ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Η Λετονή Ρέκε στη Λάρισα

* ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΖΟΝΣΟΝ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2010 1:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Μια παίκτρια που χαρακτηριζόταν ως «γρήγορη γάτα» στην Αμερική, έφτασε χθες στην Λάρισα. Ο λόγος για τη Λετονή, Αγνή Ρέκε που θα αντικαταστήσει τη Σειράμ Γκμπεβόνιο. Η Ρέκε έκανε την πρώτη της προπόνηση με την Ολυμπιάδα και την Κυριακή θα παίξει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Καλαμαριά. Η συγκεκριμένη παίκτρια δήλωσε πως έφτασε με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον σκοπό της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Η Ρέκε που έχει σαν μότο το «Τίποτα δεν είναι αδύνατο» είχε σαν όνειρο πάντα να έρθει να παίξει στην Ευρώπη και να πληρωθεί γι΄ αυτό. Πέρυσι τα κατάφερε και ξεκίνησε στην ΑΕΛ της Κύπρου ενώ τώρα συνεχίζει στην Ελλάδα και τη Λάρισα. Όταν ήταν στο κολέγιο Λαμάρ της Αμερικής δήλωνε πως της έλειπε ιδιαίτερα η οικογένειά της, κάτι που δεν είναι πρόβλημα τώρα αφού βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σε αυτήν.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΛΗ
Εν τω μεταξύ δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στο θέμα της παίκτριας που θα αντικαστήσει την Τζόνσον. Η σέντερ δήλωσε ότι θα σταματήσει το μπάσκετ και γι΄ αυτό ήθελε να φύγει από την Ολυμπιάδα, και τώρα στην ομάδα ψάχνουν μια ιδανική λύση για την περίπτωση. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται μια Μαυροβούνια χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass