ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ «ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ» ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

Με πολλές απουσίες στο Καραϊσκάκη

* ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΕΜΠΕ - Ο ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΧΘΕΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2010 1:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Α.Ε.Λ. την Κυριακή στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Τα νέα από το ιατρικό δελτίο κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι αφού ο Αμπουχατζίρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς θα χάσει και αυτό το παιχνίδι (αναμένεται να επιστρέψει από την ερχόμενη εβδομάδα), ενώ οι Μάλαρτζ, Μετίν και Βενετίδης δεν θα αγωνιστούν καθώς εκτίουν την ποινή τους. Ο τελευταίος μάλιστα αντιμετωπίζει παράλληλα πρόβλημα στον δικέφαλο κάτι που ανάγκασε τον τεχνικό της Α.Ε.Λ. να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα. Παράλληλα ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει και στο νεαρό Μπουκουβάλα που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και αναμένεται να επανέλθει από τη Δευτέρα. Από κει και πέρα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ιγγλέσιας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δικέφαλο και χθες προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Τουάμα που δέχθηκε κλοτσιά στη χθεσινή προπόνηση αναγκάστηκε να αποχωρήσει χωρίς ωστόσο η περίπτωσή του να είναι ανησυχητική.
Παρά τα σημαντικά προβλήματα που καθιστούν δύσκολο το έργο των «βυσσινί» ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο Λαρισινό στρατόπεδο το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και αυτό προκύπτει πρώτον από την ενθαρρυντική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και δεύτερον από το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έδειξαν ότι είναι σε θέση να δώσουν λύσεις, παρά το πολύ μικρό χρονικό διάστημα παρουσίας τους στη Λάρισα που καθιστά αδύνατη την πλήρη προσαρμογή τους.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΜΟΝ ΟΛΕΜΠΕ
Εν τω μεταξύ στις προβλεπόμενες ιατρικές υπεβλήθη χθες το απόγευμα στη Λάρισα ο Σάλομον Ολεμπέ και σήμερα το θέμα της μεταγραφής του αναμένεται να λάβει τέλος. Μάλιστα ο Καμερουνέζος επιθετικός προπονήθηκε ελαφρά χθες το πρωί.
ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΖΙΚΟ;
Την ενεργοποίηση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο πλευρό του Ζίκο εξετάζουν στον Ολυμπιακό κάτι που σημαίνει "άδειασμα" της διοίκησης στον Βραζιλιάνο προπονητή. Μάλιστα ύστερα από προεδρική εντολή οι Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης πήγαν χθες στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και είχαν συνομιλία με τον Ζίκο, αλλά και τους τρεις αρχηγούς (Νικοπολίδη, Ντουντού, Γκαλέτι), πριν από την προπόνηση. Τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου ζήτησαν εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας στην αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ., αλλά και για τα φαινόμενα χαλαρότητας που έχουν παρουσιαστεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Ο Βραζιλιάνος προπονητής βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του πρωταθλητή Ελλάδας έχει αρχίσει. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά ακόμα και η άμεση αντικατάστασή του, πριν από το παιχνίδι με τη Λάρισα.
Προς το παρόν, οι εξελίξεις δείχνουν πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την ενεργοποίηση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο πλευρό του Ζίκο. Υπάρχει η σκέψη ο Σέρβος σκάουτερ να αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή, κάτι που σημαίνει πως ο αδερφός του Ζίκο και βοηθός του στην πειραϊκή ομάδα, Εντού, θα τεθεί στο περιθώριο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass