ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

«Θα είμαστε καλύτεροι στο 2ο γύρο»

* ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ ΕΠΛΕΞΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2010 23:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
 Ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εν γένει εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουοζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ενώ ο Βαγγέλης Βλάχος από την πλευρά του έπλεξε το εγκώμιο του Τουμέρ Μετίν.
Αναλυτικά οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν τα εξής:
ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ (Λάρισα): «Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, άλλωστε ο αντίπαλος βρίσκονταν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είχε αρκετά παιχνίδια αήττητος. Περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, όμως παρουσιαστήκαμε νομίζω πάρα πολύ καλοί με πολύ καλή τακτική και υπομονή στο παιχνίδι και στο τέλος κερδίσαμε δίκαια.
Αυτό που μας ενδιαφέρει από δω και πέρα είναι να παίρνουμε βαθμούς και να διεκδικούμε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια καθώς είναι δύσκολη ακόμη η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε. Περιμένω από τους νέους παίκτες να προσαρμοστούν όσο γρηγορότερα για να έχουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πάρα πολύ αυτό το διάστημα και έδειξαν μέσα στο παιχνίδι ότι το ήθελαν πάρα πολύ.
Εύχομαι καλή συνέχεια και στην ομάδα του Αστέρα γιατί πραγματικά έδειξε ότι δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει πάρει μέχρι τώρα. Το στοιχείο αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη δική μας νίκη».
-Σε ό,τι αφορά στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές είστε ικανοποιημένος από την πρώτη τους εμφάνιση;
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν. Σίγουρα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, όμως, θεωρούμε ότι είναι καλοί παίκτες και με την πάροδο του χρόνου θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα. Σήμερα (σ.σ. χθες) νομίζω ότι ίσως στάθηκαν καλύτερα και απ’ ό,τι θα περίμενα μιας και δεν είχαν πολλές προπονήσεις με την ομάδα, όμως δούλεψαν όπως σας είπα καλά αυτό το διάστημα έτσι ώστε να ετοιμαστούν τουλάχιστον σε θέματα τακτικής.
-Σε διάρκεια ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι της ΑΕΛ;
«Όχι δεν νομίζω ότι ήταν. Απλώς τη διαφορά την κάνει το αποτέλεσμα. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό μένουμε και στην απόδοση. Αν είναι αρνητικό δεν μετράει ούτε η απόδοση».
-Σχετικά με τον Κάσας ακούστηκαν πολλά. Τελικά τι θα γίνει; Θα μείνει στην ομάδα ή όχι;
«Αυτό θα το δούμε στη συνέχεια».
-Ο κ. Βλάχος εκθείασε προηγουμένως τον Τουμέρ Μετίν. Ποιο είναι το δικό σας σχόλιο για την αγωνιστική του παρουσία και τη φετινή χρονιά;
«Έχω μιλήσει επανειλημμένα. Δεν χρειάζεται να τα λέμε».
-Τι να περιμένουμε από την ΑΕΛ στο 2ο γύρο μετά τις προσθήκες των νέων παικτών;
«Σίγουρα καλύτερη παρουσία από αυτή που είχαμε στον 1ο γύρο».
-Τι άλλαξε σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στη Λιβαδειά;
«Να μην επιστρέφουμε στη Λιβαδειά. Δεν έγινε παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε πριν αρχίσει».
-Τελικά ο Μάλαρτζ πλήρωσε το μάρμαρο;
«Καμία σχέση. Μην μπαίνουμε σ’ αυτά».
-Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Τι προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα;
«Είναι τιμωρημένοι ο Μάλαρτζ, ο Βενετίδης και ο Τουμέρ. Ο Στέλιος επιπλέον παρουσίασε ένα πρόβλημα στο ημίχρονο γι’ αυτό και αντικαταστάθηκε. Νομίζω όμως τώρα με τις προσθήκες που έγιναν να μην έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα».
-Υπάρχει περίπτωση ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έρθουν τον Ιανουάριο να αναπροσαρμοστούν οι στόχοι της ομάδας;
«Περιμένουμε να δούμε πώς θα πάμε».
-Πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμα;
«Ό,τι είναι θα το μάθετε. Σημασία έχει ότι σήμερα (σ.σ. χθες) τα παιδιά παρουσιάστηκαν πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και έδειξαν αυτό που χρειάζονταν για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Από δω και πέρα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα για μας όσο είμαστε σ’ αυτήν τη βαθμολογική θέση οπότε θέλει υπομονή και βοήθεια απ’ όλους».
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (Αστέρας): «Έγινε, νομίζω, ένα πολύ ωραίο ματς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος κάτι που δεν συνηθίζεται. Και οι δύο ομάδες από την αρχή ήθελαν τη νίκη κι αυτός ήταν ο λόγος που παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις.
Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων για την προσπάθεια, καταλαβαίνω ότι η κάθε μία ομάδα για τους δικούς της λόγους ήθελε τους βαθμούς. Τους κέρδισε η Λάρισα και οφείλω να τη συγχαρώ και να ευχηθώ καλή συνέχεια».
-Μήπως η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε την ομάδα;
«Δεν επηρέασε καθόλου η διακοπή γιατί είπα και πριν ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας».
-Περιμένατε τη Λάρισα τόσο καλή μετά τα νέα αποκτήματα;
«Όχι γιατί τα παιδιά αυτά ουσιαστικά δεν είχαν κάνει πολλές προπονήσεις αλλά είμαι της άποψης ότι στο ποδόσφαιρο αν είσαι καλός παίκτης ανταποκρίνεται πάντα σε αυτό που ζητάει ο προπονητής. Και ο Βελάσκο και ο Φλάβιο είναι καλοί ποδοσφαιριστές έμπειροι και νομίζω θα βοηθήσουν πολύ. Εκεί όμως που πρέπει να σταθώ και οφείλω να το κάνω είναι στον Μετίν ο οποίος είναι καταπληκτικός παίκτης και νομίζω η παρουσία του ομορφαίνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο».
-Δεν καταφέρατε όμως να τον σταματήσετε;
«Δυστυχώς. Εμείς παίξαμε με ένα χαφ μπροστά από την άμυνα γι’ αυτό το λόγο γιατί ξέρουμε ότι ο Μετίν γυρίζει και δημιουργεί αλλά ένας καλός παίκτης είναι καλός όχι γιατί το λέμε εμείς αλλά γιατί το έχει αποδείξει στην πράξη. Έχει πάντα λύσεις».
-Γιατί όμως παίκτες σαν τον Μετίν έρχονται στην Ελλάδα στη δύση της καριέρας τους;
«Δυστυχώς το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα μετριότατα πρωταθλήματα του κόσμου και δω έρχονται παίκτες που είναι στη δύση τους. Όμως έστω και στα 37 αν έρθει ένας παίκτης της αξίας του Μετίν ή του Ριβάλντο είναι θετικό γιατί κάτι δίνει στο ποδόσφαιρο. Εάν έρχονται παίκτες που δεν αξίζουν τον κόπο και παίρνουν τη θέση κάποιου Έλληνα νομίζω ότι είναι λάθος και θα πρέπει και οι προπονητές και οι παράγοντες να είμαστε πιο προσεκτικοί».
Αφού το πρωτάθλημα είπατε είναι μετριότατο με τι κίνητρο θα επενδύσει κάποιος παράγοντας στο ποδόσφαιρο;
«Θα επενδύσει γιατί πάντοτε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass