ΜΕ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σιωπηλή…διαμαρτυρία στη Γ΄Εθνική

*ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
 Σιωπηλή…διαμαρτυρία θα έχουμε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, καθώς αποφασίσθηκε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια της 13ης ημέρας με πεντάλεπτη καθυστέρηση(σ.σ.η ώρα έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 3 μ.μ.).
Οι ομάδες λοιπόν επειδή δεν μπορούν να κάνουν αποχή, κατέληξαν να διαμαρτυρηθούν με αυτό τον τρόπο και να εκφράσουν τα παράπονά τους, για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν βλέπουν να υπάρχει…φως, στο τούνελ.
Το πώς μπορούν βέβαια και επιβιώνουν το γνωρίζουν πολύ καλά οι παράγοντες των σωματείων, που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και προσπαθούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, την ώρα που τα οικονομικά είναι δυσβάσταχτα.
Κατά τα άλλα, στον Τύρναβο 2005 σήμερα με μια ελαφριάς μορφής προπόνηση στις 2.30 μετά το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την αυριανή συνάντηση με την Ζάκυνθο, που θα διεξαχθεί στις 3 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, εκτός από τον ταλαντούχο Μάκη Γκαραγκούνη που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων που αναμένεται να είναι και πάλι ο δωδέκατος παίκτης, οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου φέρονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς και να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ζάκυνθος ισοβαθμεί με τον Τύρναβο(έχουν από 16 βαθμούς) και εκτός έδρας έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 6 αγώνες. Πέτυχε δε 1 γκολ και δέχθηκε 5.
Απόντες από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Πολωνός αμυντικός Σμάρντουχ, ο Στεφανής που είναι τραυματίας, όπως επίσης και οι Βυθούλκας, Στρατομήτρος, που δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους Σπύρου Μπαξεβάνου.
Χθες να σημειώσουμε ότι είχε απαγορευτικό λόγω των θυελλωδών ανέμων στην ακτοπλοϊκή γραμμή, Κυλλήνης-Ζακύνθου, αλλά σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να κοπάσουν οι άνεμοι και έτσι θα δοθεί η άδεια να ταξιδέψουν τα πλοία.
Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναχωρήσει και η αποστολή της Ζακύνθου, με προορισμό τη Λάρισα.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΦΩΚΙΚΟ
Όπως ανακοινώθηκε από την επιτροπή πρωταθλήματος η 15η και η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα γίνουν εμβόλιμα. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ο Τύρναβος θα παίξει στην Άμφισα με τον Φωκικό, ενώ την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου θα εκτίσει το ρεπό του. Το γειτονικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ
Εν τω μεταξύ, μετά τους Κάρντουμ και Μίσιτς λύθηκε χθες το απόγευμα η συνεργασία και με τον Μιχάλη Κουγιουμτζίδη, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, αλλά μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΠΑΕ, αποχαιρέτησε τον σύλλογο του Τυρνάβου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass