ΟΜΙΛΙΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας»

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ * ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2010 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:50
Η τρίτη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΛ, προχθές από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και το γεγονός ότι πέντε παιχνίδια δεν έχει νίκη με αποτέλεσμα να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στον πάτο της βαθμολογίας δεν μπορούσε να μην απασχολήσει τον πρόεδρο της λαρισινής ομάδας Κωστή Πηλαδάκη, που αποφάσισε και χθες να παραμείνει στη Λάρισα.
Ο λόγος ήταν ότι επισκέφτηκε το πρωί στα αποδυτήρια τους παίκτες, στις εγκαταστάσεις των Δένδρων για να τους μιλήσει και τα λόγια του ήταν «σκωτσέζικο» ντουζ αφού μοίραζε συγχαρητήρια, απειλές αλλά και… χρήματα.
Συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της ομιλίας μοίρασε συγχαρητήρια λέγοντας τα εξής: «Η εμφάνισή σας ήταν πολύ καλή και σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί τα δώσατε όλα. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθειά σας και το πάθος που είχατε σε όλο το παιχνίδι».
Και συνέχισε: «Περνάμε μια δύσκολη στιγμή αλλά θέλω να ξέρετε ότι όποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα θα τεθεί εκτός (σ.σ. με αφορμή προφανώς τη δήλωση Κουζέν που έλεγε ότι κάποιοι παίκτες παίζουν για τους εαυτούς τους). Αυτή τη στιγμή όποιος έχει πρόβλημα και θέλει για οποιοδήποτε λόγο να φύγει από την ομάδα μπορεί να έρθει και να μου το πει ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι».
Επόμενος σταθμός ήταν οι πληρωμές για τις οποίες είπε: «Δεν ξέρω αν κάποιοι γκρινιάζουν για τις πληρωμές αλλά θέλω να πω ότι ομάδες έχουν 6-7 μήνες απλήρωτους τους παίκτες και συνεχίζουν την προσπάθειά τους χωρίς να λένε το παραμικρό καθώς είναι δύσκολες οι στιγμές για τη χώρα και για τον αθλητισμό. Όποιος έχει πρόβλημα όταν υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση που είναι η μικρότερη δυνατή και δεν έχει σχέση με οφειλές άλλων ομάδων τότε ας μου το πει. Την Πέμπτη θα κατατεθούν χρήματα στους λογαριασμούς σας».
Τέλος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή αλλά και στο θέμα του προπονητή λέγοντας: «Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα ξεχαστούν όλα και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχετε σπουδαίες δυνατότητες ως ποδοσφαιριστές και το έχετε αποδείξει στα περισσότερα παιχνίδια, ανεξάρτητα αν δεν πήρατε τους βαθμούς που δικαιούσασταν και αυτό δεν οφειλόταν μόνο σε σας.
Για το θέμα του προπονητή θέλω να σας πω ότι δεν θα πάρουμε προπονητή μόνο για να πάρουμε αλλά θέλουμε έναν που θα βοηθήσει την ομάδα».
Οι παίκτες άκουσαν με ευχαρίστηση τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη, που επιβράβευσε την προσπάθειά τους και φάνηκε από την κίνηση οι πληρωμές να συνεχίζονται κανονικά όταν άλλες ομάδες με αφορμή κάποια άσχημα αποτελέσματα κάνουν στάση πληρωμών.
Πάντως έδειξε να πιστεύει στους παίκτες και την ομάδα, κάτι που μαρτυρά η στάση του περί νίκης και μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Η ομάδα της ΑΕΛ θα συνεχίσει να γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του Κώστα Κατσάρα (δεν αποκλείεται να παραμείνει και ως πρώτος τεχνικός και στον αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή) και οι προπονήσεις μέχρι το Σάββατο θα είναι μονές με εξαίρεση την αυριανή μέρα που θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.
Παράλληλα εκεί που έδειξε να έχει πρόβλημα η ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν στην αμυντική γραμμή καθώς με τρεις φάσεις ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ. Βέβαια και ο Μπλάζεκ έχανε το ένα γκολ μετά το άλλο αλλά για να είμαστε δίκαιοι με τις ευκαιρίες που δημιουργούσε ο ίδιος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass