ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΜΕ ΤΟ TEST EVENΤ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

AEL Arena – Μέσι: σημειώσατε… Χ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ... ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2010 1:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:46
Του Κ. Γκιάστα
Θαυμασμός μεν αλλά… Μέσι δε. Αυτή είναι η εικόνα που ταιριάζει γάντι στον τρόπο που αντιμετώπισαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελλάδας την ανεπίσημη πρώτη του νέου γηπέδου της ΑΕΛ. Πολλές αθλητικές εφημερίδες είχαν χτύπημα στην πρώτη τους σελίδα και μάλιστα κάποια το είχε ως κεντρικό θέμα. Όσον αφορά στις πολιτικές καμία δεν είχε κάτι στα πρωτοσέλιδα αλλά όλες είχαν αρκετό αφιερωμένο χώρο στις αθλητικές τους σελίδες. Μάλιστα κάποιες είχαν και απεσταλμένους στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Αυτό ωστόσο που έγινε για πρώτη φορά με θέμα της ΑΕΛ ήταν το γεγονός πως υπήρχαν ζωντανές μεταδόσεις μέσω διαδικτύου. Κάποια site είχαν προβλέψει πως θα υπάρχει ενδιαφέρον και αποφάσισαν να έχουν ζωντανή μετάδοση όλης της εκδήλωσης στο Arena. Η ΑΕΛ ήταν άτυχη σε ένα σημείο. Ο Μέσι και η παρέα του χθες το βράδυ βρισκόταν στο ΟΑΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ και σχεδόν όλα τα ΜΜΕ (εκτός από τα «βαμμένα» οπαδικά) το είχαν σαν πρώτο θέμα. Αν δεν υπήρχε αυτός ο παράγοντας τότε ίσως η αντιμετώπιση να ήταν διαφορετική. Η ουσία όμως είναι πως παρά το γεγονός πως η ΑΕΛ δεν είναι μια ομάδα του κέντρου και πως ο Μέσι με την Μπαρτσελόνα είναι στην κορυφή του κόσμου τότε δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί πως οι «βυσσινί» απέσπασαν μια τιμητική… ισοπαλία.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;
Αν κάτι ήταν που προβλημάτισε τους Λαρισαίους ήταν η έξοδός τους από το χώρο του γηπέδου. Οι πεζοί είναι εκτεθιμένοι σε κάθε κίνδυνο καθώς δεν υπάρχουν πεζοδρόμια να φύγουν προς την πόλη. Ειδικά αυτοί που θέλουν να περάσουν την περιφερειακή Τρικάλων θα πρέπει να τα βάλουν ακόμα και με νταλίκες στο απέναντι ρεύμα. Μια υπόγεια διάβαση θα ήταν η καλύτερη λύση. Όμως ταλαιπωρήθηκαν και αυτοί με τα αυτοκίνητά τους. Κάποια περίμεναν πάνω από μισή ώρα να βγούνε από το πάρκινγκ. Η ΠΑΕ όσον αφορά σε αυτό το θέμα προτίθεται να ανοίξει μια έξοδο (όχι είσοδος όμως) από την άλλη πλευρά του πάρκινγκ για να φεύγουν πιο γρήγορα. Γι’ αυτό άλλωστε έγινε και το test event. Σίγουρα οι κόμβοι τόσο στην περιφερειακή Τρικάλων όσο και στην Καρδίτσης είναι αναγκαίοι για την ασφάλεια όλων.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ, CRIMSON PARK ΚΑΙ… ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ
Σιγά – σιγά αρχίζουν να λειτουργούν τα εμπορικά τμήματα του γηπέδου που θα φέρουν και τα αντίστοιχα έσοδα σε επιχειρηματίες και στην ίδια την ΠΑΕ. Από προχθές το βράδυ λειτουργούν εστιατόρια, μπαρ και καφέ στο γήπεδο με τους Λαρισαίους να έχουν τη δυνατότητα να πάνε κάθε στιγμή και εκτός αγώνα. Αγώνας δρόμου γίνεται για την μπουτίκ που βρίσκεται ανάμεσα στους επίσημους και τους οργανωμένους της ΑΕΛ (ένα κτίριο τριγωνικό). Οι «βυσσινί» προσπαθούν να προλάβουν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ενώ λίγο μετά το ματς αυτό θα μεταφερθούν και τα γραφεία της ομάδας στα νέα τους γραφεία.
Στόχος της λαρισινής ομάδας είναι ακόμα και η προσέλκυση των μικρών παιδιών μέσω των σχολείων. Όταν θα ολοκληρωθεί και το μουσείο των «βυσσινί» τότε θα υπάρχει λόγος για τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής να μπορούν να εκδράμουν στο γήπεδο. Τέλος τα εμπορικά κέντρα (δηλαδή το Crimson Park ουσιαστικά) προβλέπεται να είναι έτοιμα περίπου τον Μάρτιο του 2011 δηλαδή σε περίπου τέσσερις μήνες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass