Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Επικίνδυνη έξοδος του Αμπελωνιακού

* ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ Τ. ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2010 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:43
Η έδρα της Νίκαιας έπαιζε πάντα καθοριστικό ρόλο στη μάχη της κορυφής στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ήττα με 3-0 του τότε πρωτοπόρου Οικονόμου Τσαριτσάνης την περίοδο 2008-09 που έδωσε τη δυνατότητα στην Ελασσόνα να αναρριχηθεί ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.
Αύριο στη δύσκολη έδρα της Νίκαιας θα δοκιμασθεί ο πρωτοπόρος Αμπελωνιακός στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ σ’ ένα παιχνίδι που οπωσδήποτε κρύβει παγίδες για τους φιλοξενούμενους παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δύο αντίπάλων.
«Αντιμετωπίσαμε ορισμένα προβλήματα όπως ο Βέργος ο οποίος έχασε κάποιες προπονήσεις αλλά πιστεύω ότι στο παιχνίδι θα είμαστε πανέτοιμοι.
Οπωσδήποτε μιλάμε για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι καθώς ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όπως αποδεικνύει και η βαθμολογική του θέση» επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΔ Νίκαιας, Γιώργος Παπαντωνίου και συνέχισε:
«Πολλές φορές όμως ο φόβος για την ήττα σε κάνει να αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τον αντίπαλό σου και να είσαι διαρκώς μέσα στο παιχνίδι ενώ όταν παίζεις απέναντι σε εύκολο αντίπαλο είσαι κατά κανόνα χαλαρός».
-Η μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν;
«Η θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΔ Νίκαιας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι έπρεπε να ήμασταν πιο ψηλά όμως κάποιες στιγμές ατυχίας σε ορισμένα παιχνίδια μας στέρησαν τα θετικά αποτελέσματα αν και δικαιούμασταν να κερδίσουμε».
-Τι πρέπει να προσέξετε περισσότερο;
«Ο Αμπελωνιακός έχει καλούς και έμπειρους παίκτες γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οπωσδήποτε ο παράγοντας έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να τον εκμεταλλευτούμε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Αλλαγές σε τακτική ή πρόσωπα δεν αναμένονται απλώς κάποιες επιμέρους επισημάνσεις για τον περιορισμό των λαθών».
Τ. ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ
Από την πλευρά του ο τεχνικός του πρωτοπόρου Αμπελωνιακού, Τάκης Παραφέστας επισήμανε:
«Αυτή τη στιγμή επειδή παρακολούθησα τον αντίπαλό μας σε προηγούμενο παιχνίδι πιστεύω ότι η ΑΕΔ Νίκαιας είναι μια στρωμένη ομάδα άσχετα από τη θέση στην οποία βρίσκεται. Η βαθμολογική διαφορά δεν θα πρέπει να μας εφησυχάσει. Αντίθετα εμείς θα πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστικότητα όπως στα μέχρι τώρα παιχνίδια καθώς δεν έχουμε περιθώρια απώλειας βαθμών.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτον υπάρχει προϊστορία και δεύτερον το γεγονός ότι κάθε ομάδα που παίζει απέναντι στον πρωτοπόρο θέλει πάντα να κερδίζει. Άρα το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι παρά την όποια δυναμική έχει η ομάδα».
-Αναμένονται αλλαγές;
«Όχι. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν άλλαξε τίποτα έτσι και σ’ αυτό δεν αναμένονται αλλαγές».
-Πού έχετε εστιάσει περισσότερο την προσοχή σας;
«Στρέφουμε την προσοχή μας στο απρόβλεπτο. Δηλαδή αυτό που θέλουμε είναι να αποφύγουμε τον κακό μας εαυτό υποτιμώντας τον αντίπαλο. Δεν επιτρέπει να δούμε έτσι την ΑΕΔ Νίκαιας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass