ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Δεύτερη «τεσσάρα» η Ομόνοια

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Δημοσίευση: 12 Νοε 2010 1:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:41
Δεύτερη «τεσσάρα» σε δύο ματς έριξε η Ομόνοια στο τουρνουά που διοργανώνει η ίδια και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μετά το 4-0 της πρεμιέρας ήρθε και το χθεσινό 4-1 επί της Ανθούπολης για την τρίτη αγωνιστική (η δεύτερη αναβλήθηκε). Τα γκολ για την Ομόνοια σημείωσαν οι Τζατζάκης, Αφεντούλης, Μούκα, Κολαξής ενώ για την Ανθούπολη το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Σκορδίλης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τζήμας, Μούκα, Κολώνας, Παπαγιανουδης, Κωστούλας, Αναγνώστου, Λαζαρίδης, Τριβαλάς, Τζατζάκης, Αφεντούλης, Λαζαρίδης Ηλίας ενώ έπαιξαν και οι Κολαξής, Τζήκας, Αλεξανδράκης.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Πλεξίδας, Κακανούλιας, Καλαμάς, Δημητρούλης, Βουβούσας, Γκέφος, Νταούλας, Δημόπουλος Χ., Δημόπουλος Χρ., Σκορδίλης, Καψάλης ενώ έπαιξαν και οι: Μπαιράμης, Σδράλης, Γκόλτσος, Χαμαρτζής.
ΑΒΕΡΩΦ       2
Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2
Στο άλλο ματς της χθεσινής ημέρας Ν. Πολιτεία και Αβέρωφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Κουτσιανόπουλος για το Αβέρωφ. Στη συνέχεια η Αστραπή Νέας Πολιτείας το «γύρισε» με τέρματα του Παπάρα και Παπαχρήστου. Το Αβέρωφ όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με τον Κουμουνδούρο λίγο πριν τη λήξη έκανε το τελικό 2-2.
ΑΒΕΡΩΦ: Κερανούδης, Παπαιωάννου, Ζήσης, Αντωνίου, Παζιάνας, Γρηγορίου, Κερμελίδης, Μάνθος, Αποστολόπουλος, Κουτσιανόπουλος, Καλοπίτας ενώ έπαιξαν και οι: Παπανικολάου, Παππάς, Παζιάνας Αθ., Κουμουνδόρος, Ελευθέρογλου, Μπάνη, Αβδουλάς, Κυρτσούδης, Ζήσης, Μεταλλιός.
Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Πάτρας, Παπαχρήστου, Πέτρου, Ντόντος, Παπάρας, Καρατοσίδης, Σφέτσος, Τάτσιος, Νούλας, Μαυραντζάς, Μίσκου ενώ έπαιξαν και οι: Θάνος, Λιλολάρι, Μπαράκος, Γκάτας, Γαρουφαλιάς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass