ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Η… αποικία των Λαρισαίων

*ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΩΤ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Δημοσίευση: 10 Νοε 2010 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
 Ο Εορδαϊκός οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και το ερχόμενο Σάββατο 13 Νοεμβρίου, θα τεθεί αντίπαλος στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου με τον τοπικό Τύρναβο 2005.
Η είδηση όμως δεν είναι αυτή. Εκείνο που θέλουμε να τονίσουμε στο σημερινό μας ρεπορτάζ, είναι η παρουσία στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Πτολεμαΐδας, την παρουσία πέντε Λαρισαίων.
Πρόκειται για τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τους ποδοσσφαιστές Γιάννη Προβίδα, Αποστόλη Τσιανάκα, Αλέξανδρο Ριζούλη και Κώστα Μπανούση, που οδηγούν την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία.
Μια… αποικία Λαρισαίων λοιπόν δίνει μια άλλη δυναμική στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Πτολεμαΐδας, που ξεκίνησε με στόχο την άνετη παραμονή, αλλά τα σχέδια φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια αλλάζουν.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ… ΑΝΟΔΩΝ
Την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας έχει ο 35χρονος Αγιώτης Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος οδήγησε την ΑΕΛ Καλλονής με δυο διαδοχικούς ανόδους από την Α΄ κατηγορία Λέσβου στην Δ΄και Γ΄Εθνική κατηγορία, όπου συμμετέχει τη φετινή σεζόν.
Σχετικά με την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, ξεκίνησε από τον Δωτιέα και εν συνεχεία αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας από όπου μεταγράφηκε στη Σκόντα Ξάνθη, ενώ έπαιξε επίσης στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Εθνικό Αστέρα, στην Κέρκυρα, στον ΠΑΣ Γιάννινα, στη Δόξα Δράμας, στον Α.Ο. Τρικάλων και στον Εορδαϊκό, όπου σε ηλικία 31 ετών αναγκάσθηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, λόγω κατάγματος στο πόδι του.
Όσον αφορά στους παίκτες, ο Προβίδας που κατάγεται από την Κρανιά, είναι γεννημένος στις 19/11/1975 και στην καριέρα του έχει περάσει από πλήθος ομάδων σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Ο Προβίδας έγινε γνωστός από την 7χρονη συμμετοχή του στην ΑΕΛ (1992-99), από κει και πέρα είχε σημαντική προσφορά στη Βέροια (για 2 χρόνια) κι ακολούθως σε Αθηναϊκό, Προοδευτική, Κέρκυρα, Πανηλειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Καστοριά, Δόξα Δράμας, Βύζαντα Μεγάρων Αθήνας, Άγιο Δημήτριο Αθήνας και στα τελευταία 2 χρόνια ήταν στον Ασπρόπυργο (Δ΄ και Γ΄ εθνική).
Ο Τσιανάκας από τον Α.Ο. Ανθούπολης μεταγράφηκε στην ΑΕΛ και αγωνίσθηκε κατά το παρελθόν στον Ακράτητο, στο Φωστήρα, στον Εθνικό, τη Λαμία, τα Τρίκαλα, τον Εθνικό Αστέρα και στον Αιολικό, ο Ελασσονίτης Μπανούσης από τον ΠΟΕ πήγε στην ΑΕΛ και πέρυσι αγωνιζόταν στον Πυρσό Γρεβενών και τέλος ο Αλέξανδρος Ριζούλης από τον Δωτιέα πήγε στον Εργοτέλη και από εκεί μετακόμισε στην Καλλονή.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σωτήρη Αντωνίου σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής στον Τύρναβο αλλά και γενικά για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, επισήμανε τα εξής: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και παρότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ αργά στις 10 Αυγούστου, τα παιδιά με την όρεξη που είχαν για δουλειά κάλυψαν το χαμένο έδαφος και βρισκόμαστε δίκαια πιστεύω, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Αγωνιστήκαμε πολύ καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ και χάσαμε την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, αλλά ήταν μια μεγάλη εμπειρία η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τους παίκτες μου.
Το παιχνίδι με τον Τύρναβο είναι σίγουρα δύσκολο και σεβόμαστε τον αντίπαλό μας γιατί έχει ιστορία στον χώρο της Γ΄ Εθνικής, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τίμησε τη φανέλα της ΑΕΤ, ο αείμνηστος Γιώργος Μητσιμπόνας.
Πάντως θέλουμε το παιχνίδι και αυτό κάνουμε σε κάθε ματς είτε αγωνιζόμαστε στην Πτολεμαΐδα, είτε εκτός έδρας.
Τα παιδιά από τη Λάρισα έχουν ένα λόγο παραπάνω να δίνουν τον καλυτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι και αναμφισβήτητα η ικανοποίηση είναι μεγάλη για όλους μας, όταν η ομάδα κερδίζει και βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία».
-Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής;
«Όλες σχεδόν οι ομάδες είναι ισοδύναμες και εκτιμώ ότι όποιος έχει καλύτερη τακτική, δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει διάρκεια, τότε συγκεντρώνει και τις πιο πολλές πιθανότητες να…κόψει πρώτος το νήμα.
Εμείς πάμε πολύ καλά, έχουμε και την βοήθεια των φιλάθλων κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, γιατί όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και το κλίμα ιδανικό για να κάνεις πρωταθλητισμό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass