ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Πρεμιέρα με νίκη για την Ομόνοια

ΕΝΩ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΕΣ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2010 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
 Διεξήχθη χθες η πρώτη ημέρα του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ομόνοια. Οι αγώνες του οποίου θα συνεχιστούν την Τρίτη 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 11 του μηνός. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και συμμετέχουν τέσσερις συνολικά ομάδες.
Από τα χθεσινά παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη με 4-0 της Ομόνοια επί του Αβέρωφ, ενώ η αναμέτρηση της Ανθούπολης με την Αστραπή Ν. Πολιτείας έληξε ισόπαλη 3-3.
Συνοπτικά τα παιχνίδια:
ΟΜΟΝΟΙΑ      4
ΑΒΕΡΩΦ       0
Αν και το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο Ν. Πολιτείας έληξε χωρίς τέρματα στην επανάληψη η ομάδα της Ομόνοιας αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική παραβιάζοντας τέσσερις φορές την αντίπαλη εστία.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Κολώνας, Μούτσα, Δάλλας και Ντριβαλάς.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Καραγιάννης, Μπαρός, Τζίκας, Κολλάτος, Μούτσα, Λαζαρίδης, Παπαμιχαήλ, Παπαγιαννούλης, Κωστούλας Θ., Τζατζάκης, Σταυρόπουλος (Γεωργούλας, Κωστούλας Κ., Κολώνας, Ντριβαλάς, Δάλλας, Κολαξής)
 
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ           3
ΑΣΤΡΑΠΗ      3
Μεγάλο σκορ και στο γήπεδο Ανθούπολης, όπου η ομώνυμη ομάδα αν και προηγήθηκε τρεις φορές δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.
Ο Σαμαρτζής άνοιξε το σκορ για την Ανθούπολη για να ισοφαρίσει ο Νίσκου για την Αστραπή. Ο Νταούλας έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στην Ανθούπολη όμως ο Σφέτσος ισοφάρισε σε 2-2.
Το 3-2 πέτυχε ο 15χρονος Χρ. Δημόπουλος ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής με 5 γκολ στο ενεργητικό του στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ, ενώ το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Ε. Παπαχρήστου.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Πλεξίδας, Καψάλης, Δημητρούλης, Κακανούλιας, Βουβούσιας, Γκόλτσιος, Σαμαρτζής, Νταούλας, Νίκου, Δημόπουλος Χ., Παναγούλης (Δημόπολος Χρ., Σκορδίλης, Σαπουνάς, Μπαϊράμης, Κόντης, Τσικμής, Καλαμάς).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: Πάτρας, Καλιάρας, Μαυραντζάς, Λιλολάρι, Καρατοσίδης, Νίσκου, Γαρουφαλιάς, Παπαχρήστου Ε., Παπάρας, Σφέτσος, Ντόντος (Παπαχρήστου Σπ., Γκουτζίδης, Ιατρόπουλος, Σακοράφας, Τσιρογιάννης).
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Τρίτη 9/11)
Ομόνοια - Ν. Πολιτεία (γήπ. Νέας Πολιτείας)
Ανθούπολη - Αβέρωφ (γήπ. Αβέρωφ)
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass