ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

Στάθης Ταυλαρίδης: Τρομερό συναίσθημα...

* ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2010 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
O Στάθης Ταυλαρίδης, κεντρικός αμυντικός της Α.Ε.Λ., δήλωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκα, ότι «στόχος της ομάδας είναι πάντα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί διακρίσεις» και επισημαίνει ότι «είναι τρομερό συναίσθημα να είσαι παρών σε μια τέτοια ιστορική στιγμή», αναφερόμενος στο νέο γήπεδο της ομάδας, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως «θα δούμε μια ακόμη καλύτερη Α.Ε.Λ. στο μέλλον, γιατί έχουμε πολύ υψηλή ποιότητα ως ομάδα». Αναλυτικά ορισμένα σημεία από τη συνέντευξη, έχουν ως εξής:
- Τι σημαίνει για σένα η Α.Ε.Λ.;
«Η Α.Ε.Λ. είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί έχει πετύχει κατορθώματα πρωτόγνωρα για τα δεδομένα ομάδας της περιφέρειας. Ταυτόχρονα κάνει διαρκώς βήματα προς τα εμπρός και αγωνιστικά και οργανωτικά. Για όλους αυτούς τους λόγους καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Και μου αρέσει που είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας».
-Ποιος είναι ο φετινός σας στόχος στο πρωτάθλημα;
«Ο στόχος της ΑΕΛ είναι πάντα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν μας αρκεί απλώς μια συμπαθητική πορεία, στην οποία η ομάδα θα σώζεται άνετα και τίποτε παραπάνω. Μπορεί να χάσαμε έδαφος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων δεν είναι μεγάλες. Νομίζω ότι ο στόχος της πεντάδας παραμένει εφικτός».
- Σε λίγο καιρό θα μπείτε στο νέο σας «σπίτι». Περιμένετε πώς και πώς αυτή τη στιγμή; Θεωρείς ότι με το νέο γήπεδο, η ομάδα θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική;
«Είναι τεράστια υπόθεση και για την ομάδα και για τους ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, για τους οποίους επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στη Λάρισα. Με το νέο γήπεδο η Α.Ε.Λ. αλλάζει επίπεδο και αγωνιστικά. Ένα τέτοιο σύγχρονο ποδοσφαιρικό περιβάλλον σε προδιαθέτει διαφορετικά, αλλάζει την ψυχολογία σου και σου δίνει επιπλέον κίνητρο για να βγάλεις ακόμη περισσότερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι τρομερό συναίσθημα να είσαι μέλος αυτής της Α.Ε.Λ. που πρώτη θα μπει στο νέο γήπεδο, να είσαι παρών σε μια τέτοια ιστορική στιγμή».
- Αν σου δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψεις στο εξωτερικό θα το έκανες;
«Αυτή τη στιγμή έχω κάνει την επιλογή μου και η Α.Ε.Λ. με καλύπτει από κάθε άποψη. Ανέκαθεν, ωστόσο, μου άρεσε η ιδέα να ζήσω την εμπειρία του γερμανικού πρωταθλήματος, με τα υπερσύγχρονα και γεμάτα γήπεδα και λόγω της φιλοσοφίας που έχουν οι Γερμανοί για το ποδόσφαιρο».
- Δεν ξεκινήσατε με το... δεξί τη φετινή σεζόν, αλλά στους τελευταίους δύο αγώνες έχετε καταφέρει να συγκεντρώσετε 4 βαθμούς. Θεωρείς ότι σας έφυγε ένα άγχος και στη συνέχεια θα αποδώσετε ακόμη καλύτερα;
«Σίγουρα νιώθουμε καλύτερα μετά από τα τελευταία αποτελέσματα, γιατί είδαμε τις προσπάθειές μας να δικαιώνονται και – επιτέλους – να παίρνουμε σε μεγάλο βαθμό αυτό που δικαιούμαστε με βάση την απόδοσή μας. Σίγουρα η πίεση παραμένει, γιατί η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τις πραγματικές μας δυνατότητες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα δούμε μια ακόμη καλύτερη Α.Ε.Λ. στο μέλλον, γιατί έχουμε πολύ υψηλή ποιότητα ως ομάδα».
- Τι υπόσχεσαι στους φίλους της Α.Ε.Λ.;
«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να λέω μεγάλα λόγια και να δίνω υποσχέσεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω απόλυτη συναίσθηση της φανέλας που φοράω και ότι θα προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως έχω κάνει στη μέχρι σήμερα διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass