ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΩΝ

Ψηφίζουν... γήπεδο

* ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΑΣΚΟ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2010 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:36
Την Κυριακή μπορεί να έχουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα αλλά στην Α.Ε.Λ. έχουν πάρει απόφαση τι θα ψηφίσουν και αυτό είναι... γήπεδο. Και η ψήφος θα είναι διπλή, μία αγωνιστική, καθώς την ίδια μέρα θα κάνουν προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, αλλά και μία ακόμα με την ολοκλήρωση του γηπέδου της Α.Ε.Λ, που βρίσκεται στο στάδιο περάτωσης όπως δείχνουν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
Αγωνιστικά, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη, με τον τεχνικό, Γιάννη Παπακώστα, να έχει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αμπουχατζίρα, που έχει υποστεί θλάση προσαγωγών στο αριστερό πόδι, τον Μπλάζεκ (ξεκίνησε διπλές προπονήσεις μετά την εγχείριση στη βουβωνοκήλη), αλλά μάλλον και τους Βελάσκο, Βενετίδη, που έχουν θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.
Οι δύο τελευταίοι θεωρείται ότι μόνο με ιατρικό θαύμα θα προλάβουν την αναμέτρηση της Δευτέρας.
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς δεξιά θα παίξει ο Ταλ και αριστερά ο Κατσιαρός, ενώ μια ευχάριστη χθεσινή είδηση είναι ότι ο Μακίνουα πήρε κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση και μπορεί να υπολογίζεται.
Περισσότερα θα φανούν στις επόμενες προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα το απόγευμα, αύριο Πέμπτη έχει διπλή προπόνηση, την Παρασκευή θα γίνει το πρωί, το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή θα υπάρχει πρωινή.
Πάντως, αυτό που φαίνεται είναι ότι οι εμφανίσεις της ομάδας στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1) και στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Ξάνθη (3-0) αποτελούν οδηγό για τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΓΗΠΕΔΟ
Μόλις λίγες ημέρες έχουν απομείνει πλέον μέχρι την ιστορική στιγμή, στην οποία το γήπεδο της Α.Ε.Λ. θα ανοίξει τις πόρτες του για τους φίλους της ομάδας που μάλλον θα είναι στις 23 ή 25 Νοεμβρίου με συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα και άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών...
Οι εργασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα και πλέον το «βυσσινί» χρώμα είναι πιο έντονο από κάθε άλλη φορά.
Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των καθισμάτων τόσο στη βόρεια, όσο και στη νότια πτέρυγα, στην οποία συν τοις άλλοις είναι ευδιάκριτος και ο σχηματισμός με το όνομα της ομάδας μας. Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει και σιγά-σιγά ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των καθισμάτων στη δυτική πτέρυγα και εν προκειμένω στις θύρες των διακεκριμένων θέσεων.
Την ίδια ώρα, με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του αγωνιστικού χώρου, με την τοποθέτηση του προτελευταίου υποστρώματος πριν από την τοποθέτηση του χλοοτάπητα, που αναμένεται να ξεκινήσει εντός των προσεχών ημερών.
Ταυτόχρονα, ολοκληρώνεται η κατασκευή της κύριας εισόδου του γηπέδου, η τοποθέτηση των τουρνικέ στις εισόδους των θυρών, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης για τη διαμόρφωση των χώρων στάθμευσης και λοιπών εξωτερικών χώρων της εγκατάστασης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass