Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ

Οικονόμος: «Τυχαίο, δεν νομίζω...»

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ 3-1 (ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ Ο ΦΛΙΓΚΟΣ) * ΕΞΤΡΑ ΠΡΙΜ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ... ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2010 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:36
Τίποτα πια δεν είναι τυχαίο με την ομάδα της Τσαριτσάνης, που από αγώνα σε αγώνα γίνεται όλο και πιο θηρίο υπερνικώντας όποια αντίσταση βρεθεί στο πέρασμά της και κερδίζοντας άξια το θαυμασμό και την αναγνώριση της ανωτερότητας από την πλευρά των αντιπάλων και από την άλλη εμπνέοντας τη σιγουριά και αισιοδοξία στους ανθρώπους και στους φίλους της ομάδας, που τόσο πιστεύουν σε αυτή.
Συνεχίζει λοιπόν απτόητος να οδηγεί την κούρσα του 4ου ομίλου ο Οικονόμος με 18 βαθμούς, μετά και τη χθεσινή του νίκη επί του Ρήγα Φεραίου στο γήπεδο της Τσαριτσάνης με σκορ 3-1.
Η δυνατή ομάδα της Μαγνησίας, που έδειξε σοβαρά στοιχεία και αρκετά πειθαρχημένο σύνολο, δυσκόλεψε τους πρωτοπόρους μέχρι και το 25’ του πρώτου μέρους, πετυχαίνοντας νωρίς γκολ (στο 4’ με κεφαλιά του Βουραζέρη από κόρνερ), αλλά παρά τις επίμονες προσπάθειές της για κάτι καλύτερο, έμεινε σε αυτό το τέρμα και περιορίστηκε σε κάποιες καλές επιθετικές δραστηριότητες στην περιοχή του Οικονόμου.
Η δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών της Τσαριτσάνης ήταν εκείνα που καθόρισαν την τύχη του ματς. Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη μετά το ημίωρο του πρώτου μέρους και σε αρκετά χρονικά σημεία στην επανάληψη, έβγαιναν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και δημιουργούσαν σάστιση στην αντίπαλη άμυνα. Στο 24’ ήλθε το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους με τον Κώστα Κολοβό (προηγήθηκε χτύπημα φάουλ του Νικούλη, αποκρούστηκε η μπάλα από αντιπάλους και ο μαχητικός αρχηγός του Οικονόμου την έστειλε στη σωστή διεύθυνση γράφοντας το 1-1). Ήταν το έναυσμα για να φύγει κάπως το άγχος από την ομάδα της Τσαριτσάνης και να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο το γνωστό θέαμα με τις περίτεχνες ενέργειες των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που διαρκώς αναζητούσαν το γκολ. Το 2-1 ήλθε μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης με πλασέ του Κώστα Φλίγκου από κεφαλιά του Κολοβού. Ο αρχηγός όμως έμελλε να καθορίσει και το αποτέλεσμα καθώς στο 58’ μετά από κόρνερ, κατέληξε η μπάλα στα πόδια του και την έστειλε ξανά επιτυχώς στα δίχτυα του τερματοφύλακα Σφυρή, σημειώνοντας το τελικό 3-1.
Αρκετές ακόμη σημαντικές φάσεις δημιούργησαν οι παίκτες του Οικονόμου με τους Νικούλη, Φλίγκο, Ταχτιντή και Χατζηλιόντα, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί τέρμα. Ο Ταχτιντής είχε δοκάρι στο 28’ με δυνατό σουτ.
Ο Ρήγας Φεραίος απείλησε την εστία του Ξεσφίγγη με τους Μπάτη, Χατζή και Βουραζέρη, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ του Οικονόμου, βοηθούμενος από την ισχυρή αμυντική του γραμμή, απεσόβησε τον όποιο κίνδυνο.
Η ηγετική φυσιογνωμία του Αλέξη Νικούλη δέσποσε για άλλη μια φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο με 4-5 δυνατά και με αξιώσεις χτυπήματα φάουλ και αρκετό πάθος που επέδειχνε κυνηγώντας τη μπάλα και στέλνοντάς την ευθυγραμμισμένη στους συμπαίκτες του για κάτι πιο καλό. Δεν σημείωσε τέρμα αυτή τη φορά με στημένο χτύπημα, επιφυλάσσεται φαίνεται για το ντέρμπι με την Ελασσόνα (επόμενο ματς).
Η διαιτησία του κ Τσιάκου με βοηθούς τους κ. Κιαπέ και Κωνσταντίνου (Θεσπρωτίας) ήταν σχετικά καλή καθώς δημιουργήθηκαν αμφισβητήσεις σε αρκετά σφυρίγματα και υποδείξεις.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Γρούνας, Σπάθης και Μιχολίτσης για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, ενώ από τον Οικονόμο οι Βαϊτσης, Φλίγκος, Ξεσφίγγης, Νικούλης και Κολιός.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Καλτέκης Γ.): Ξεσφίγγης, Κολιός, Λιούσκας, Κολοβός, Βαϊτσης (30’ Χατζηλιόντας), Μαντζαφούλης, Μπαλής, Φλίγκος,Ταχτιντής (83’ Φτίκας), Νικούλης, Μπαράς (46’ Χριστιανίδης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ( Σπάθουρας Κ.): Σφυρής, Ζαχαράκης (82’ Χατζής), Σπάθης, Βουραζέρης, Γρούνας (65’ Μπατής), Μαυρίδης (70’ Αλεξίου), Βογιατζής, Κουντούρης, Δανιλόπουλος, Μόσιος, Μιχολίτσης
* Τον αγώνα παρακολούθησαν, 300 περίπου φίλαθλοι, εκμεταλλευόμενοι τις ιδανικές καιρικές συνθήκες . Η διοίκηση του Οικονόμου μετά το παιχνίδι μοίρασε έξτρα χρηματικό πριμ στους παίκτες για τα νικηφόρα αποτελέσματα και τις πολύ καλές εμφανίσεις.
Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ελασσόνα κ. Γιώργος Πασχόπουλος και Χρήστος Καραγιάννης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass