ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Στην Καρδίτσα δοκιμάζονται οι μικτές ΕΠΣΛ

* ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 13.00 (ΠΑΙΔΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15.00 (ΝΕΟΙ)

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2010 4:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:35
Το εμπόδιο της Καρδίτσας καλούνται να ξεπεράσουν σήμερα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Υποδομής Μικτών Ομάδων της ΕΠΟ. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Αστέρα Καρδίτσας και θα ξεκινήσουν στη 1.00 μ.μ. των Παίδων και στις 3.00 μ.μ. των Νέων. Η αναχώρηση της Λαρισινής αποστολής θα γίνει από τα γραφεία της ΕΠΣΛ στις 10.00 το πρωί.
Αναλυτικότερα:
Με νωπές τις μνήμες από την εντυπωσιακή εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ θα προσπαθήσει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να αποδείξει ότι είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου της. Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Μπεριτζά ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προετοιμασία τους χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και δηλώνουν αποφασισμένοι για το «2 στα 2». Πρόκειται για την πρώτη ουσιαστικά επίσημη εκτός έδρας αναμέτρηση της Λαρισινής ομάδας η οποία θα μετρήσει τις δυνάμεις της και εκτός των τειχών.
Αλλαγές τόσο στην τακτική όσο και στα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι δεν αναμένονται κι αυτό σημαίνει ότι το Λαρισινό συγκρότημα να αγωνιστεί σε μία διάταξη 4-5-1 με τον Ντάλλα κάτω από τα δοκάρια, τους Τάσιο, Σελήνη, Σουπεκιώτη και Καλπίας στην άμυνα τους Σουλιώτη, Καραγκιόζη (αμυντικά χαφ), Γκαραλιάκο, Νάκα και Δημητρέλη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και επιθετική αιχμή τον Ματούλα.
Συνολικά την αποστολή της Λαρισινής ομάδας θα αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κούτσικος, Καραγκιόζης (Απόλλων Λάρ.), Σουπεκιώτης, Τάσιος (Αετός Μακρυχωρίου), Καλπίας (Τοξότης), Σελήνης, Νταής (Λαρισαϊκός), Νάκας (Δαμασιακός), Γκαραλιάκος (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου), Γκαλγκανόπουλος (Δήμητρα Γιάνν.), Σουλιώτης, Ντάλλας (Ακαδ. Ατρόμητοι), Αλεξούλης (Ελασσόνα), Δημητρέλης (Ακαδ. Πλίτση), Ντόκος (Αναγ. Ευαγγελισμού), Λάιος (Ακαδ. Τυρνάβου), Ματούλας (Οικονόμος), Λούγκος, (Αναγ. Καλοχωρίου).
*Εν τω μεταξύ με έγγραφό της η ΕΠΟ γνωστοποίησε την ΕΠΣΛ ότι ο αναβληθείς αγώνας της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων ανάμεσα στην ΕΠΣ Τρικάλων και την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο Φλαμουλίου στις 3.00 μ.μ. την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Με στόχο τη νίκη θα μεταβεί στην Καρδίτσα και η μικτή ομάδα των Παίδων. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα θα έχει δύσκολο έργο και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά εκτός έδρας ήττα και θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.
Αγωνιστικά αλλαγές θα υπάρξουν στην άμυνα της Λαρισινής ομάδας σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι καθώς θα απουσιάσει ο δεξιός αμυντικός Σεΐζης, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Κωστούλα που κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθεί από τον Ξυνολαγά.
Αναλυτικά η αποστολή της μικτής παίδων της ΕΠΣΛ για το σημερινό παιχνίδι:
Γκατζούλης (Άρης), Θανόπουλος, Καψιώχας (Αχιλλέας Φ.), Θεοχαρόπουλος (Ατρόμητοι), Κατμέρος (Αναγέννηση Φ.), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπάρδας (Απόλλων), Μπίλας (Ελασσόνα), Ξυνογαλάς (Ακαδ. Φαρσάλων), Παϊτέρης, Καψάλης (Προμηθέας), Πατέτσος (Λαρισαϊκός), Κίτσιος Γ., Κανταρίνος Αθ., Νασιάκος, Μάνικος (Ερ. ΑΕΛ), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Στατήρης (Άρης), Καρβούνης (Απόλλων).
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία            13-2   7
Λάρισα           4-3     4
Πιερία 2-3      2
Καρδίτσα        2-7      1
Τρίκαλα          3-9      1
ΝΕΟΙ
Πιερία 7-3     6
Λάρισα           3-0     3
Ημαθία            4-7      2
Τρίκαλα          2-2      1
Καρδίτσα        3-6      1
* ΕΠΣ Λάρισας και ΕΠΣ Τρικάλων έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass