ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ

Ευχέλαιο τέλεσε ο Τύρναβος 2005

* ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑΣ: «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2010 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:32
Νέα αρχή θέλει να κάνει την ερχόμενη Κυριακή ο Τύρναβος 2005 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου στο δημοτικό στάδιο της πόλης θα υποδεχθεί την Κοζάνη στις 4 το απόγευμα και πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο.
Χθες διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία ζήτησαν τη βοήθεια του Θεού, με ευχέλαιο που τελέσθηκε πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας στα αποδυτήρια του σταδίου, για να... σπάσει η κακοδαιμονία.
Σε έξι παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα ο Τύρναβος, έχει ως απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ δεν «γεύθηκε» ακόμη τη χαρά της νίκης.
Όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κόσμος της ομάδας δικαιολογημένα ανησυχεί, ενώ διάφορα σενάρια δίνουν και παίρνουν...
Καθησυχαστικός πάντως εμφανίσθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Τυρνάβου Βασίλης Μπρέζας που έδωσε παράλληλα και το σύνθημα για... αντεπίθεση: «Ό,τι και αν ακούγεται, τίποτα δεν ευσταθεί. Έχουμε εμπιστοσύνη τόσο στους παίκτες όσο και στην τεχνική ηγεσία, ελπίζοντας ότι θα έρθει και η ανάκαμψη.
Την Κυριακή φυσικά γνωρίζουμε ότι το ματς με την Κοζάνη θα είναι νυν υπέρ πάντων ο αγών και το λέω αυτό, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.
Ως διοίκηση κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και πλέον περιμένουμε και την αντίδραση, από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Χάνουμε σε λεπτομέρειες και από ατυχείς συγκυρίες, δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Την Κυριακή πιστεύω όμως ότι θα έρθει και όλοι μαζί με τη βοήθεια των φιλάθλων ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε, έστω και δύσκολα».
* Αγωνιστικά δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, των Μιχάλη Ζιώγα και Μιχάλη Μπίζιου.
Αύριο το βράδυ είναι προγραμματισμένο να γίνει διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες της 7ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 4 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Φωκικός- Nαυπακτιακός: Μανουράς Χρ., Μανασής Μιχ., Κουρέντας Ευθ. (Τρικάλων), 4ος Γρατσάνης Ευαγγ. (Τρικάλων), παρ. Γεώργιος Παπαμίχος (Φθιώτιδας).
* Καλλονή- Αετός Σκύδρας: Βράκας Χρυσοβαλάντης (Εύβοιας), Πρέντζας Δημ. (Ηπείρου), Τζωρτζάκος Αθ. (Δυτ.Αττικής), 4ος Μιχαηλίδης Γεώργ. (Βοιωτίας), παρ. Ιωάννης Φλαμπούρης (Αθηνών).
* Φιλιππιάδα-Μακεδονικός: Τομίδης Ελ/θεριος, Σίπκας Σταύρος, Ρούντος Νικ. (Πέλλας), 4ος Μπαλατσούκας Κων/νος (Ηπείρου), παρ. Αθανάσιος Κάτσιος (Θεσπρωτίας).
* Ηράκλεια- Πόντιοι Κατερίνης: Μηλιάδης Κων/νος, Παπακύπης Δημ., Τσιάτσιος Χαρ. (Μακεδονίας), 4ος Τσαλουχίδης Χρ. (Κιλκίς), παρ. Φώτιος Κωδώνας (Ξάνθης).
* Ζάκυνθος- Εορδαικός: Σταθόπουλος Σπ., Τραχανής Σωτ., Σταμάτης Τιμ. (Δυτ. Αττικής), 4ος Μακρυπόδης Νικ. (Αχαΐας), παρ. Κωνσταντίνος Φλωράκης (Φωκίδας).
*Δόξα Κρανούλας- Οδυσ. Αναγέννησης: Ζούγρας Διον., Ξενακίδης Ιωανν., Κεντζιόπουλος Στυλ. (Κοζάνης), 4ος Τσιάκος Σπυρ. (Θεσπρωτίας), παρ. Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων)
* Νίκη Βόλου – Επανoμή: Σφακιανάκης Ιωσήφ, Κουτσόγιαννος Νότης, Μεϊντανάς Ανδρέας (Αθηνών), 4ος Τάσσης Γεωργ. (Αθηνών), παρ. Δημήτριος Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας).
* Τύρναβος 2005 – Κοζάνη: Σωσώνης Ιωάνν. (Φθιώτιδας), Τασσιόπουλος Θ. (Θεσσαλίας), Δόσκορης Χρ. (Φθιώτιδας), 4ος Κρητικός Δημ. (Θεσσαλίας), παρ. Κωνσταντίνος Μπλάντζος (Ηπείρου).
* Ρεπό έχει η Αναγέννηση Γιαννιτσών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass