ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Πάνοπλος ο Τύρναβος 2005

*ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΊΖΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2010 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Με μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση, ο Τύρναβος 2005 θα υποδεχθεί αύριο στις 3 το απόγευμα στο στάδιο της πόλης, την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και ασφαλώς οι γηπεδούχοι έστω και δύσκολα, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας λοιπόν γνωρίζουν πολύ καλά ότι στον συγκεκριμένο αγώνα ένα είναι το αποτέλεσμα και πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, που να έχει να κάνει με κούραση ή οτιδήποτε άλλο.
Πολλές φορές έχουμε επισημάνει, ότι η θέση που βρίσκεται η ομάδα, δεν αντικατοπτρίζει και τις πραγματικές δυνατότητες που έχει.
Χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές να μπούνε στο παιχνίδι από την αρχή με πάθος, να έχουν καθαρό μυαλό- αγωνιστική πειθαρχία και το κυριότερο, να αποφύγουν λάθη που στοιχίζουν και παράλληλα στις επιθετικές τους ενέργειες να έχουν αποτελεσματικότητα.
Αναμφισβήτητα τα Γιαννιτσά διαθέτουν μια αξιόλογη ομάδα, όμως αν ο Τύρναβος 2005 αγωνιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, όλα θα κυλήσουν ευχάριστα και θα γίνει μια νέα αρχή, στο δύσκολο πρωτάθλημα.
Ασφαλώς η παρουσία των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να είναι ο 12ος παίκτης των γηπεδούχων και με τις παροτρύνσεις τους να οδηγήσουν το σωματείο στο δρόμο των επιτυχιών.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία των Μιχάλη Ζιώγα και Μιχάλη Μπίζιου είναι ότι δεν υφίσταται το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα για να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, ώστε να κατακτηθούν οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί και να αρχίσει η ανοδική πορεία της ομάδας.
Μοναδικό ίσως εμπόδιο που παρουσιαστεί είναι αυτό του αγωνιστικού χώρου, ο ο οποίος εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων είναι αρκετά βαρύς και θα παίξει ρόλο η δύναμη, στις πολλές μονομαχίες που αναμένονται σώμα με σώμα, διότι και τα Γιαννιτσά έχουν μια σφιχτή ομάδα που στηρίζεται στον αμυντικό της τομέα.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Νέο πειθαρχικό παράπτωμα για την ομάδα των Γιαννιτσών, με τους Καραμανλή, Κατιανό και Γκούρτσα να τους πιάνουν να … σπάνε το ωράριο την περασμένη Τετάρτη σε γνωστή ταβέρνα της πόλης και ο τεχνικός Γκουτσίδης να τους στέλνει στη διοίκηση για απολογία τη Δευτέρα. Αυτό αυτομάτως συνεπάγεται ότι οι τρεις μαζί με τον άλλο τιμωρημένο από τη διοίκηση Στεφανίδη, θα είναι και απόντες από το ματς με τον Τύρναβο.
Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης, αναφέρονται τα εξής:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοινώνει, ότι μετά από συνάντηση με το προπονητικού team της ομάδας, για τη διαφύλαξη της ιστορίας της και της αξιοπιστίας της, αποφάσισε να καλέσει σε απολογία τους τρεις ποδοσφαιριστές (Γκούρτσα Δημήτριο, Καραμανλή Δημήτριο και Κατιανό Αθανάσιο), που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, παρά τα όσα ανακοινώθηκαν στο τελευταίο δελτίο Τύπου, ότι θα είναι αμείλικτοι σε ζητήματα πειθαρχίας της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας. Τους θέτει εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής με τον Τύρναβο 2005 και τους καλεί σε απολογία τη Δευτέρα 18/10/2010.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, έχει ως ακολούθως:
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Πόντιοι Κατερίνης-Καλλονή
ΑΥΡΙΟ
15:00 Τύρναβος-Αναγέννηση Γιαννιτσών
16:00 Αετός Σκύδρας-Φωκικός
16:00 Μακεδονικός-Ναυπακτιακός
16:00 Εορδαϊκός-Εθνικός Φιλιππιάδας
16:00 Οδυσσέας Αναγέννησης-Μ. Αλέξανδρος
16:00 Επανομή-Ζάκυνθος
16:00 Κοζάνη-Νίκη Βόλου
* Ρεπό έχει η Δόξα Κρανούλας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass