ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Μονόδρομος η νίκη για τον Τύρναβο 2005

* ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ (3 μ.μ.)

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2010 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Τυρνάβου 2005, για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου, η νίκη αποτελεί μονόδρομο.
Μετά την ήττα στην Κρανούλα με 2-1, οι παίκτες έχουν «πεισμώσει» και φέρονται αποφασισμένοι εύκολα ή δύσκολα , να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, που έχουν μεγάλη ανάγκη, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Οι δυνατότητες της ομάδας πιστεύουμε ότι δεν είναι αυτές που αποτυπώνονται στον τωρινό βαθμολογικό πίνακα και ασφαλώς οι ποδοσφαιριστές , θέλουν να «ρεφάρουν» με νικηφόρο αποτέλεσμα.
Αναμφισβήτητα τα Γιαννιτσά είναι μια μαχητική και έμπειρη ομάδα, στον χώρο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά ο Τύρναβος εάν αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να φτάσει στην επιτυχία και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αναγκαία θεωρείται η συμπαράσταση των φιλάθλων και η διοίκηση της ομάδας κάνει έκκληση στον κόσμο προκειμένου να γίνει αρωγός, ώστε η ομάδα να κατακτήσει το…τρίποντο και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία, την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο κόσμος με την παρουσία του θα δώσει ώθηση στους παίκτες να αγωνιστούν με πάθος και αποφασιστικότητα, προκειμένου να πάρουν αυτό που διακαώς θέλουν.
ΣΤΙΣ 3 μ.μ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Εν τω μεταξύ, με χθεσινή απόφαση της διοργανώτριας αρχής, το παιχνίδι Τυρνάβου 2005-Αναγέννησης Γιαννιτσών θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη, δηλαδή στις 3 μ.μ., αντί στις 4 μ.μ.
Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους μετά τον Τύρναβο να μεταβούν στη συνέχεια στο στάδιο Αλκαζάρ, ώστε να ενισχύσουν την Α.Ε.Λ., στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Αγωνιστικά δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα και ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο θα έχουν ένα ευχάριστο «πονοκέφαλο», όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα είναι ο καιρός, διότι οι συνεχόμενες βροχοπτώσεις έκαναν βαρύ τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και εφόσον δεν καλυτερεύσουν οι καιρικές συνθήκες, αναμένονται την Κυριακή να γίνουν σκληρές μάχες μέσα στη λάσπη.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες σον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές (σ.σ. όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4 μ.μ., εκτός από τον αγώνα Τύρναβος 2005-Γιαννιτσά που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.):
*Αετός Σκύδρας-Φωκικός: Τσενεκίδης Γ., Χατζηνάκος Γ., Μποτζουκίδης Αθ. (Δράμας), 4ος Κοτσάνης Κων/νος (Δράμας), παρ. Αστέριος Καρανέστωρ (Μακεδονίας).
* Μακεδονικός-Ναυπακτιακός: Κορέστης Αντ., Αρχοντής Κων/νος, Καρακώστας Απ. (Λάρισας), 4ος Τομίδης Ελ. (Πέλλας), παρ. Γεώργιος Στάθας (Καρδίτσας).
* ΑΕ Ποντίων Κατ.- Καλλονή (16/10): Τερετίδης Φωτ. (Καβάλας), Χατζημωυσιάδης Αναστ. (Ξάνθης), Εμπλίουκ Ιλίας (Ξάνθης), 4ος Μηλιάδης Κων/νος (Μακεδονίας), παρ. Αναστάσιος Χριστοδούλου (Ημαθίας).
* Εορδαϊκός-Φιλιππιάδα: Ίσαρης Λουκάς (Πιερίας), Καραισαρίδης Νικ. (Πιερίας), Πατσιάς Αστ. (Μακεδονίας), 4ος Συμεωνίδης Παν. (Πιερίας), παρ. Βασίλειος Μπεκιάρης (Λάρισας).
* Οδυσσέας Αν. Σερρών –Ηράκλεια: Μαστοροδήμος Χρ., Καραμπούλας Θεοδ., Αναστασίου Γεώργιος (Λάρισας), 4ος Τζήλος Αθ. (Λάρισας), παρ. Ιωάννης Στρατούδης (Έβρου).
* Επανομή –Ζάκυνθος: Πσγάκης Μιχ., Γούτας Στυλ., Δημητριάδης Στεφ. (Χαλκιδικής), 4ος Μαλούτας Δημ. (Ημαθίας), παρ. Ευάγγελος Σηπάκης (Πέλλας).
* Κοζάνη-Νίκη Βόλου: Λυμπούδης Αριστ., Πάτρας Πέτρος, Αιναλής Θεοδ. (Μακεδονίας), 4ος Καραντώνης Δημ. (Ημαθίας), παρ. Αντώνιος Γιαννακός (Λάρισας).
* Τύρναβος 2005-Γιαννιτσά: Βουρνέλης Ματθαίος, Παπαδόπουλος Ηλίας, Δημακάς Γεώργιος (Μακεδονίας), 4ος Δαμιανίδης Γεώργιος (Μακεδονίας), παρ. Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).
**********************
Εξάλλου τον αγώνα στον 1Ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Ηρακλή Ψαχνών-Ρόδου (17/10-16:00), θα τον διευθύνουν οι παρακάτω Λαρισαίοι διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος Αγησίλαος, Ρεντόπουλος Ιωάννης, ενώ δεύτερος επόπτης είναι ο Δημήτρης Τίκας (Καρδίτσας), 4ος διαιτητής ο Εμαννουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Σοφιανός Μαριάνος (Αθηνών).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass