ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Α1 ΠΟΛΟ

Ο ΝΟΛ στην ΕΡΤ

ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2010 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:28
 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δούμε τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας φέτος μέσα από την κρατική τηλεόραση. Αυτό διότι η ΕΡΤ είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με σκοπό να δείξει το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Ανδρών και Γυναικών. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της ΚΟΕ και ουσιαστικά θα βγάλει για λίγο όλες τις ομάδες από τη δύσκολη οικονομική θέση στην οποία έχουν βρεθεί λόγω της κρίσης. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις αυτές θα είναι μια ευκαιρία διαφήμισης των χορηγών μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.
Η συμφωνία είναι μέχρι στιγμής σε προφορικό επίπεδο αλλά από τη στιγμή που έγιναν οι ανακοινώσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσουν και οι κατάλληλες υπογραφές. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος έπαιξε και διαφημιστικό τρέιλερ από την ΕΡΤ και ημέρα με την ημέρα οι δύο πλευρές έρχονται ακόμα πιο κοντά στη συμφωνία.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Η «Ε» μίλησε με τους εκπροσώπους της ΚΟΕ και ζήτησε να μάθει να μερικές λεπτομέρεις και πρώτες σκέψεις. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες κάθε Σάββατο από την ΕΡΤ θα μεταδίδεται ζωντανά ένα ματς της Α1 Ανδρών. Μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση της ΕΡΤ σε συννενόηση με την ΚΟΕ θα αποφασίζουν ποιο ματς θα είναι αυτό ανάλογα με την κρισημότητά του. Τόσο η ΕΡΤ όσο και η ΚΟΕ δεν θέλουν να αποκλείσουν τις έδρες της Λάρισας, της Πάτρας και της Χίου. Ίσα – ίσα θέλουν να υπάρξουν παιχνίδια και στην επαρχία. Το πρώτο ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά θα είναι αυτό ανάμεσα στη Βουλιαμένη και τον Πανιώνιο στις 6 Νοεμβρίου. Κάθε Κυριακή από το ΣΠΟΡ + θα μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση ένα ματς των γυναικών. 
Οι συζητήσεις των δύο πλευρών εστιάζονται συνολικά στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης, αλλά και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών, που θα διεξαχθεί του χρόνου στο Βόλο. Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου μέσω των οποίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αλλαγή στάσης της κρατικής τηλεόρασης και τόνισε: «Σε ό,τι αφορά στην τηλεόραση, η κρατική τηλεόραση ήρθε φέτος κοντά μας. Με καλή διάθεση, απλόχερα, μας αγκάλιασε. Είμαι ευτυχής που η ΕΡΤ είναι δίπλα μας, στα αθλήματά μας που πρωταγωνιστούν και φέρνουν τόσες διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό. Κάθε Σάββατο θα μεταδίδεται ένα παιχνίδι της Α1 ανδρών και κάθε Κυριακή της Α1 γυναικών. Επίσης θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια του φάιναλ φορ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τέτοια ευκαιρία δεν θα πρέπει να χαθεί. Η κρατική τηλεόραση αναγνωρίζει την ιστορία και την παράδοση του αθλήματός μας και θα μας προβάλλει σε βάθος χρόνου και διάρκεια ετών».
ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Στα αγωνιστικά ζητήματα τώρα ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Επόμενο μεγάλο ραντεβού θα είναι στην Αθήνα. Εκεί θα λάβει μέρος σε ένα τουρνουά μαζί με την Βουλιαγμένη, τον Ολυμπιακό, το Παλαιό Φάληρο. Σίγουρα πρόκειται για ένα δυνατό τεστ για τους παίκτες του Άλεξ Κριστόνοσιτς. 
ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΣΑΡΙΤΣ
Ο πρώην παίκτης της Λάρισας, Βιάτσεσλαβ Σάριτς θα καλύψει τη θέση του αλλοδαπού παίκτη στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού για τη φετινή χρονιά. Ο Κροάτης περιφερειακός συμφώνησε με τους «πράσινους» και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 6 Νοεμβρίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass