ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ:

Θέλω η ομάδα μου να κατακτήσει τον τίτλο…

* ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2010 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:28
Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Μετεώρων με σκορ 5-1, ο Οικονόμος  ετοιμάζεται να υποδεχτεί στο γήπεδό του την ερχόμενη Κυριακή (10/10) και ώρα 16:00, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, τον πάντα αξιόλογο ποδοσφαιρικά και υπολογίσιμο, Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Τσαριτσάνης προετοιμάζεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα, προσδοκώντας στην παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων. Ο κεντρικός αμυντικός, αρχηγός στο παιχνίδι με τα Μετέωρα και ένας από τους πρωταγωνιστές του περυσινού «άθλου» του Οικονόμου Κώστας Κολοβός, δηλώνει αισιόδοξος για την ομάδα του και ότι μπορεί να κάνει το όνειρο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική, πραγματικότητα.
Σε συνέντευξη δε που παραχώρησε στην «Ε», ο Φαλανιώτης αμυντικός, τόνισε τα εξής:
- Κώστα τι ήταν αυτό που σας έκανε να περάσετε σαν πραγματικό τρένο από την Καλαμπάκα, σημειώνοντας σε κάθε… στάση και από ένα γκολ;
«Πήγαμε πολύ καλά «διαβασμένοι» και πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μετά το 1-3 του πρώτου ημιχρόνου, θέλαμε πάση θυσία τη νίκη και την πετύχαμε».
- Τι κλίμα επικρατεί φέτος στην ομάδα και πόσο σας επηρεάζει;
«Επικρατεί πολύ καλό κλίμα, είμαστε όλοι σαν μια παρέα, βγαίνει αυτό και στον αγωνιστικό χώρο και μεγαλώνει έτσι η θέλησή μας, για καλά αποτελέσματα».
- Τι περιθώρια βελτίωσης βλέπεις και ποιοι οι στόχοι σας για το πρωτάθλημα, καθότι αποκλειστήκατε πρόωρα από το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας;
«Έμεινε να ασχοληθούμε μόνο με το πρωτάθλημα, θα ρίξουμε όλο το βάρος της προσπάθειάς μας εκεί και μέσα από τα περιθώρια βελτίωσης που σαφώς υπάρχουν καθώς η ομάδα ακόμη «δένει», θα γίνουμε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί κυνηγώντας το όνειρο».
- Βλέπεις κάποια αλλαγή εφέτος στον οργανωτικό και αγωνιστικό τομέα σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά;
«Η ομάδα φέτος δουλεύει σε όλα τα επίπεδα πιο επαγγελματικά, φάνηκε αυτό από την προετοιμασία στους Φιλιππαίους Γρεβενών, γίνεται σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά οργανωτικά και προπονητικά, και απερίσπαστοι οι ποδοσφαιριστές από άλλες έγνοιες, όσον αφορά στην ομάδα, είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση και στο παιχνίδι επιδιώκοντας το καλύτερο».
- Ποιες θεωρείς ως αξιολογότερες ομάδες του ομίλου που θα παλέψουν για τον τίτλο και πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές;
«Από όσο γνώρισα τις ομάδες (επίσημα, παιχνίδια και φιλικά) και παρακολουθώντας την πορεία της κάθε ομάδος, βλέπω να συναγωνίζονται για την πρωτιά ο Οικονόμος, ο Πυργετός, το Λιανοκλάδι και ο Α.Ο. Καρδίτσας. Το πρωτάθλημα εκτιμώ πως θα έχει μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».
- Τι προσωπικές φιλοδοξίες έχεις;
«Θέλω η ομάδα μου να κατακτήσει τον τίτλο και να είμαι παρών του χρόνου με τον Οικονόμο στη Γ΄ Εθνική».
- Μετά τις πολλές και σπουδαίες μεταγραφές του καλοκαιριού έχεις ξεχωρίσει κάποιον συμπαίχτη σου;
«Ήλθαν στην ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές από μεγαλύτερα σωματεία, με εμπειρίες, γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Είναι ίσως νωρίς ακόμη να αναφερθώ σε ονόματα και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν συμπαίχτη μου».
 - Την ομάδα πλαισιώνουν εφέτος και αρκετά νέα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες, τι θα τους συμβούλευες;
«Βρίσκονται σε ένα πολύ σοβαρό σωματείο, όπου υπάρχουν φιλοδοξίες και στόχοι υλοποιήσιμοι, χρειάζεται να επιδείξουν θέληση, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και ο χρόνος θα τους δικαιώσει».
- Μπορεί ο Οικονόμος, να κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος;
«Ναι, εφόσον μέσα από τις προϋποθέσεις που προανέφερα, εξακολουθούμε να συμπεριφερόμαστε όλοι υπεύθυνα και σοβαρά, με πολλή δουλειά και κόπο και έχοντας μέχρι το τέλος τον κόσμο της Τσαριτσάνης δίπλα μας, όπως με αγάπη πάντα μας στηρίζει».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass