ΕΚΡΗΞΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

«Ποια ξενύχτια, ποια τσιγάρα και ποια ποτά...»

* Ο ΜΠΛΑΖΕΚ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2010 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:27
Οι κραυγές των Λαρισαίων φιλάθλων την Κυριακή το βράδυ μετά τον αγώνα Πανσερραϊκού-ΑΕΛ 1-0 στους παίκτες της Λαρισινής ομάδας όταν κατέβαιναν από το πούλμαν που μιλούσαν για ξενύχτια, τσιγάρα και ποτά έχουν προκαλέσει την έκρηξη των παικτών και χθες στα αποδυτήρια ήταν το κυρίαρχο θέμα.
Δεν είναι δυνατόν ένα μεμονωμένο περιστατικό να χαλάει την εικόνα της ομάδας, υποστήριζαν, ενώ χθες διερωτόνταν οι παίκτες ποιοι διασπείρουν φήμες για τα ξενύχτια.  
Κορυφαίος διοικητικός έλεγε χθες στην «Ε» ότι αυτή τη στιγμή υπήρξε μόνο μια περίπτωση παίκτη για νυχτοπερπατήματα (σε μπαρ της Λάρισας) και ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.
Οι παίκτες έλεγαν χθες ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ξενύχτια ενώ για τα τσιγάρα αυτή τη στιγμή μόνο δύο παίκτες καπνίζουν και αυτοί όχι σε μόνιμη βάση ενώ και τα ποτά είναι πολύ περιορισμένο το φαινόμενο.
Θεωρούν λοιπόν ότι οι επιθέσεις είναι άδικες ενώ διοικητικοί φοβούνται φαινόμενο ορισμένοι παίκτες να έχουν επηρεασθεί ψυχολογικά και να μην μπορούν να αποδώσουν. Ειδικά αυτό που έλεγαν είναι τι αντίδραση μπορεί να υπάρξει αν η ομάδα χάσει στο Βόλο από τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ με δεδομένη την επίθεση στον Ματίας Ιγκλέσιας για την αποβολή του εκφράζεται φόβος μην αρχίσουν οι παίκτες και δεν βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά.
Από τη διοίκηση πιστεύουν ότι αυτή τη στιγμή το θέμα πρέπει να λυθεί και οι ποδοσφαιριστές να στηριχθούν ώστε η ομάδα να ξεπεράσει τη βαθμολογική κρίση και όχι την αγωνιστική μια και θεωρούν ότι η ομάδα μέχρι τώρα παίζει σε όλα τα παιχνίδια καλύτερα από του αντιπάλους αλλά αυτό δεν απεικονίζεται στη βαθμολογική εικόνα.
Η ουσία είναι ότι η δεκαπενθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ποδοσφαίρου θα δώσει μεγαλύτερη ένταση στα φαινόμενα εσωστρέφειας και η διοίκηση της ΑΕΛ θα κάνει μια προσπάθεια να ηρεμήσει το κλίμα για να κερδηθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 17 Οκτωβρίου.
ΕΝΤΑΣΗ
Στη χθεσινή προπόνηση η οι θεωρητικά βασικοί έκαναν χαλάρωμα ενώ οι αναπληρωματικοί προπονήθηκαν κανονικά. Στα αξιοσημείωτα ήταν οι πολλές απουσίες καθώς Πουρί και Κουζέν έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Εσθονίας (για επίσημα παιχνίδια) και Γκαμπόν (για φιλικά) αντίστοιχα ενώ έφυγαν με άδεια ο Γκέρεμι με τον Μακίνουα. Επίσης ο Μετίν δεν έκανε προπόνηση και ο Τούρκος ποδοσφαιριστής ήταν έξω φρενών με φήμες που κυκλοφορούν για άσχημη εξωγηπεδική ζωή κάτι που δεν ισχύει όπως υποστηρίζουν.
Επίσης δεν προπονήθηκε ο Αμπουχατζίρα που σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες είχε έντονο διάλογο με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα και μάλλον αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έμεινε εκτός δεκαοκτάδας στον αγώνα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό αλλά από την άλλη ο προπονητής είχε το επιχείρημα ότι στο προηγούμενο παιχνίδι που είχε περάσει ως αλλαγή με την Κέρκυρα δεν βοήθησε καθόλου.
Απουσίαζε ο Βούζας που έκανε εγχείριση στους κοιλιακούς ενώ το μόνο ευχάριστο είναι ότι προπονήθηκε ο Κανόμπιο ενώ ο Βελάσκο έκανε ατομικό πρόγραμμα και μάλλον υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Σήμερα θα γίνει διπλή προπόνηση ενώ αύριο μία και την Παρασκευή διπλή.
Ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας λόγω των πολλών απουσιών δεν έκανε καμία ομιλία και ουσιαστικά δεν βγήκε στην προπόνηση προφανώς και αυτός στεναχωρημένος από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.
ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Στο μεταξύ ο Τσέχος Γιαν Μπλάζεκ ανέβαλε το ταξίδι του στην Τσεχία (έπρεπε να πάει για προσωπικό πρόβλημα) θέλοντας να δείξει ότι αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα που έχουν δημιουργήσει ορισμένοι γι’ αυτόν και θα προσπαθήσει μέσα στο γήπεδο να ανεβάσει την απόδοσή του. Άλλωστε έχει χρέος να το κάνει από τη στιγμή που η ΑΕΛ δαπάνησε πολλά χρήματα για να πάρει τα δικαιώματά του αλλά και έχει καλό συμβόλαιο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass