ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ (18.15)

Με πάθος και κόσμο η ΑΕΛ πάει για νίκη στις Σέρρες

* ΝΟΚ –ΑΟΥΤ Ο ΚΑΝΟΜΠΙΟ ΛΟΓΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΑΓΩΓΟ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2010 23:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:25
Αποφασισμένη να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση και να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια, η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα και ώρα 18.15 στις Σέρρες, με αντίπαλο τον ουραγό της βαθμολογίας, Πανσερραϊκό.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και ασφαλώς παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι «βυσσινί» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη και να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Σίγουρα οι παίκτες της ΑΕΛ θα χρειαστεί να υπερβάλουν εαυτούς, για να φτάσουν στην επιτυχία, καθώς οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς, διότι μέχρι τώρα σε τέσσερα παιχνίδια υποχρεώθηκαν σε ισάριθμες ήττες.
Είναι βέβαιο λοιπόν ότι το άγχος θα το έχουν οι Σερραίοι και αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας, που αν αγωνιστούν έξυπνα και έχουν αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, τότε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να υλοποιήσουν τον στόχο τους.
Χρειάζεται λοιπόν να επιδείξουν πάθος, ψυχραιμία όταν θα τους πιέζει ο αντίπαλος τους και να έχουν καθαρό μυαλό, για να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Επιπλέον οφείλουν να ικανοποιήσουν και τους Λαρισαίους φιλάθλους που πλήρωσαν… 25 ευρώ εισιτήριο για να παρακολουθήσουν από το πέταλο του σταδίου, το παιχνίδι.
Γι’ αυτό τον κόσμο και για τους χιλιάδες φίλους της «βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τους δώσουν τη μεγάλη χαρά που αναμένουν, καθώς ο πήχυς φέτος ανέβηκε ψηλά και περιμένουν αυτό να το δούνε και στον αγωνιστικό χώρο.
ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΟΜΠΙΟ-ΓΡΙΦΟΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Ενώ προχθές ο Ουρουγουανός Φαμπιάν Κανόμπιο πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση, χθες το πρωί αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ. Επίσης, τραυματίες είναι και ο Βελάσκο με τον Μακίνουα, ενώ επανέρχεται ο Ταυλαρίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.
Μια ενδεκάδα που όπως φαίνεται είναι γρίφος και δεν αποκλείονται εκπλήξεις από τον προπονητή της ΑΕΛ, Γιάννη Παπακώστα.
Σίγουροι μάλλον θεωρούνται οι Βιέρα, Ταλ, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (σ.σ. θα προτιμηθεί μάλλον λόγω της εμπειρίας του να παίξει στη θέση του Κολοβέτσιου που πήγε πολύ καλά στον αγώνα με την Κέρκυρα), Βενετίδης, Ρομέου, Γκέρεμι, Μπλάζεκ και Κουζέν.
Από κει και πέρα, θα παίξουν ένας εκ των Σίμιτς ή Πούρι και στην περίπτωση που αποφασίσει ο κ. Παπακώστας για τρίτο αμυντικό χαφ, αυτός θα είναι πιθανότητα ο Ιγγλέσιας. Πάντως όλα είναι πιθανά για δυο θέσεις στο αρχικό σχήμα και μακάρι οι έντεκα που θα επιλεγούν, να οδηγήσουν την ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
* Χθες με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της και ακολούθως ο Γιάννης Παπακώστας ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι Βιέρα, Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Κατσιαρός, Γκέρεμι, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Μπλάζεκ, Αμπουχατζίρα, Μετίν, Πούρι, Σίμιτς, Κουζάν, Σιατραβάνης, Φαλάγγας, Ρέντζας.
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Αναποφάσιστος εμφανίζεται ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.
Με δεδομένη την απουσία του Μπόγια Βρούτσινα, ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Γεωργιάδη στην επίθεση ή θα προχωρήσει σε άλλη λύση. Πιθανή λύση είναι και ο Μαουρίτσιο Νταλέ, ο οποίος δεν έχει πείσει ότι μπορεί να ξεκινήσει βασικός.
Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Αλβάρεζ, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
* Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς με τον συνεργάτη του Νίκο Ζάλικα (σ.σ. πρώην προπονητής του Πυργετού), κατασκόπευσαν την ΑΕΛ από τη θύρα των επισήμων στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, όπου και κράτησαν πολλές σημειώσεις.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ
Ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών) ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι στις Σέρρες
στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.
Βοηθοί του θα είναι οι κ. Μπιτσίδης (Θράκης), Γεωργαράκος (Αθηνών).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass