Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΛ

Όλα τα εκτός στην Αθήνα...

* ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ»

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2010 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:24
Πιο άτυχη δεν γινόταν να είναι η ΕΑΛ. Στην κλήρωση που έγινε προχθές βράδυ στην Αθήνα η λαρισινή ομάδα είδε την τύχη να της γυρνάει την... πλάτη. Σύμφωνα με το νέο σύστημα λοιπόν η κλήρωση έγινε για τον πρώτο μόνο γύρο αφού ο δεύτερος θα γίνει με έναν διαφορετικό τρόπο. Η συγκεκριμένη κλήρωση λοιπόν την έφερε να παίξει από τα έντεκα ματς τα έξι μακριά από τη Λάρισα. Όλες αυτές λοιπόν θα είναι στην Αθήνα. Καμία στη Θεσσαλονίκη. Κάτι τέτοιο μειώνει και τις πιθανότητες να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας μετά τα πρώτα έντεκα παιχνίδια.
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν η «Ε» ρώτησε τον προπονητή της ομάδας να μας πει την άποψή του και αυτός μας είπε: «Πραγματικά ήταν μια άσχημη κλήρωση για εμάς. Δίνουμε τα δύσκολα στην έδρα μας και πρέπει να πάμε συνεχώς στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις μας. Αναλογιστείτε πως αν παίζαμε κανονικά το πρωτάθλημα με δύο γύρους θα παίζαμε στην Αθήνα 7 φορές ενώ τώρα που θα παίξουμε ένα γύρο θα πάμε 6. Αυτό τα λέει όλα. Παρόλα αυτά όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα»
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ
Στη δεύτερη φάση, καθώς καταργούνται τα πλέι οφ, οι ομάδες που θα έχουν καταλάβει τις θέσεις 1-6 θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες της πρώτης φάσης). Η θέση που θα πάρουν στη βαθμολογία θα είναι η τελική στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Για τη δεύτερη φάση επίσης, οι ομάδες που θα έχουν καταλάβει τις θέσεις 7-12 της πρώτης φάσης, θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία (δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες της πρώτης φάσης). Η ομάδα που θα καταλάβει την 12η θέση στην τελική κατάταξη της δεύτερης φάσης θα υποβιβαστεί στην Α2, ενώ υπόλοιπες θα καταταχθούν αναλόγως.
Στην Α1 θα αγωνίζονται από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012 η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε ομίλου στο πρωτάθλημα της Α2 (συνολικά 3 ομάδες). Να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στην Α1 γυναικών θα συμμετέχουν δεκατέσσερις ομάδες.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ ΝΟΥΣΙΑ...
Όμως η κλήρωση είχε και μια άλλη διάσταση. Αυτή της παρουσίασης με εντυπωσιακά φορέματα. Από τη Λάρισα βρέθηκε η εκπρόσωπος της ΕΑΛ, η Αποστολία Νούσια (μαζί με την αρχηγό, Μαρία Ζαφειρίου) και μίλησε στην «Ε» για την εκδήλωση: «Ήταν όλα πολύ όμορφα στο Γκάζι. Τα φορέματα ήταν εντυπωσιακά και όλα τα κορίτσια νιώσαμε πραγματικά μοντέλα».
-Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο;
*Τα τακούνια. Αυτά μας δυσκόλεψαν περισσότερο και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έκανε μια «πλάκα» ζητώντας μας να ξαναπερπατήσουμε μπροστά στον κόσμο…
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass