ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ Α.Ο.Κ., ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ, ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ(16:00)

Νίκες θέλουν Πυργετός, Απόλλων Λ. και Οικονόμος

*ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2010 23:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:24
Πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχουν οι τέσσερις εκπρόσωποι του νομού Λάρισας.
Το… ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στο στάδιο του Δήμου Κάτω Ολύμπου, όπου ο τοπικός Πυργετός αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Καρδίτσας και θέλει στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, να κατακτήσει αυτή την φορά το πολυπόθητο… τρίποντο.
Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη ανάμεσα στον ανανεωμένο Απόλλωνα και τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, ενώ μάχη θα γίνει και στην Τσαριτσάνη μεταξύ του Οικονόμου και της φιλόδοξης επίσης Ένωσης Μακρακώμης/Σπερχειάδας.
Όσον αφορά στην Π.Σ. Ελασσόνας θα αγωνισθεί στο ΕΑΚ Καρπενησίου με το νεοφώτιστο στην κατηγορία Απεραντιακό και σίγουρα θα έχει δύσκολη αποστολή, αλλά εάν το πιστέψει είναι ικανή να πάρει γιατί όχι ακόμη και τους τρείς βαθμούς.
Τα τελευταία νέα από τις τέσσερις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Χωρίς τον Γιώργο Τσατσαλίδη που εκτίει τη 2η αγωνιστική της ποινής του από την περυσινή του παρουσία στην ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής και τον Αποστόλη Νάστα , ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λαμία, o Α.Σ. Πυργετού θα κοντραριστεί με τον επίσης φιλόδοξο, Α.Ο. Καρδίτσας.
Η αποστολή θα γευματίσει στις 12 το μεσημέρι στο «PLATAMON STOP» (σ.σ. η συγκέντρωση είναι στις 11:45) και θα ακολουθήσει θεωρητική ανάλυση του αγώνα, στο «ROYAL PALACE», στις 13:00.
Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» του Δήμου Κάτω Ολύμπου Χρήστος Γκάτας, ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν υπομονή στο παιχνίδι και αποτελεσματικότητα, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκικούδης Χρ., Μπρέλλας Κων/νος, Γκουγκούδης Σπ., Καραγιάννης
Ηλίας , Μπουτογιάννης Γεώργ., Πολύζος Απ., Πότσης Χρ., Στούμπος Βάιος, Στυλιανός Χρ., Φιλιππούλης Νικ., Ζαφειρίου Σπ., Κολομητρούσης Σωκράτης, Κουρδής Γεώργ. , Κρούτη Άλκης, Παγκαρλιώτας Αλεξ., Παρμαξίδης Τριαντ., Τριτάρης Ευάγγ., Κόκκινος Ιωάν., Μάτος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Αλεξ., Σιδηρόπουλος Κων/νος, Στύλος Απ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Με αισιοδοξία θα υποδεχθεί σήμερα στη Φιλιππούπολη τον Αγρότη Λιανοκλαδίου ο Απόλλων Λάρισας και επιδίωξή του είναι έστω και δύσκολα, να κατακτήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Την προσοχή επέστησε το τεχνικό τιμ των Γιώργου Κεραμάρη και Μάκη Αλεξούδη, οι οποίοι δεν θα έχουν στη διαθεσή τους , τους Πρεκατέ, Μπόντε και Καλαμπάκα.
Στην αποστολή είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μαγαζιώτης Δημ., Κούτσικος Λεων., Πολύζος Θ., Σκάκος Βας., Βενέτης Παντ., Περήφανος Γρηγ., Γιαννακόπουλος Αθ., Μπαλαμώτης Βασ., Εμμανουήλ Θεόδ., Τσέλιγκας Στέφ., Στεργίου Αθαν., Φατούρας Δημ., Ταστεμερίδης Φίλ., Θεοδώρου Βαγγ., Καραγκιόζης Βασ., Μπίμπα Κλόντιαν, Φουσίκας Παν., Καλαμπάκας Νικ., Γαρυφαλλόπουλος Ορέστης, Αντωνόπουλος Ιωάνν.,
Κορλός Πέτρος.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Με νίκη θέλει να «ρεφάρει» την ήττα της πρεμιέρας στο Μουζάκι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος θα υποδεχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», την Ένωση Σπερχειάδας/Μακρακώμης.
Ασφαλώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους γηπεδούχους για να κατακτήσουν τη νίκη και πρέπει από την αρχή να μπούνε δυνατά στο παιχνίδι.
Τα προβλήματα στον αγωνιστικό τομέα εντοπίζονται στον τερματοφύλακα Νίκο Καρανάσιο που υπέστη τενοντίτιδα στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ, όπως επίσης και στον στρατευμένο Θεόφιλο Ραχωβίτη.
Την 18αδα θα επιλέξει ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης, λίγη ώρα πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης.
Κλήθηκαν λοιπόν να βρίσκονται στις 2.30 μ.μ. στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ξεσφίγγης Δημ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουτρούλιας Θωμάς, Κολιός Βαγγ., Μπαράς Κων/νος, Παπακωνσταντίνου Κων/νος, Μαντζαφούλης Χρ., Κολοβός Κων/νος, Γιοβανόπουλος Βασ, Τζιούργκανος Αθ, Πρικάκης Αντ., Λιούσκας Αθ, Μπαλής Δημ., Νικούλι Αλεξ, , Χατζηλιόντας Ανδρέας, Παλαμίδας Αθ., Βαΐτσης Ιωάνν., Στάθης Δημ., Μπέης Αλέξ., Φτίκας Βαγγ., Φλίγκος Κων/νος, Ταχτιντής Βα, Πούτας Αντ., Ζαχαράκης Ιωάννης.
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Χωρίς άγχος και με συγκρατημένη αισιοδοξία θα αγωνισθεί στο Καρπενήσι η Π.Σ.Ελασσόνας, ελπίζοντας ότι θα αποσπάσει βαθμοφόρο αποτέλεσμα, σε ένα ματς όπου ο Απεραντιακός είναι μια άγνωστη ομάδα και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί, με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 7 το πρωί από την Ελασσόνα, στις 7.45 θα ενσωματωθούν από το «Mikel kafe» οι Λαρισαίοι και στις 11.30 η ομάδα θα γευματίσει σε ταβέρνα του Καρπενησίου.
Από αγωνιστικής πλευράς στη διάθεση του προπονητή Κώστα Κολομητρούση, δεν θα βρίσκονται ο τραυματίας Δημήτρης Νάκης και ο Κώστας Κατσαβός, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μάλλον στα μέσα Οκτωβρίου.
Την αποστολή απαρτίζουν, οι παρακάτω 20 παίκτες: Μιγδάνης Δημ., Νούσιας Παν., Φλώρος Βασ., Βάλλας Δημ., Λιόλιος Αθ., Θανάσης Θ., Γεωργούλης Λάζ., Νούσιας
Χαρ, Γκρέτσης Ιωάννης., Κοτούμπας Γεώργ., Κουμπούρας Λάζ., Φώλλας Νικ., Μολάς Θεόδ., Χάμος Σωτ., Νάτσης Χρ., Βαΐτσης Τζόναθαν, Τζιόλας Βαγγ., Βαλαώρας Βαγγ., Ξεφτέρης Απ., Σιαμαντούρας Κων/νος.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν σήμερα και ώρα 4 το απόγευμα, θα διευθύνουν
οι παρακάτω διαιτητές:
*Πυργετός – Α.Ο. Καρδίτσας: Μπουγιουκλής, Νικολαΐδης, Περιβόλης (Μακεδονίας), παρ. Παγωνόπουλος (Θεσσαλίας)
*Πετρωτό - Ρήγας Φεραίος: Αγγελακόπουλος, Διπλάρης, Τίκας (Καρδίτσας), παρ. Σαββίδης (Κοζάνης)
*Λαμία – Μουζάκι: Σκουλάς, Τασσιόπουλος, Ζαχόπουλος (Θεσσαλίας), παρ. Λιόλιος (Λάρισας)
*Απεραντιακός – Ελασσόνα: Σωσώνης, Κατσόγιαννος, Κουτσόβουλος (Φθιώτιδας), παρ. Καψάλης (Αιτ/νιας)
*Οικονόμος- Σπερχειάδα: Πανυτσίδης, Ξενακίδης, Παυλέρου (Κοζάνης), παρ. Παπαδημητρίου (Πιερίας)
*Απόλλων Λ. – Λιανοκλάδι: Μηχαιλίδης, Λιανός, Μπούνος (Φωκίδας), παρ. Κοντονίκας (Καρδίτσας)
*Ν. Αγχίαλος – Μετέωρα: Γκαραγκάνης, Λαφαντζής, Κύφος (Πιερίας), παρ. Παπαμίχος (Φθιώτιδας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε ένα παιχνίδι)
ΑΟ Καρδίτσας           3-1      3
Μουζάκι          3-1     3
Ρήγας Φεραίος          4-3      3
Απόλλων Λ    1-1      1
ΠΣ Ελασσόνας          1-1     1
Ν Αγχίαλος    1-1      1
Σπερχειάδα    1-1     1
Πυργετός        0-0     1
Λαμία 0-0     1
Λιανοκλάδι     0-0      1
Μετέωρα        0-0     1
Απεραντιακός            3-4      0
Οικονόμος      1-3     0
Πετρωτό         1-3     0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass