Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝ ΜΠΛΑΖΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΕΜΙ

Ο χορός, το κράτημα και το πέσιμο

* ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2010 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:21
 Η ΑΕΛ υποχρεώθηκε σε ήττα το περασμένο Σάββατο από τον Ηρακλή με 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα ελέω του διαιτητή Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη και τώρα αναγκάζεται να ... «τρέχει» μια και δείχνει η διαιτησία να της στερεί τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το εύκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν και την προσπάθεια που κάνει να βγει στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Κέρκυρα στις 4 μ.μ. πλέον αποτελεί σημαντική πρό(σ)κληση για την ΑΕΛ και η νίκη πρέπει να κατακτηθεί πάση θυσία μια και απώλεια βαθμών θα την βάλει σε μια μεγάλη εσωστρέφεια και ίσως να την αναγκάσει να βάλει νέους στόχους μια και από τα μέσα του πρωταθλήματος θα αρχίσει ένας «Γολγοθάς» αγώνων με ομάδες που είναι δυνατές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ο Χαραλαμπίδης το Σάββατο στο 82’ της αναμέτρησης του αγώνα είδε τον...χορό του Μπλάζεκ με αντίπαλο τον Κοσέμι (άλλαξε ο Τσέχος της ΑΕΛ δύο φορές την μπάλα στα πόδα του για τον ξεφύγει, είδε το πέσιμο των δύο παικτών μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά δεν αντιλήφθηκε το κράτημα του Ισπανού στον «βυσσινί» ποδοσφαιριστή, κάτι που το είδαν όλοι οι φίλαθλοι του Καυταντζογλείου γηπέδου.
Ο εκ Καβάλας διαιτητής θα τιμωρηθεί για ένα μήνα αλλά στην ΑΕΛ κανένας δεν θα μπορέσει να της δώσει τους βαθμούς και από τώρα αρχίζει ένας μεγάλος αγώνας να προσπαθεί να κερδίζει και τους διαιτητές.
Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι επικοινωνιακά ο Ηρακλής προσπάθησε να περάσει ότι αυτός αδικήθηκε θεωρώντας κανονικό το γκολ του Γιάκομπ (45’), ενώ τραβάει τη φανέλα του Νταμπίζα και ένα πάτημα του Κανόμπιο στον Παπαστεργιανό που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα.
Δυστυχώς γι’ αυτούς η πιο πεντακάθαρη φάση είναι το κράτημα του Κοσέμι στον Μπλάζεκ και έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών.
ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ
Η ΑΕΛ και για να ακριβολογούμε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας από χθες άρχισε να μαζεύει τα «κομμάτια» της και να προσπαθεί να ετοιμάσει τους «βυσσινί» για τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα στον οποίο δεν θα έχει τον Ταυλαρίδη που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Ηρακλή.
Επίσης η χθεσινή προετοιμασία των «βυσσινί» ξεκίνησε με αρκετές απουσίες καθώς απουσίαζαν ο Γκέρεμι(πήγε στην Τυνησία όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του), ο Μακίνουα (τράβηγμα στους προσαγωγούς) και ο Νταμπίζας(κάκωση στο γόνατο) ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βούζας λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Όσοι αγωνίστηκαν με τον Ηρακλή έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει πάλι στις 4 μ.μ. (όπως χθες) την ώρα του αγώνα της Κυριακής ΑΕΛ-Κέρκυρας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass