Η ΑΕΛ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 1.500 ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Πάει για... ΘεσσαλοΝΙΚΗ

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟ ΣΙΜΟΝ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
Η τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ξεκινάει σήμερα και η ΑΕΛ ρίχνεται στη μάχη παίζοντας στο Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης στις 5.15 μ.μ. με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ένα παιχνίδι που έχει το χαρακτηρισμό του ντέρμπι κορυφής καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και ο νικητής θα παραμείνει στην κορυφή αυτή.
Η Λαρισινή ομάδα που θα έχει στο πλευρό της περίπου 1.500 φιλάθλους (όσα και τα εισιτήρια που πήρε) φιλοδοξεί να κερδίσει το παιχνίδι αλλά παράλληλα ακόμα και ο βαθμός με δεδομένα τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του Ηρακλή δεν θα είναι αποτυχία.
Αυτό που μέχρι τώρα έχει κερδίσει στους δύο πρώτους αγώνες η Λαρισινή ομάδα είναι να εμπνέει εμπιστοσύνη στο παιχνίδι της και όλοι πιστεύουν ότι και στο πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι θα έχει πάλι «καλό πρόσωπο» με βάση τη μέχρι τώρα άριστη αμυντική λειτουργία της (η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης είναι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν δεχθεί τέρμα).
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας δεν ετοιμάζεται να κάνει κάποια σημαντική αλλαγή στο αρχικό σχήμα αφού ομάδα που παίζει καλά δεν υπάρχει λόγος να διαταράσσεται. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βιέρα, στην άμυνα οι: Βελάσκο (δεξιά), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (σέντερ μπακ), Βενετίδης (αριστερά), αμυντικά χαφ οι: Ρομέου, Γκέρεμι, πιο μπροστά οι:Κανόμπιο (αριστερά), Μετίν (στο κέντρο), Μπλάζεκ (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουζέν.
Μοναδικό πρόβλημα που έχει ο «Αυστραλός» τεχνικός της Λαρισινής ομάδας είναι η απουσία του Σιμόν Αμπουχατζίρα ο οποίος ως βαθιά θρησκευόμενος ζήτησε να μην παίξει γιατί σήμερα οι Εβραίοι γιορτάζουν το Γιόμ-Κιπούρ που είναι Ημέρα του Εξιλασμού, ημέρα σκέψης, προσευχής και νηστείας (Το Γιομ Κιπούρ διαρκεί περίπου 25 ώρες. Μερικοί νηστεύουν για 26 ώρες εφόσον ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στην αριθμητική αξία του Αγίου Ονόματος του Θεού).
Η αποστολή λοιπόν που αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη χθες το απόγευμα (υπήρχε πρωινή προπόνηση) είχε μια αλλαγή καθώς τη θέση του Αμπουχατζίρα πήρε ο νεαρός Μάνθος Φαλάγγας (επιθετικός βγήκε, επιθετικός μπήκε).
Έτσι λοιπόν οι παίκτες που συμμετέχουν επίσης είναι οι:Αμπάρης, Κατσιαρός, Ταλ, Κολοβέτσιος, Ιγκλέσιας, Πουρί, Μακίνουα, Σίμιτς και Φαλάγγας.
ΧΩΡΙΣ ΣΟΛΤΑΝΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Ολοκληρώθηκε χθες με μία τελευταία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις στη Μίκρα της ΠΑΕ Ηρακλή. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σολτάνι που συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ ο Γαλλοαλγερινός υποβλήθηκε σε διεξοδική εξέταση, η οποία αποκάλυψε διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για αποκατάσταση ενόψει της σημερινής αναμέτρησης και έμεινε εκτός αποστολής.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε γνωστούς τους 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή του σημερινού αγώνα από τους οποίους, σήμερα, πριν την αναμέτρηση, θα προκύψει η τελική 18άδα. Οι εκλεκτοί του είναι οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Αραμπατζής, Κυριαζής, Κανακούδης, Λίμα, Κατσικάς, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός, Καρλίνιος, Κομπαγιάσι, Γκαρσία, Βουτσιάς, Μάρα, Σίσιτς, Σζοτ, Βέλλιος και Γιάκομπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρόκειται να παρατάξει το σύνολό του με 4-2-3-1 απέναντι στη Λαρισινή ομάδα έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Ελευθερόπουλο.
Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πρόκειται να αποτελέσουν οι Χοσέμι και Κατσιαμπής, με τον Αραμπατζή στα δεξιά και τον Λίμα στα αριστερά. Στον άξονα το δίδυμο πρόκειται να αποτελέσουν οι Ντάνι και Παπαστεριανός έχοντας μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή τον Μάρα.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα αριστερά του Ρουμάνου θα είναι ο Σίσιτς και στα δεξιά ο Κομπαγιάσι. Κι όσο για την κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιάκομπ.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας) με βοηθούς τους: Πάνου Γ. (Αιτωλοακαρνανίας), Καρατζίκα Α. (Αθηνών) ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παπάς Ν. (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μπριάκος (ΕΠΟ).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Αποστολές εκτός έδρας προβλέπει το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο πρωταθλητής θα έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει στην Καβάλα την τοπική ομάδα και θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και να αφήσει πίσω του την εφιαλτική βραδιά με την Μπαρτσελόνα στο τσάμπιονς λιγκ.
 Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στις Σέρρες, κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ στο Ολυμπιακό στάδιο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Φαβορί για τους τρεις βαθμούς είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον (θριαμβευτή επί της Ατλέτικο Μαδρίτης) Άρη.
 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 Εργοτέλης-Ξάνθη Παγκρήτιο Στάδιο --NOVA--
17:15 Ηρακλής-Λάρισα Καυτανζόγλειο Στάδιο --NOVA--
19:30 Καβάλα-Παναθηναϊκός Στάδιο "Ανθή Καραγιάννη" --NOVA--
 ΑΥΡΙΟ
16:00 Κέρκυρα-Ατρόμητος Παμπελοποννησιακό Στάδιο
18:15 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου Γήπεδο Τούμπας --NOVA--
18:15 Πανιώνιος-Άρης Γήπεδο Νέας Σμύρνης --NOVA--
18:15 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Δημοτικό γήπεδο Σερρών --NOVA--
20:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης ΟΑΚΑ --NOVA--
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. ΠΑΟΚ        3-2      4
 2. Ηρακλής    3-2      4
 3. Αστέρας Τρ.          1-0      4
 4. Παναθηναϊκός       2-1      4
 5. Λάρισα      1-0      4
 6. Ολυμπιακός          3-2      3
 7. ΑΕΚ           3-2      3
 8. Άρης          1-1      3
 9 . Εργοτέλης            1-1      3
10. Ολυμπιακός Β.    1-1      3
11. Κέρκυρα 2-3      3
12. Ξάνθη       2-2      2
13. Ατρόμητος           1-2      1
14. Πανιώνιος            1-2      1
15. Καβάλα    0-1      1
16. Πανσερραϊκός     2-5      0
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass