ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (15:45)

Πρόκληση η… πρόκριση για τον Τύρναβο 2005

* ΜΙΧ. ΖΙΩΓΑΣ: «ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2010 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
Ραντεβού με την…πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος έχει σήμερα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης τη Δόξα Δράμας, στις 15:45.
Αναμφισβήτητα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το σωματείο του Τυρνάβου και η…πρόκληση μεγάλη , καθώς δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσει στον θεσμό και να δώσει μετά την Κόρινθο, νέα χαρά στον κόσμο του.
Φυσικά τα πράγματα αυτή τη φορά θα είναι δυσκολότερα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του κυπέλλου, καθώς η Δόξα Δράμας διαθέτει έμπειρους παίκτες (σ.σ. όπως είναι ο Γιάννης Χλωρός που στο παρελθόν αγωνίσθηκε και στην ΑΕΛ) και είναι ομάδα της Β΄Εθνικής κατηγορίας με φιλοδοξίες.
Ο Τύρναβος χωρίς άγχος και με πίστη στην πρόκριση θα κάνει το καλύτερο δυνατό και χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του για το παιχνίδι ο τεχνικός του τυρναβίτικου σωματείου Μιχάλης Ζιώγας, επισήμανε τα εξής: «Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που έχει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αξίζει κάθε σεβασμού. Όμως δεν την φοβόμαστε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχει φέτος ο σύλλογος. Το βέβαιο είναι ότι θα γίνει μια σκληρή μάχη και θα επιδιώξουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να παλέψουν σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλό μας, που έχει έμπειρους παίκτες, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές η ψυχή και η θέληση οδηγεί σε μεγάλες επιτυχίες.
Αυτό που θέλω από την πλευρά μου είναι να έλθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα μας, γιατί η πρόκριση εάν έλθει με το καλό, θα είναι επιτυχία όχι μόνο του Τυρνάβου, αλλά και του λαρισινού ποδοσφαίρου γενικότερα.
Ο Τύρναβος είναι μια ομάδα στον χώρο της Γ΄ Εθνικής που συνεργάζεται με όλα τα σωματεία της περιοχής και πρώτα από όλα βέβαια με την ΑΕΛ, την οποία όλοι μας καμαρώνουμε στη Σούπερ Λίγκα και σύντομα πάλι θα τη δούμε να φορά το ευρωπαϊκό της κοστούμι.
Καλούμε λοιπόν σήμερα τον κόσμο μας, τους φιλάθλους της Λάρισας και από όλο το νομό για να μας συμπαρασταθούν.
Η παρουσία τους θα μας δώσει μεγάλη δύναμη για να διεκδικήσουμε αυτό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά εάν το πιστέψουμε θεωρώ ότι δεν είναι και ακατόρθωτο».
Αγωνιστικά δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται οι Κώστας Γρηγορίου, Βασίλης Σκούπρας, Θανάσης Μάγγος.
Στην αρχική ενδεκάδα ενδέχεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές και ίσως κάποιοι παίκτες ξεκουραστούν (σ.σ. Κώστας Μάγγος, Δημήτρης Σιάτρας). Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει ο Τύρναβος 2005 τον αγώνα, είναι: Καραναστάσης, Κ. Σκούπρας, Αθανασούλης, Γεωργαντζιάς, Τσορμπαττζίδης, Β. Σκούπρας, Τσιρογιάννης, Αθ.Μάγγος, Γρηγορίου, Κουβελάς, Μουρατίδης.
Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Κράββαρης (σ.σ. πήγε πολύ καλά στην Κατερίνη), Καρντουμ.
Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Χωρίς προβλήματα καθώς επανέρχεται και ο Καρακώστας που εξέτισε την ποινή του, βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Λάρισα η Δόξα Δράμας (σ.σ. προπονήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης).
Στην αποστολή από τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραβελίδης, Τοπαλίδης, Χατζηζήσης , Μπαξεβανίδης, Καρακώστας, Παπαδόπουλος Βέρτζος , Πακάλτσης, Μαραγκός, Λίμα Σάντος, Σταμόγιαννος, Καρλόπουλος, Γκονζάλες, Χλωρός, Τσιμπλίδης, Χατζηπαντελίδης, Ρούτσης, Μαρκόφσκι, Άγγος, Μανουσαρίδης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Δόξα Δράμας στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας κέρδισε την περασμένη Κυριακή στην έδρα της την Καλλιθέα με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν στο 29΄ o Χλωρός και στο 76' ο Βέρτζος.
Η σύνθεση της Δόξας Δράμας, ήταν: Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Χλωρός (68' Τσιμπλίδης), Γκονζάλες (78' Ρούτσης), Μαρκόφσκι, Λίμα, Μοσχάκης (86' Καρλόπουλος), Βέρτζος και Χατζηπαντελίδης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ, θα διευθύνει ο Νίκος Τεβεκέλης από τη Θεσσαλονίκη, που θα έχει βοηθούς τους Θανάση Θανασακούδη και Κυριάκο Μερκενίδη, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης, επίσης από τη Θεσσαλονίκη.
ΕΞΕΤΑΣΘΗΚΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΔΡΑΣ
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε χθες το πρωί στο σωματείο του Τυρνάβου, όπου έφτασε η πληροφορία ότι υπήρχε κίνδυνος ένστασης από τη Δόξα Δράμας, λόγω μη ολοκλήρωσης έργων στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Τυρνάβου.
Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, λύση δόθηκε από την Ε/Δ του ΕΑΚ Λάρισας, που έκανε δεκτό το αίτημα της τυρναβίτικης ομάδας για αλλαγή της έδρας και προσφέρθηκε να παραχωρήσει το στάδιο Αλκαζάρ
Όμως από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής την ΕΠΟ όπου απευθύνθηκε η διοίκηση του Τυρνάβου 2005, το αίτημα δεν έγινε δεκτό καθώς έπρεπε να υποβληθεί τρεις ημέρες νωρίτερα.
Τελικά οι υπεύθυνοι του Τυρνάβου παραχώρησαν τα δικά τους αποδυτήρια στην ομάδα της Δράμας και έτσι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα κανονικά.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ
Το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Αετό Σκύδρας, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα διευθύνουν οι κ. Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), Ιωάννης Ξενακίδης (Κοζάνης), Παναγιώτης Ρίγκος (Γρεβενών), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Στάθης από την Καρδίτσα.
ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τύρναβος 2005 θα υποβάλει αίτημα ώστε το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη για την 3η ημέρα του πρωταθλήματος, να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου αντί την Κυριακή 26 του μηνός, όπου είναι προγραμματισμένο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass