ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Βιντεοπαιδεία και διπλό...

* Ο ΓΚΕΡΕΜΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ * ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:17
Από χθες η Α.Ε.Λ. βρίσκεται σε ρυθμούς Καβάλας και αναφερόμαστε στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που θα γίνει την Κυριακή στις 6.15 μ.μ,. στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας τη χθεσινή μέρα έκανε και τακτική στην... τηλεόραση, αλλά και στο γήπεδο, στο δεύτερο μέρος όμως είχε πολλά προβλήματα, καθώς Ρομέου και Αμπάρης έτρεξαν μόνοι τους, ενώ ο Μετίν δεν πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Επίσης, απουσίαζε ο Πουρί που αναμένεται να έρθει σήμερα λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Εσθονίας.
Πάντως, υπήρχαν και ευχάριστα γεγονότα, καθώς επέστρεψαν ο Κουζέν με τον Ταλ, ενώ σε κανονικό πρόγραμμα μπήκε και ο Κατσιαρός.
ΒΙΝΤEΟΠΑΙΔΕΙΑ
Ο Παπακώστας στο βίντεο έδειξε δύο παιχνίδια, αυτό της Α.Ε.Λ. με τον Ατρόμητο Αθηνών (1-0), όπου επισήμανε τα λάθη των παικτών, κυρίως της αμυντικής γραμμής, στο μαρκάρισμα του Καμαρά, ενώ στη συνέχεια τους έδειξε τον τρόπο ανάπτυξης της Καβάλας στο παιχνίδι που έδωσε στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Άρη, κάνοντας την υποσημείωση ότι θα παίξουν και καινούργιοι παίκτες, ενώ θα υπάρχουν και αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού.
ΤΟ ΔΙΠΛΟ
Οι απουσίες παικτών δεν γνωρίζουμε αν θα επηρεάσουν την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής στον αγώνα με την Καβάλα, αλλά χθες με βάση αυτές ο Παπακώστας έδειξε ένα διαφοροποιημένο σχήμα. Τερματοφύλακα έβαλε τον Βιέρα, ενώ δεν άλλαξε την άμυνα, καθώς αγωνίστηκαν ο Βελάσκο, ο Ταυλαρίδης, ο Νταμπίζας και ο Βενετίδης, αλλά υπήρχαν αλλαγές στα αμυντικά χαφ, καθώς ο Γκέρεμι έδειξε να υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα στα αμυντικά χαφ με παρτενέρ τον Ιγγλέσιας.
Πιο μπροστά αγωνίσθηκε ο Κανόμπιο (αριστερά) με τον Μπλάζεκ (δεξιά) και ο Μακίνουα στο κέντρο πίσω από τον Κουζέν. Βέβαια, δεν αποκλείεται να αποθεραπευτεί ο Μετίν και ο Ρομέου και να υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά κανένας δεν ξέρει πόσο έτοιμοι θα είναι κάποιοι παίκτες όταν έχουν χάσει κάποιες προπονήσεις. Ο Μετίν όμως στο τελευταίο φιλικό με τα Τρίκαλα ήταν «χάρμα ιδέσθαι».
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το απόγευμα, αύριο θα γίνει μια ακόμα το πρωί και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του προπονητή στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ενώ ο κύκλος της προετοιμασίας θα τελειώσει το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση, παρουσία πιθανότατα του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass