ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ

Παπακώστας: Ποια γνώριμη;

*«ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ». Ο ΤΑΛ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ *ΧΙΛΙΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2010 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:16
 Του Σωτ. Κέλλα
Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα την Κυριακή με την ΑΕΛ να παίζει αντίπαλος της Καβάλας, όπου κύριο πρόσωπο θα είναι ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Γιάννης Παπακώστας καθώς πέρυσι την ίδια περίοδο ήταν προπονητής στην ομάδα της Καβάλας.
Αυτό και μόνο το στοιχείο κάνει όλους να πιστεύουν ότι η ΑΕΛ έχει σημαντικό πλεονέκτημα καθώς θα γνωρίζει τον αντίπαλό της (με το οποίο έπαιξε και φιλικό στην περίοδο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι) αλλά μάλλον το διαψεύδει ο τεχνικός καθώς στο φιλικό του περιβάλλον έλεγε ότι η ομάδα που προπονούσε αυτός δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή Καβάλα ή για να ακριβολογούμε έχει ελάχιστους κοινούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα αν συγκρίνουμε τις αρχικές ενδεκάδες που έπαιξαν στην πρεμιέρα του 2008-2009 (Λεβαδειακός-Καβάλα 0-1) και σ’ αυτήν του 2009-2010 (Καβάλα- Άρης) μόνο τρεις παίκτες ήταν κοινοί, ο Ονουάτσι, ο Πετκάκης και ο Σιόντης που έπαιξε ως αλλαγή. Υπάρχει βέβαια και ο Ντουγκλάο.
Άρα λοιπόν ο Παπακώστας θα βρει μια καινούργια ομάδα που θα αντιμετωπίσει ενώ σχετικά με το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα έλεγε ότι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα αλλάξει πολλά και θα μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον πολυπόθητο φετινό στόχο που είναι έξοδος στην Ευρώπη.           
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στη χθεσινή προπόνηση υπήρχαν αρκετές απουσίες για τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα, καθώς έλειπαν ο Κουζέν (αναμένονταν χθες το βράδυ από την Γκαμπόν που πήγε για υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα), Πουρί (θα επιστρέψει αύριο μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις με την εθνική Εσθονίας), Κατσιαρός (έκανε ατομικό πρόγραμμα), Ρομέου (έκανε θεραπεία), Αμπάρης (προσβλήθηκε από ίωση), Φαλλάγας (υποχρεώσεις με την εθνική Νέων), Ταυλαρίδης (γέννησε η γυναίκα του) και Ταλ (είχε πάρει άδεια για να πάει στη Γαλλία για να τακτοποιήσει τις προσωπικές του υποθέσεις).    
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Στο μεταξύ το γήπεδο της ΑΕΛ άνοιξε χθες τις πύλες του για τους φιλάθλους προκειμένου να δουν την πρόοδο των εργασιών κάτι που θα γίνει και σήμερα και αύριο. Από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:     
«Περισσότεροι από 1000 φίλοι της ομάδας μας πέρασαν σήμερα (σ.σ. χθες) την πόρτα του νέου γηπέδου, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία και παίρνοντας μια καλή γεύση για τα όσα πρόκειται να ζήσουν στον ίδιο χώρο σε λίγους μήνες από σήμερα, όταν το νέο στολίδι της ΑΕΛ εγκαινιάσει και επισήμως τη λειτουργία του. Ο ενθουσιασμός για το θέαμα που αντίκρισαν ήταν διάχυτος σε όλους, αφού για πρώτη φορά είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το έργο σε ιδιαίτερα προχωρημένη εξωτερική μορφή όσον αφορά στην κατασκευή του.
Φίλαθλοι κάθε ηλικίας μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και μικρά παιδιά, περιηγήθηκαν το βασικό τμήμα της δυτικής πτέρυγας (επίπεδο «μηδέν»), από όπου ήταν ορατή η πρόοδος των εργασιών με την τοποθέτηση των στεγάστρων σε όλες τις πτέρυγες του γηπέδου, αλλά και τη διαμόρφωση των σουιτών και λοιπών χρηστικών χώρων.
Οι φίλοι της ομάδας άκουσαν με προσοχή τις χρήσιμες πληροφορίες από το στόμα του υπευθύνου της εταιρίας ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου και πήραν απαντήσεις σε ερωτήματα που έθεσαν προς τους ανθρώπους της ΑΕΛ, αλλά και της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιριών.
Το νέο γήπεδο της ΑΕΛ θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τους φίλους της ομάδας μας και σήμερα Τετάρτη 8/9 την ίδια ώρα (19:00 με 20:00), ενώ η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και αύριο Πέμπτη 9/9.
Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για το κοινό θα γίνεται αποκλειστικά από τη νοτιοδυτική πύλη του γηπέδου.
*Σημειώνεται ότι οι κανόνες ασφαλείας και συνολικής λειτουργίας του εργοταξίου υποχρεώνουν την αυστηρή τήρηση του ωραρίου προσέλευσης του κοινού (19:00 – 20:00) κατά τις ανωτέρω προγραμματισμένες ημερομηνίες.
*Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παρακαλεί θερμά τους φίλους της ομάδας που θα επισκεφθούν το νέο γήπεδο, να επιδείξουν καλή συνεργασία με τους υπευθύνους, προσοχή και ιδιαίτερη ευαισθησία στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργοταξίου».
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass