ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αήττητη και φέτος θέλει η ΕΑΛ με συνδυασμό ωραίου μπάσκετ και πλούσιας ιστορίας

* ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΘ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:16
Ο ιστορικός σύλλογος της ΕΑΛ, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ακόμα και στα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ξεκίνησε τις προπονήσεις του στο τμήμα του μπάσκετ. Στην πρώτη προπόνηση το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Μπαρμπούτης. Και φέτος προπονητής της ομάδας θα είναι Θεόδωρος Μάμμος. Όλοι μαζί λοιπόν έθεσαν ως κύριο στόχο να παίξουν όμορφο μπάσκετ αλλά και να κρατήσουν το αήττητο στην έδρα τους έχοντας ως οδηγό την εκπληκτική περσινή πορεία που τερμάτισαν αήττητοι.
Μετά από ένα χρόνο στην Α2 ΕΣΚΑΘ η ομάδα της ΕΑΛ επέστεψε στην Α1 για να δείξει σε όλους ότι άδικα βρέθηκε την περσινή χρονιά εκεί και ότι αξίζει να βρίσκεται σε υψηλότερες κατηγορίες.
Τις πρώτες δηλώσεις τις πήραμε από το πρόεδρο της ομάδας Σπύρο Μπαρμπούτη ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του συλλόγου, μιας και είναι η πρώτη ομάδα στα τμήματα μπάσκετ που δημιουργήθηκε στη Λάρισα. «Θα ήθελα να καλωσορίσω στην ΕΑΛ, τους αθλητές που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν με τα χρώματα του Συλλόγου και πιστεύω ότι πως με τις προπονήσεις, τη βοήθεια του προπονητή και της διοίκησης θα αποτελέσουν με τους παλαιότερους αθλητές ένα σύνολο, ικανό να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Τέλος να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του προπονητή μας κ. Θεόδωρου Μάμμου τον οποίο εμπιστευόμαστε για άλλη μία χρονιά στην τεχνική ηγεσία του τμήματος γνωρίζοντας και εκτιμώντας τις γνώσεις του αλλά και την αγάπη του για το άθλημα.»
Στη συνέχεια μίλησε και ο προπονητής της ομάδας για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε αλλά και για τους στόχους της ομάδας για φέτος. «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους αφού μόνο με αυτή μπορούμε να πετύχουμε όλα τα άλλα. Στόχος μας φέτος θα είναι μια καλή πορεία. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ίδια καλή περσινή περίοδο που τερματίσαμε αήττητοι στην Α2. Λέγοντας μια καλή πορεία εννοώ ότι θέλουμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις αλλά το σημαντικότερο από όλα να παίξουμε καλό μπάσκετ. Δεν είναι πρωτεύον για μας η άνοδος, αλλά να παίξουμε καλά και τα παιδιά που είναι στην ομάδα να έρχονται στο γήπεδο και να χαίρονται τις 2 ώρες που χαλούν από τη ζωή τους για το άθλημα. Γιατί κακά τα ψέματα το μπάσκετ σε αυτή την κατηγορία είναι ερασιτεχνικό και κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν επαγγελματικό». Τέλος μας ανέφερε μερικά πράγματα για τη νέα σεζόν και σε ποιους τομείς θέλει να δουλέψει με την ομάδα. «Τη φετινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να μη χάσουμε κανένα παιχνίδι σε αυτή. Επίσης για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας έχω να πω πως η επίθεση ξεκινάει από την άμυνα και αυτό θα προσπαθήσω και φέτος να κάνω. Πίεση σε όλο το γήπεδο και πολλά τρεξίματα για εύκολα καλάθια μέσα από καλή άμυνα».
Το ρόστερ της φετινής ομάδας θα αποτελούν οι: Χατζητούρνος Φίλιππος, Μπιζιάκης Δημήτριος, Γκόβαρης Σωτήριος, Σκύφτας Αθανάσιος, Σπετσιώτης Βασίλειος, Κουλούλης Στέλιος, Τριανταφυλλίδης Χαράλαμπος, Γεμιτζάς Αντώνιος, Μπασδέκης Ιωάννης, Γρίβας Αθανάσιος, Παλάσκας Παναγιώτης. 
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ
Γκόβαρης Σωτήρης: Μετά από ένα χρόνο επιστρέψαμε στην Α1. Πιστεύω θα έχουμε μια καλή χρονιά η ομάδα είναι ίδια με πέρυσι. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο και θα εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε για τη νέα χρονιά. Δηλαδή να παίξουμε καλό μπάσκετ και να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας.
Κουκούλης Στέλιος: Εύχομαι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου αρχικά. Θέλουμε να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους οι οποίοι είναι μία εύκολη παραμονή και από εκεί και στο εξής ό,τι καλύτερο.
Τριανταφυλλίδης Χαράλαμπος: Εύχομαι κι εγώ να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και να κάνουμε μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Θέλω να καλωσορίσω τα νέα παιδιά και να καταφέρουμε ότι καλύτερο. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass