ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

«Μπαμ» με Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη έκανε ο Πυργετός

* ΔΕΙΠΝΟ ΣΕ… ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΡΩΝΙΑΔΗΣ * ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ… ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2010 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:14
Την πιο σημαντική φετινή μεταγραφή πραγματοποίησε χθες ο Α.Σ. Πυργετού, ο οποίος απέκτησε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη, που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια και παίζει στο κέντρο (σ.σ αριστεροπόδαρος αμυντικό χαφ).
Γεννημένος στις 2/1/1979, έχει 62 συμμετοχές στην Ά Εθνική αγωνιζόμενος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Δόξα Δράμας και 203 συμμετοχές στη Β Έθνική αγωνιζόμενος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη Βέροια και την Δόξα Δράμας.
Σημείωσε δυο γκολ στην Α΄ Εθνική και 11 στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
Για πρώτη φορά δε θα παίξει σε κατώτερη κατηγορία και έρχεται με φιλοδοξίες στην ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου, την οποία επέλεξε τελικά, αν και είχε και άλλες πολύ καλές προτάσεις.
Η μεταγραφή του στον Πυργετό ήδη έχει κάνει αίσθηση καθώς ουσιαστικά είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Β΄ Εθνικής και έχει τις δυνατότητες για να οδηγήσει- με τους νέους του συμπαίκτες -την ομάδα στην Γ΄ Εθνική.
ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗ… ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Μέσα σε ένα… μαγευτικό και καταπράσινο περιβάλλον σε υψόμετρο 600 περίπου μέτρων με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 16 βαθμούς Κελσίου, ο δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου Διονύσης Αρωνιάδης, παρέθεσε προχθές το βράδυ δείπνο στην ομάδα του Α.Σ. Πυργετού στον ξενώνα «Κυβέλη» (σ.σ. είναι και ιδιοκτήτης του) στους παλιούς Πόρους, για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, στη Λάρισα.
Γνωστός στον ποδοσφαιρικό χώρο ο κ. Αρωνιάδης καθώς διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος στον Ποσειδώνα Πόρων στη Β΄ Εθνική κατηγορία και είχε ως συνεργάτη τότε το νυν υπεύθυνο τύπου του Πυργετού Νίκο Μίχο (σ.σ.ήταν γενικός διευθυντής), ευχήθηκε στους παίκτες της λαρισινής ομάδας πάντα νίκες και να ανέβουν ένα… σκαλοπάτι παραπάνω.
Από την πλευρά των παικτών τον ευχαρίστησε ο αρχηγός Βάιος Στούμπος, υποσχόμενος ότι το δείπνο… ανόδου θα γίνει στην πανέμορφο αυτό ξενώνα, όπου με φόντο τον Πλαταμώνα και στο βάθος τη Χαλκιδική, σε όλους γίνεται αντιληπτό γιατί οι Δώδεκα Θεοί επέλεξαν για τόπο κατοικίας τους τον Όλυμπο…
Ακολούθησε συζήτηση με τον προπονητή Χρήστο Γκάτα, το συνεργάτη του Κ.Φ.Α. Φώτη Μπουμπουγιατζή που είναι πολύ ενημερωμένος για την περιοχή, τον γενικό αρχηγό Αντώνη Κουρκούμπα και τον έφορο Αντώνη Φούνταρη, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον κ. Αρωνιάδη για την όμορφη βραδιά που πρόσφερε στην ομάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Ανατολικού Ολύμπου περιλαμβάνει τη Λεπτοκαρυά, τον Πλαταμώνα, τους Πόρους, τη Σκοτίνα και τον Παντελεήμονα, ενώ στις προσεχείς εκλογές με τον «Καλλικράτη», γίνεται πιο διευρυμένος και θα φτάνει μέχρι τη Νέα Έφεσο, στην Κατερίνη, με διοικητική έδρα το Λιτόχωρο και έδρα του Δήμου το αρχαίο Δίον.
ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
Εν τω μεταξύ, ορίστηκαν οι αρχηγοί στον Α.Σ. Πυργετού και κατόπιν επιθυμίας του Αποστόλη Στύλου να μην είναι για προσωπικούς λόγους, την τετράδα αποτελούν οι Βάιος Στούμπος, Γιώργος Μπουτογιάννης, Σπύρος Ζαφειρίου και ο γκολκίπερ Χρήστος Γκικούδης (λόγω θέσης).
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ
Σήμερα το μεσημέρι (12.00) στο Γκολφ της Γλυφάδας είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας για τους ομίλους 5ο, 6ο, 7ο, 8ο και 9ο. Η κλήρωση για τους ομίλους 1ο, 2ο, 3ο, 4ο( σ.σ. συμμετέχουν και οι λαρισινές ομάδες Πυργετός, Απόλλων Λ., Π.Σ. Ελασσόνας, Οικονόμος Τσαριτσάνης), είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο στις 12.00 στην πόλη της Βέροιας. Ως γνωστόν ήδη έχει ήδη γίνει η κλήρωση για το 10ο όμιλο της διοργάνωσης.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass