ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ενθουσιασμός επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΛ

* ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (18:30)

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2010 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:13
Με το... δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα η ΑΕΛ και σίγουρα οι τρεις βαθμοί που κατέκτησε η ομάδα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών είναι ό,τι το καλύτερο στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας νίκησαν την αφόρητη ζέστη αλλά και το άγχος της πρεμιέρας, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια και πείθοντας ότι μπορούν να οδηγήσουν τη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου εκεί όπου τη θέλει ο κόσμος της, ψηλά και... ευρωπαϊκά.
Και θεωρούμε δικαιολογημένο τον ενθουσιασμό που έφερε η σημαντική αυτή νίκη με 1-0, καθώς οι παίκτες προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να πετύχουν το τρίποντο, που το ήθελαν όλοι.
Ευχαριστημένος δήλωσε και ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» Γιάννης Παπακώστας, από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και επισήμανε ότι η ομάδα θα κυνηγά όλα τα ματς και συνεχώς θα βελτιώνεται.
«Βήμα, βήμα θα χτιστεί μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΛ, που πιστεύει πάρα πολύ στην αξία των παικτών και με την ποιότητα που διαθέτουν εκείνοι, πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τον δικαιώσουν, για την αισιοδοξία αυτή που έχει.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, η ΑΕΛ θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα
ώρα 6.30 μ.μ. στο Στάδιο Αλκαζάρ, φιλικό αγώνα με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων.
Θα είναι ένα καλό τεστ με αντίπαλο μια αξιόλογη ομάδα της Β’ Εθνικής και ο κ. Παπακώστας ενόψει και του δεύτερου εντός έδρας αγώνα που θα ακολουθήσει με την Καβάλα, θα δει τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται οι παίκτες του, ενώ θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τα νεαρά παιδιά της ομάδας, που δουλεύουν με υπομονή και μεράκι, καθημερινά.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα στις 6.30 το απόγευμα θα επανέλθουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Να σημειώσουμε ότι έχει δοθεί άδεια στους Γκέρεμι και Μετίν, που βρίσκονται στο Καμερούν και στην Τουρκία, αντίστοιχα.
Ο πρώτος θα επιτρέψει την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη θεσσαλική πρωτεύουσα και ο δεύτερος αύριο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Αναφορικά με τη διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για το νέο γήπεδο της ομάδας, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι:
Α) Όσοι έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα διαρκείας/εθνική κάρτα φιλάθλου, παρακαλούνται να προσέρχονται στο Στάδιο Αλκαζάρ (αίθουσα Τύπου, καθημερινά από 9:30 έως 17:00) προκειμένου να την παραλάβουν, αφού από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Καβάλα η είσοδος στο γήπεδο για τους κατόχους διαρκείας θα γίνεται αυστηρά και μόνο με την επίδειξη της σχετικής κάρτας.
Β) Όσοι έχουν προχωρήσει σε δέσμευση θέσης, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει την αγορά του εισιτηρίου τους, παρακαλούνται να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Ερυθρού Σταυρού 1-3, καθημερινά από 10:00 έως 17:00) προκειμένου με διαδικασία διακανονισμού να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα και να διατηρήσουν τη θέση τους στο καινούριο γήπεδο.
***Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία και το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση όλων των φίλων της ομάδας για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή τους, ενώ συνεχίζεται κανονικά η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για το νέο γήπεδο, με δυνατότητα διακανονισμού όσον αφορά στην αποπληρωμή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass