ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Κανονικά προπονήθηκαν Κουζέν και Μπλάζεκ

* ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ - ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ OΤΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ * ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ «ΙΜΠΕΡΙΑΛ» Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2010 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:12
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Super League άρχισε και οι φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν με ανυπομονησία τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο Αθηνών, στο στάδιο Αλκαζάρ(18.15).
Ένα παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη, για να ξκινήσουν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, για την περίοδο 2010-2011.
Αναμφισβήτητα η μεταγραφή του Καμερούνιου διεθνή ποδοσφαιριστή Ντζιτάπ Γκέρεμι, έδωσε άλλον αέρα στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ, που βλέπει την ομάδα να έχει ενισχυθεί σημαντικά και να είναι ικανή για να διαγράψει μια πολύ καλή πορεία την καινούργια σεζόν, τερματίζοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Παράλληλα άλλαξε και η ψυχολογία σε όλους τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι το Σάββατο καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να δείξουν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ότι η «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου θα είναι πολύ ισχυρή, πολύ δυνατή, έχοντας υψηλές φιλοδοξίες.
Σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 σε ειδική εκδήλωση/ συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Larissa Imperial Classical Hotels.
* Αγωνιστικά, τα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα ήρθαν από τους Κουζέν και Μπλάζεκ, οι οποίοι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ανεβάζει…στροφές ο Γκέρεμι.
Απουσίαζαν ο Μετίν που έκανε μια μικροεπέμβαση στο αυτί και ο Αμπουχατζίρα, στον οποίο δόθηκε άδεια για να παρευρεθεί σε τελετή στην πατρίδα του και θα επιστρέψει σήμερα στη Λάρισα.
Κανονικά αναμένεται να προπονηθεί σήμερα ο Μετίν, ενώ όσον αφορά το Νίκο Νταμπίζα (σ.σ. έχει θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού) και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με το ιατρικό τιμ να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου ο αρχηγός της ΑΕΛ να προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι από σήμερα και από τις 12 το μεσημέρι τίθενται στην κυκλοφορία από το Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) τα εισιτήρια της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Στάδιο Αλκαζάρ (18:15) για την πρεμιέρα της Super League.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής
Θύρες 6 & 7: 17 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 28 ευρώ
Θύρες 2 & 4: 37 ευρώ
Θύρα 3: 60 ευρώ
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ κατά τις εξής ημέρες και ώρες:
-Πέμπτη 26/8: 12:00-14:30 & 18:00-21:00
-Παρασκευή 27/8: πρωί και απόγευμα κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων
-Σάββατο 28/8: 09:30-15:00 & από τις 16:00 στα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ
Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Παράλληλα, η παραλαβή των καρτών διαρκείας από την αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ θα συνεχιστεί μέχρι αύριο Παρασκευή 27/8 και ώρα 17:30.
Όσοι κάτοχοι δεν παραλάβουν εγκαίρως την κάρτα τους, θα ενημερωθούν από την ΠΑΕ για τον τρόπο και τη διαδικασία εισόδου τους στο γήπεδο.
Για τους κατόχους διαρκείας που έχουν ολοκληρώσει την αγορά εισιτηρίου, αλλά δεν έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/ διαρκείας - και ως εκ τούτου δεν έχουν αντιστοιχίσει τη θέση τους στο νέο γήπεδο με θέση στο Στάδιο Αλκαζάρ – η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι η αντιστοίχηση γίνεται ως εξής:
ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ => ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
 Θύρες 11-12 & 23 => Θύρες 6-7
Θύρες 3 & 10 => Θύρα 10Β COSMOTE
Θύρες 4-5 & 8-9 => Θύρα 10Β COSMOTE
Θύρες 6-7 => Θύρα 10A COSMOTE ή Θύρα 2 ή Θύρα 4
Θύρες 14-15 & 21-22 => Θύρα 2 ή Θύρα 4
Θύρες 16-17 VIP & 19-20 VIP => Θύρα 3 ή Θύρα 2 ή Θύρα 4
Θύρα 18 VVIP => Θύρα 3 VVIP
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Παπακώστα, ενόψει της πρεμιέρας της Super League με τον Ατρόμητο, θα πραγματοποιηθεί – εκτάκτως αυτή την εβδομάδα – στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στα Δένδρα, σήμερα Πέμπτη 26/8 και ώρα 12 το μεσημέρι.
ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΙΤΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Σκόνδρα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Ατρόμητου. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου συνεχίζει να βρίσκεται σε εμπύρετη κατάσταση και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Όσον αφορά στον Εδουάρδο Μπρίτο, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της πρεμιέρας στη Λάρισα, αφού και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Αυτά είναι και τα μοναδικά προβλήματα του Γιώργου Δώνη, ενόψει της αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. στο Αλκαζάρ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στη χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος ο Τόνι Καπάλντι, που είναι 22 φορές διεθνής με τη Βόρεια Ιρλανδία. Ο Καπάλντι θα προπονηθεί μέχρι αύριο, στην αθηναϊκή ομάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass