ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 2-0

Ικανοποίησαν οι νέοι της ΑΕΛ

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2010 3:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:10
Μπορεί εδώ και ένα μήνα να μην βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας αλλά η μνήμη του ήταν ολοζώντανη χθες στο δημοτικό γήπεδο Πυργετού όπου αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα και η ΑΕΛ. Ο Στέλιος Καντώνιας τιμήθηκε από τη διοίκηση του πυργετινού συλλόγου για την ανυπόκριτη προσφορά του στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία του νομού Λάρισας, με πλακέτα που απένειμε ο πρόεδρος Κώστας Κολλάτος και παρέλαβε, υπό το θερμό χειροκρότημα όλων των θεατών ο γιος του Γιάννης. Φυσικά, η ομάδα του Χρήστου Γκάτα αγωνιζόμενη στην Δ΄ Εθνική με χορηγία την Exalco είχε κάθε λόγο να απευθύνει τον ύστατο φόρο τιμής στον αξέχαστο πρόεδρο που 22 χρόνια πριν γεύθηκε την ύψιστη αθλητική ευτυχία να οδηγήσει την ΑΕΛ στο κορυφαίο σημείο του ποδοσφαιρικού Ολύμπου.
Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα επιβλήθηκαν με 2-0, χάρις σε τέρματα που σημείωσαν ο Αλεξάντερ Σίμιτς στο 26΄ (που δείχνει να επανέρχεται δριμύτερος…) εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Ρέντζας στο 38΄ αξιοποιώντας γύρισμα του Σέρβου συμπαίκτη του. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουν χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρουν.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Ηλίας Αναστασίου έχοντας ως συνεργάτες την Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και τον Αχιλλέα Νίκζα.
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Προπ. Χρήστος Γκάτας): Γκικούδης (46΄ Μπρέλλας), Γκουγκούδης (73΄ Κοτούμπας), Στυλιανός (46΄ Κρούτη), Μπουτογιάννης (46΄ Πότσης), Στούμπος (73΄ Κολομητρούσης), Κουρδής (55΄ υπό δοκιμήν παίκτης - 87΄ Φιλιππούλης), Κόκκινος (55΄ Ζαφειρίου), Καραγιάννης (46΄ Τσατσαλίδης), Νάστας (46΄ υπό δοκιμήν παίκτης), Σιδηρόπουλος (46΄ Στύλος), Παγκαρλιώτας (75΄ Μάτος).
ΑΕΛ (Προπ. Γιάννης Παπακώστας): Σωτηρίου (75΄ Μπανταβάνης), Ταλ, Λούγκος, Κολοβέτσιος (75΄ Γκαλίτσιος), Καρανίκας (55΄ Νταρλας, υπό δοκιμήν), Ελευθεριάδης (65΄ Τσιλούλης), Γκαμπέτας (65΄ Νόνης), Σιατραβάνης (59΄ Φαλάγγας), Ρέντζας (75΄ Παπαϊωάννου), Αμπουχατζίρα, Σίμιτς (75΄ Τόλιος).
* Μετά τη λήξη του αγώνα, η διοίκηση του Α.Σ. Πυργετού δεξιώθηκε τις αποστολές των δύο ομάδων και τους διαιτητές της αναμέτρησης στην οικογενειακή ταβέρνα των αδελφών Γιάννη και Μιχάλη Αναγνωστόπουλου.
* Από τις ακαδημίες που διατηρεί ο Χουάν Ραμόν Ρότσα προέρχεται ο νεαρός Ντάρλας που δοκιμάστηκε χθες από τον Γιάννη Παπακώστα.
* Συμπαίκτες στον Πανιώνιο υπήρξαν οι δύο αρχηγοί των χθεσινών ενδεκάδων ο Βάιος Στούμπος του Α.Σ. Πυργετού και ο Δημήτρης Σωτηρίου της ΑΕΛ. Μετά την αντικατάστασή τους, το περιβραχιόνιο παρέλαβαν, αντίστοιχα, ο Σπύρος Ζαφειρίου του ο Χρήστος Μπαταβάνης.
* Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Γκάτα είναι αυτό που θα δοθεί μεθαύριο στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον τοπικό Ρήγα Φεραίο.
* Στον αγώνα παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Λάρισας Μάριος Ξηρομερίτης, ο πρώην διοικητικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιώργος Καντώνιας και ο παίκτης του μπάσκετ του Φοίνικα Θόδωρος Μάκος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass