ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (6.30 Μ.Μ.)

Τελευταίο τεστ ενόψει πρεμιέρας

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΙΕΝ ΠΛΕΣΙΣ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:09
Το τελευταίο τεστ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα(το Σάββατο 28 Αυγούστου με τον Ατρόμητο Αθηνών στις 6.30 μ.μ. στο Αλκαζάρ) δίνει σήμερα η ΑΕΛ στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζεται στη Β΄ εθνική κατηγορία και έχει στη δύναμή του δύο Λαρισαίους πρώην παίκτες της ΑΕΛ τον Τάσο Κυριάκο και τον Ηλία Κώτσιο.
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας θα κάνει μια πρόβα στην αρχική ενδεκάδα ξεκινώντας το παιχνίδι με μια σύνθεση που πιθανότατα να τη δούμε και στην πρεμιέρα χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα σε ορισμένες θέσεις μια και κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν φθάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους όπως ο Κανόμπιο και ο Ταλ (ο τελευταίος στο φιλικό παιχνίδι με το Ολυμπιακό Βόλου έπαιξε με πρόβλημα).
Η τακτική που θα ακολουθήσει είναι 4-2-3-1 και κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Αμπάρης ή ο Βιέρα, στην άμυνα δεξιά θα αγωνισθεί ο Βελάσκο ή ο Τάλ, σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Ταυλαρίδη και αριστερά ο Βενετίδης (έχει ένα σφίξιμο) ή ο Κατσιαρός.
Αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας ενώ σίγουροι είναι ο Μετίν με τον Μπλάζεκ πιο μπροστά. Από αριστερά ίσως θα ξεκινήσει ο Κανόμπιο ενώ πιθανότητες έχει και ο Πουρί.
Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνισθεί ο Μακίνουα.
Στην αποστολή που επέλεξε ο Παπακώστας και θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο σήμερα στη 1 μ.μ. έχουν συμπεριληφθεί και οι: Κολοβέτσιος, Αμπουχατζίρα, Ρέντζας, Σιατραβάνης, Γκαμπέτας.
Αναγκαστικά αποκλείσθηκαν λόγω τραυματισμού ο Βούζας με τον Σίμιτς.
Όσοι δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή θα αγωνισθούν σε φιλικό αύριο με τον Πυργετό.
ΙΔΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
Οι αρχηγοί της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ίδιοι με την περσινή σεζόν αφού οι συγκεκριμένοι παρέμειναν στην ομάδα και θα είναι οι: Νταμπίζας, Βενετίδης, Μετίν και Κατσιαρός.
ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
Στο μεταξύ η έλλειψη θέσης ξένου παίκτη στην ΑΕΛ(εκτός αν ο Τουάμα βρει ομάδα το Σαββατοκύριακο) μια και υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές στην ομάδα (Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, Τουάμα, Μακίνουα και Ρομέου) αναγκάζει την ομάδα στην κοινοτική λύση του Νταμιέν Πλεσίς της Λίβερπουλ που έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί.
Ο Πλεσίς γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1988 και έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας ενώ στη Λίβερπουλ ανήκει από το 2007.
Το θέμα του Πλεσίς αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ή το αργότερο αύριο σε μια προσπάθεια ο παίκτης να έχει έρθει στη Λάρισα πριν την πρεμιέρα.
 
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι για την προσέλευση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο Στάδιο Αλκαζάρ για τον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (σήμερα Σάββατο 21/8, 18:30) ισχύουν οι ίδιες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα:
-Οι φίλαθλοι που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου και έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/διαρκείας, εισέρχονται με αυτή από τα τουρνικέ του σταδίου και στην αντίστοιχη προβλεπόμενη θύρα.
-Οι φίλαθλοι που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου, αλλά δεν έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/διαρκείας, εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του παραστατικού πληρωμής.
Σημείωση: Στην περίπτωση που το αντίστοιχο παραστατικό αφορά σε πολλαπλή αγορά (περισσότερα από ένα εισιτήρια), παρακαλούνται οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι να προσέρχονται στην είσοδο της θύρας ταυτόχρονα.
-Για τους κατόχους διαρκείας που έχουν ολοκληρώσει την αγορά εισιτηρίου, αλλά δεν έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/διαρκείας - και ως εκ τούτου δεν έχουν αντιστοιχήσει τη θέση τους στο νέο γήπεδο με θέση στο Στάδιο Αλκαζάρ – η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι η αντιστοίχηση γίνεται ως εξής:
ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ = ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Θύρες 11-12 & 23 = Θύρες 6-7
Θύρες 3 & 10 = Θύρα 10Β COSMOTE
Θύρες 4-5 & 8-9 = Θύρα 10Β COSMOTE
Θύρες 6-7 = Θύρα 10A COSMOTE ή Θύρα 2 ή Θύρα 4
Θύρες 14-15 & 21-22 = Θύρα 2 ή Θύρα 4
Θύρες 16-17 VIP & 19-20 VIP = Θύρα 3 ή Θύρα 2 ή Θύρα 4
 Θύρα 18 VVIP = Θύρα 3 VVIP
*Από Δευτέρα 23/8 οι φίλαθλοι που έχουν δεσμεύσει θέσεις, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία πληρωμής, παρακαλούνται να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα εισόδου στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν με τον Ατρόμητο (28/8) στο Στάδιο Αλκαζάρ.
*Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες 6 & 7: 10 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 15 ευρώ
Θύρες 2 & 4: 20 ευρώ
Θύρα 3: 30 ευρώ
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass