ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ ΜΕ 4-1

Φιλική νίκη του Απόλλωνα

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΦΟΥΣΙΚΑΣ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:08
Φιλική νίκη σημείωσε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας στο πρώτο τεστ για τη νέα χρονιά ενόψει του περιφερειακού πρωταθλήματος καθώς κέρδισε με 4-1 τη Δόξα Βλαχογιαννίου (ομάδα Α’ τοπικής κατηγορίας) σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες(αφόρητη ζέστη).
Η ομάδα της Φιλιππούπολης έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο ικανοποιώντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου αλλά και τους δύο τεχνικούς τον Γιώργο Κεραμάρη και το Μάκη Αλεξούδη.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Απόλλων Λάρισας μπήκε δυνατά και στο 26’ άνοιξε το σκορ με τον Φουσίκα μετά από ασταθή απόκρουση του Χαλκιά. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 34’ ξανά ο Φουσίκας έκανε το 2-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ταστεμερίδη. Στο 47’ ο Εμμανουήλ με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Εννέα λεπτά αργότερα το Βλαχογιάννη μείωσε σε 3-1 με τον Καρέλα μετά από πάσα του Κοντοθανάση. Το τελικό 4-1 πέτυχε ο Αντωνόπουλος στις καθυστερήσεις μετά από σέντρα του Κορλού. Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα την Τετάρτη με τους Νέους της ΑΕΛ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουρδής που είχε εύκολο έργο.
Απόλλων Λάρισας: Μαγαζιώτης, Φατούρας, Σκάκος, Περήφανος, Βενέτης, Στεργίου, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Μπόντε, Ταστεμερίδης, Φουσίκας.
Έπαιξαν και οι: Γαρυφαλλόπουλος, Τσέλιγκας, Μπήκας (δοκ.), Καλαμπάκας, Μπουλμέτης, Κορλός, Μπαλαμώτης, Κούτσικος, Αντωνόπουλος, Θεοδώρου, Καρακώστας, Μαρούδας.
Βλαχογιάννι: Χαλκιάς, Γκαμπέτος, Καρατζιώλης, Βλιώρας, Καρακώστας, Καρέλας, Ζιώζιας, Φακίτσας Β., Τσιάρας, Κοντοθανάσης, Καπούλας.
Έπαιξαν και οι: Μήσιος Π., Αλεξίου, Μήσιος Δ., Καλογιάννης, Νακούλας, Μαρκούγιας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass