ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

Απίστευτο: Χάλασε του Ρικάρντο Φατί!

*ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (8 μ.μ.)

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2010 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:06
Ο Ρικάρντο Φατί ήρθε στη Λάρισα προχθές, επισκέφθηκε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, είχε συμφωνήσει στα χρήματα με την Α.Ε.Λ., συζήτησε με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Παπακώστα, αλλά τελικά δεν υπέγραψε το πολυπόθητο συμβόλαιο, παρότι χθες στη Ρόμα έλεγαν ότι είναι δύσκολο να χαλάσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης, αφού έμεινε μια μέρα στη Λάρισα (μάλιστα στο δείπνο που είχε με τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα και τον υπεύθυνο Τύπου, Χάρη Γεωργούλα, μιλούσε με τα κολακευτικότερα λόγια για τη λαρισινή ομάδα), λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία είπε ότι θα απαντήσει χθες το βράδυ ή το αργότερο σήμερα το πρωί.
Παράλληλα, με τη Ρόμα δεν υπήρχε καμία διαφορά και η ιταλική ομάδα συμφωνούσε να δώσει τον ποδοσφαιριστή με συνιδιοκτησία.
Χθες το βράδυ, ο παίκτης ζήτησε νέα προθεσμία δύο ημερών για να απαντήσει και να συζητήσει την μεταγραφή του με τη λαρισινή ομάδα, με την οικογένειά του (είναι παντρεμένος με ένα παιδί), κάτι που εξόργισε τον πρόεδρο της ομάδας, Κωστή Πηλαδάκη, που βλέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος και παράλληλα σε μια μεταγραφή, που θα δαπανιόταν πολλά χρήματα, να βλέπει να υπάρχουν αντιρρήσεις για τον ερχομό του ποδοσφαιριστή.
Μπροστά στον κίνδυνο, λοιπόν, η Α.Ε.Λ. να παίξει στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος χωρίς αμυντικό χαφ και σέντερ φορ, αποφάσισε να κάνει μια πιο ισορροπημένη πολιτική χρημάτων (θα δοθούν τα ίδια ποσά, ενώ σε περίπτωση που είχε αποκτηθεί ο Φατί θα έπαιρνε τη «μερίδα του λέοντος»), ενώ σχολίασε λέγοντας ότι όταν είναι να πάρεις παίκτη από τη Ρόμα ή τη Βαγιαδολίδ (όπως έγινε με την περίπτωση του Κανόμπιο), δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρήματα, αλλά και κατά πόσο πιστεύουν στην ομάδα, ότι θα είναι η ιδανική επιλογή για να συνεχίσει κάποιος την καριέρα του.
Αρχίζει, λοιπόν, ένας νέος κύκλος επαφών για αμυντικό χαφ, ενώ συνεχίζονται επαφές για σέντερ φορ (έχει βρεθεί μια περίπτωση ελεύθερου παίκτη που παίζει στην Ευρώπη και θεωρείται πολύ καλή).
ΦΙΛΙKΟ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ
Σήμερα, εκατοντάδες Λαρισαίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Α.Ε.Λ. στα πρώτα αποκαλυπτήρια στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό, που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία (έπαιξε πέρυσι στα πλέι - οφ ανόδου) στις 8 μ.μ. Είναι σίγουρο ότι το γήπεδο της Κατερίνης θα γεμίσει από Λαρισαίους παραθεριστές των παραλίων της Πιερίας και όχι μόνο, καθώς θέλουν να πάρουν μια «γεύση» από τους φιλόδοξους φέτος «βυσσινί» και κυρίως από τα νέα αποκτήματα, τον Ταυλαρίδη, τον Κανόμπιο, τον Ταλ, τον Μακίνουα και τον Αμπάρη. Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει και η απόδοση των νεαρών στους οποίους «επένδυσε» φέτος η ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Παπακώστας έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους Ταλ, Μακίνουα και Κανόμπιο και πρόθεσή του είναι να ξεκινήσει κάποιον στο αρχικό σχήμα, εφόσον έχει τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.
Στην διάθεσή του για το σημερινό φιλικό δεν θα είναι οι τραυματίες Σίμιτς, Ρέντζας και οι νεαροί Λούγκος, Ελευθεριάδης, Τσιλούλης και οι τερματοφύλακες Μπαταβάνης και Σωτηρίου.
Επίσης, δεν θα έχει στη διάθεσή τον Βλασόπουλο που ενσωματώθηκε πρόσφατα στην ομάδα όπως βέβαια και τους Τριποτσέρη (δεν αποκλείεται και αυτός να ενσωματωθεί), Σκάτσελ, Τουάμα, Μάλαρτζ που είναι εκτός πλάνων.
Χθες, εκτός των Σίμιτς, Ρέντζα, που είναι τραυματίες, δεν πήραν μέρος στην προπόνηση ο Κατσιαρός, που προσβλήθηκε από ίωση και ο Πουρί, που δεν γύρισε από την Εσθονία στην οποία μετέβη λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ
ΣΤΙΣ 21/8 ΜΕ ΓΙΑΝNIΝΑ
Αύριο μια ομάδα της Α.Ε.Λ., που θα αποτελείται με παίκτες που δεν θα παίξουν στο σημερινό φιλικό με τον Πιερικό, θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα Νέων.
Στο μεταξύ, την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα θα αντιμετωπίσει η Α.Ε.Λ. στο Στάδιο Αλκαζάρ, το Σάββατο 21 Αυγούστου και ώρα 5:30 μ.μ., στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass