ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ, ΕΙΔΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Στη Λάρισα ο Ρικάρντο Φατί

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:06
Η Α.Ε.Λ., για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις, χρειάζεται να προσθέσει δύο παίκτες στο έμψυχο δυναμικό της και αυτοί θα αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού χαφ και του σέντερ φορ.
Το αμυντικό χαφ όλα δείχνουν ότι βρέθηκε και αυτός είναι ο Γάλλος Ρικάρντο Φατί (έχει γεννηθεί από πατέρα Σενεγαλέζο και μητέρα από το Πράσινο Ακρωτήριο) που, αν και 24 χρονών, έχει αρκετές εμπειρίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού έχει αγωνισθεί σε δυνατά πρωταθλήματα, όπως το γαλλικό, το ιταλικό και το γερμανικό (στο τελευταίο με μικρή συμμετοχή).
Ο ύψους 1,93 αμυντικό χαφ ανήκει στη Ρόμα και η Α.Ε.Λ. πήρε την άδεια από την ιταλική ομάδα να διαπραγματευτεί μαζί του και αυτός για να υπογράψει θέλησε να δει τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.
Έτσι, λοιπόν, χθες μόλις έφθασε στη Λάρισα (3.20 μ.μ.) από την Αθήνα πήγε στο ξενοδοχείο (τον υποδέχθηκε ο υπεύθυνος Τύπου Χάρης Γεωργούλας) και στη συνέχεα επισκέφθηκε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και κατόπιν πήγε στο γήπεδο που κατασκευάζει η ομάδα.
Ακολούθως, το βράδυ είχε συνάντηση με τον τεχνικό, Γιάννη Παπακώστα και πληροφορίες θέλουν ο Φατί, που βρίσκεται σε μια ιδανική ηλικία να παίξει καλό ποδόσφαιρο, θέλησε να δει κατά πόσο τον υπολογίζει ο προπονητής για το βασικό σχήμα.
Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα και επίσης η συμφωνία με τη Ρόμα θεωρείται απίθανο να χαλάσει, μια και οι Ιταλοί πιστεύουν ότι η επένδυση που είχαν κάνει μερικά χρόνια με την αγορά του ποδοσφαιριστή από τη Στράσμπουργκ θα αξιοποιηθεί στη θεσσαλική ομάδα (οι δύο ομάδες θα έχουν συνιδιοκτησία με 50-50).
Δεν αποκλείεται και σήμερα η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί αν και όπως αναφέραμε θεωρείται σχεδόν δεδομένη.
Και αν για το Ρικάρντο Φατί τα πράγματα εξελίσσονται ευνοϊκά δεν συμβαίνει το ίδιο και με την υπόθεση του σέντερ φορ καθώς τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Κουζέν και Χέργουντ έδειχναν να έχουν το προβάδισμα αλλά από χθες αποτελούν πιθανότατα παρελθόν για τη λαρισινή ομάδα. Ο Χέργουντ υπέγραψε στην αγγλική Μπλάκμπουλ αν και μερικοί μιλούσαν για άφιξη χθες. Για τον Κουζεν η αργοπορία της απάντησης έχει κουράσει τον πρόεδρο της ομάδας Κωστή Πηλαδάκη και πλέον στρέφεται σε άλλο παίκτη που αγωνίσθηκε σε ομάδα της Ευρώπης και τώρα είναι ελεύθερος.     
Πάντως, υπάρχουν και άλλοι σέντερ που έχουν προταθεί, αλλά ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας δεν έχει κάνει για κανέναν άλλο θετική εισήγηση.
Η καθυστέρηση στην απόκτηση του σέντερ φορ δεν δείχνει να προβληματίζει τον Παπακώστα καθώς υπάρχουν δύο παίκτες που μπορούν να αγωνισθούν στην κορυφή ο Αμπουχατζίρα και ο Μακίνουα.
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ικανοποιημένος είναι ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της διπλής προετοιμασίας σε Καρπενήσι και Ιταλία.
Μέχρι τώρα αυτό που θέλει είναι να ανεβάσουν ρυθμούς ο Κανόμπιο, ο Μακίνουα και ο Ταλ που ακόμα δεν έχουν φθάσει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό που τον εντυπωσιάζει πάντως είναι η διάθεση των τριών ποδοσφαιριστών. Εγκώμια έχει και για τους νέους και ειδικά για το νεαρό Αντώνη Βούζα που μπορεί να αποτελέσει και τη μεγάλη φετινή έκπληξη παίζοντας και στην αρχική ενδεκάδα.
Χθες έγιναν δύο προπονήσεις στις οποίες πήραν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Πουρί που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Εσθονίας και του Σίμιτς που έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Στα αξιοσημείωτα ότι στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος και ο Νίκος Βλασόπουλος, τον οποίο η Α.Ε.Λ. υπολογίζει και αν δεν βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει δανεικό θα παραμείνει κανονικά στο έμψυχο δυναμικό.
Περισσότερα συμπεράσματα για την ομάδα θα βγούνε τόσο από τον Παπακώστα όσο και από τους Λαρισαίους φιλάθλους στο αυριανό φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό στις 8 μ.μ.
Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ
Λίγες μέρες διακοπών απολαμβάνει ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, με τα παιδιά του στη Μύκονο και στη Λάρισα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται 19 ή 20 Αυγούστου και δεν θα παρευρεθεί στο φιλικό παιχνίδι της 18ης Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Βόλου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πληροφορίες από τη Σούπερ Λίγκα αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο σήμερα η αύριο να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Και ο προγραμματισμός θα αρχίσει να γίνεται σαφώς πιο εύκολος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass