ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ

Στην Αθήνα χθες τα μεσάνυχτα ο Φατί

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2010 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:06
Από την περασμένη Δευτέρα η «Ε.τ.Δ.» έγραφε ότι υπάρχει συμφωνία της Α.Ε.Λ. με τον 24χρονο Γάλλο Ρικάρντο Φατί και όλα δείχνουν ότι το θέμα επιβεβαιώνεται καθώς ο παίκτης ήρθε χθες τα μεσάνυχτα στην Αθήνα (για την ακρίβεια σήμερα στις 00.40) και σήμερα θα έρθει στη Λάρισα για να συζητήσει με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα και να δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας και πιο συγκεκριμένα το νέο γήπεδο.
Ο Φατί έχει συμφωνήσει σε όλα με την Α.Ε.Λ., ενώ και η ιταλική Ρόμα, στην οποία ανήκε, έδωσε το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του στην Α.Ε.Λ.
Ο παίκτης της Ρόμα λοιπόν θα πάρει τη θέση του αμυντικού χαφ της ομάδας καθώς όπως μας έλεγε κορυφαία πηγή της Α.Ε.Λ. είναι πολύ δύσκολο να «χαλάσει» η μεταπήδησή του στους «βυσσινί».
Αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του ενώ και η Ρόμα που θα έχει συνιδιοκτησία είναι ευχαριστημένη που ο παίκτης θα παίξει σε μια ομάδα με υψηλές προδιαγραφές.
Στο μεταξύ το σενάριο για τον σέντερ φορ θυμίζει το «μάδημα της μαργαρίτας» καθώς τα δύο ονόματα που υπάρχουν, αυτά του Ντανιέλ Κουζέν και του Μάρλον Χέργουντ, παίζουν διαρκώς με το δεύτερο να δείχνει να έχει προβάδισμα. Όπως έλεγε χθες στο φιλικό του περιβάλλον ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, οι δύο παίκτες έχουν το ίδιο στιλ και περίπου την ίδια ηλικία, με αποτέλεσμα αυτό που ενδιαφέρει είναι ποιος θα απαντήσει θετικά.
Η ουσία είναι ότι το θέμα του σέντερ φορ δείχνει να φθάνει στο τέλος του και πιθανότατα μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί η απόκτηση ενός εκ των δύο. Υπάρχει και μία τρίτη λύση που προς το παρόν παραμένει ανενεργή.
ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ
Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο παίκτης της ΑΕΛ Παναγιώτης Κατσιαρός μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ-3 καθώς μίλησε για τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα, τον πρώην και νυν του Ηρακλή Μαρίνο Ουζουνίδη αλλά και την προετοιμασία της ομάδας στην Ιταλία.
Για τον Παπακώστα είπε: «Είναι πολύ καλός προπονητής και είναι σημαντικό ότι ήρθε στο τέλος της περσινής σεζόν και έχει παραστάσεις. Τον ξέρουμε και μας ξέρει και πήγαμε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια».
Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Φέτος είναι μια χρονιά ξεχωριστή και όλοι μαζί θέλουμε να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο την είσοδο στο καινούργιο μας γήπεδο».
Για την προετοιμασία και τα φιλικά στην Ιταλία τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το προπονητή που μας έδωσε ρεπό σήμερα (σ.σ χθες) και μας βοήθησε να προσαρμοστούμε στη υψηλή θερμοκρασία της Λάρισας από τη χαμηλή που είχαμε στην Ιταλία. Δουλέψαμε καλά και αυτό είναι ευχάριστο. Δυστυχώς στα φιλικά υπήρχε πρόβλημα στο πρώτο παιχνίδι με την Μπρέσια που όπως και σε άλλο φιλικό που έδωσε ο Ηρακλής οι Ιταλοί αντιμετώπισαν μια ακόμα ομάδα υπεροπτικά. Οι Ιταλοί γενικά μας αντιμετωπίζουν υπεροπτικά και θέλουν να κερδίζουν, με αποτέλεσμα να επιστρατεύουν κάθε σκληράδα. Δεν φταίμε ούτε εμείς ούτε ο Ηρακλής για τα επεισόδια στα φιλικά. Και δεν μπορεί να είναι τυχαίο, γιατί και οι δύο ομάδες δεν έχουμε τέτοια φήμη. Αφήνουμε τα λεφτά της χώρας μας στην Ιταλία για προετοιμασίες και θα έπρεπε να μας συμπεριφέρονται καλύτερα».
Για τον πρώην τεχνικό, Μαρίνο Ουζουνίδη, τόνισε: «Είναι καλός προπονητής και ξέρει τι θέλει η ομάδα του στο γήπεδο, ενώ αλλάζει ανάλογα με τους παίκτες το σύστημα».
Για τις τρεις απολύσεις προπονητών ελληνικών ομάδων πριν αρχίσει η σεζόν είπε: «Θα σπάσουμε ως Έλληνες και αυτό το ρεκόρ... Συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Σε λίγο κάθε μήνα θα υπάρχει καινούργιος προπονητής».
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Σήμερα ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας έχει προγραμματίσει δύο προπονήσεις και αύριο μια ενώ την Παρασκευή στις 8 μ.μ. στην Κατερίνη η Α.Ε.Λ. θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Πιερικό.
Επίσης το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αλκαζάρ η Α.Ε.Λ. ζήτησε από την ομάδα του Βόλου να γίνει στις 9 μ.μ. στις 18 Αυγούστου όπως είναι προγραμματισμένο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass