ΕΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ακυρώθηκε το φιλικό της ΑΕΛ με την Πιατσέντζα

* ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2010 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Τρία φιλικά παιχνίδια ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στην Ιταλία για την ομάδα της ΑΕΛ, αλλά τελικά το τρίτο δεν θα διεξαχθεί ποτέ.
Συγκεκριμένα, ακυρώθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα ματς με την Πιατσέντζα, καθώς από την πλευρά της Ιταλικής ομάδας δηλώθηκε…άγνοια περί της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Χθες λοιπόν το απόγευμα και λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της λαρισινής ομάδας από το ξενοδοχείο όπου διαμένει για την προπόνηση, ο υπεύθυνος του ταξιδιού της ΑΕΛ στην Ιταλία ενημέρωσε τους ανθρώπους των «βυσσινί» πως ο προπονητής της Πιατσέντζα ζήτησε να ακυρωθεί η σημερινή συνάντηση.
Αν και οι άνθρωποι της ΑΕΛ είχαν μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες τη διαβεβαίωση πως δεν υπάρχει κανένα θέμα όσον αφορά με το φιλικό, η απρόσμενη ακύρωσή της την «τελευταία στιγμή» προκαλεί πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.
Και βέβαια δικαιολογημένος ήταν ο εκνευρισμός τόσο του προπονητή Γιάννη Παπακώστα όσο και των ποδοσφαιριστών της ομάδας, που πήγαν για τρία φιλικά ματς στη γείτονα χώρα και τελικά αναγκάστηκαν να παίξουν μόνο τα δυο, με Μπρέσια και Κιέβο, διανύοντας αποστάσεις άνω των 250 χιλιομέτρων.
Από τους υπευθύνους της ΑΕΛ μετά την χθεσινή απρόσμενη εξέλιξη, γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί κάποιος άλλος αντίπαλος, κάτι που μέχρι χθες το βράδυ θεωρούνταν εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.
Επίσης, καταβάλλονταν προσπάθειες να επιστρέψει αύριο η αποστολή της ομάδας αντί την Δευτέρα που ήταν προγραμματισμένο, όμως και εδώ η δυσκολία έγκειται στο ότι δεν ήταν εύκολο να βρεθεί πτήση από το Μιλάνο.
Όσον αφορά τώρα για την χθεσινή απογευματινή προπόνηση, οι Σίμιτς και Ρέντζας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα τους ανεβάζοντας σιγά-σιγά ρυθμούς μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, διάταση έσω πλαγίου ο πρώτος και κάκωση στον τετρακέφαλο ο δεύτερος. Εξάλλου, ο Στέλιος Βενετίδης, έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ατομικό, καθώς νιώθει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο χωρίς όμως η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.
Χθες το βράδυ η ομάδα της ΑΕΛ επρόκειτο να τιμηθεί σε επίσημη δημόσια εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, από τη δημοτική αρχή του Άκουι Τέρμε.
Φυσικά κανείς δεν είχε την ανάλογη διάθεση, μετά τη ματαίωση του φιλικού με την Πιατσέντζα.
* Στα μεταγραφικά, ούτε και χθες υπήρξε κάτι νεότερο τόσο για σέντερ φορ όσο και για αμυντικό χαφ.
Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εξακολουθούν να γίνονται επαφές με τον Κουζέν και το θέμα δεν έχει τελειώσει.
Όσον αφορά για αμυντικό χαφ εντείνονται οι προσπάθειες και εξετάζονται προσεκτικά πολλές περιπτώσεις, παικτών που προτείνονται για τη συγκεκριμένη θέση.
Αν όλα πάνε καλά, αναμένεται μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και ο τεχνικός των «βυσσινί» να δουλέψει με πλήρες ρόστερ της ομάδας, στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας.
ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ
Το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους μετά την επιστροφή από την Ιταλία, θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη με τον Πιερικό, στις 13 Αυγούστου.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass