ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Καλό ποδόσφαιρο και... τετράδα

* ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2010 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Αναγέννηση Φαρσάλων.
Η συγκέντρωση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της οδού Βόλου, παρουσία του συνόλου σχεδόν των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης και αρκετών φίλων της ομάδας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Στέργιος Αλεξίου, καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους, τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τους επισήμανε ότι η διοίκηση θα είναι συνεχώς κοντά τους για τη λύση τυχόν προβλημάτων που ανακύπτουν. Παράλληλα, ζήτησε από αυτούς να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να έχουν καλή διαγωγή, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει καλή συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους και να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Ακολούθησαν ομιλίες των παραγόντων της ομάδας, Λάκη Δημακόπουλου και Δημ. Δασκαλόπουλου, καθώς και του Γιώργου Πατσουράκου και στη συνέχεια ο προπονητής - ποδοσφαιριστής της ομάδας, Χρήστος Ανδρεόπουλος, αναφέρθηκε σε τεχνικά θέματα, μοιράστηκε αθλητικό υλικό και κατόπιν έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Εντός των ημερών θα τελεστεί αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Αρκετούς ποδοσφαιριστές απέκτησε μέχρι στιγμής η Αναγέννηση Φαρσάλων, προκειμένου να ενισχύσει το υπάρχον υλικό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Βότσης (Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων), Ζεστός (Θύελλα Λάρισας), Ζητούνης, Κούρος (Α.Ε.Δ. Ενιπέα), Πατσιούρας (Απόλλων Βρυσιών), Θεοχάρης (Μπραχάμι), Φλιώκας (Σαμοθράκη), Φλώρος (Ατρόμητος Βαμβακούς), Παπαγεωργίου (Απόλλων Βρυσιών), ενώ επέστρεψαν οι Μπακαλέξης (στρατιωτικές υποχρεώσεις) και Λάμπρου (σπουδές). Προωθήθηκαν από το παιδικό τμήμα οι Κατμέρος, Θανόπουλος, Σκουμπουρδής, Μαργαριτόπουλος, Θωμόπουλος, Πιτσάβας, Αλεξίου, Κουτσικόπουλος.
ΕΜΕΙΝΑΝ
Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι Ανδρεόπουλος, Κατσιαούνης, Ζέας, Πατσουράκος, Διαμάντης, Ν. Μαργαριτόπουλος, Μπόγκας, Μήττας, Ζαγγανάς, Βαΐτσης, Αναγνωστόπουλος.
ΕΦΥΓΑΝ
Παρελθόν για την Αναγέννηση Φ. αποτελούν οι κάτωθι ποδοσφαιριστές: Τσιανάκας, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λούκουτος, Περιτογιάννης (Αχιλλέας Φαρσάλων), Προσμίτης (ομάδα της Ρόδου), Ταστεμερίδης (Απόλλων Λάρισας), Τζιλάκας, Ζαφείρης (ελεύθεροι), Χαχόπουλος (Ν. Μοναστήρι Φθιώτιδας), Στεφανής (Απόλλων Βρυσιών), Χρ. Ζαγγανάς (υποσχετική Αχίλλειο), ενώ παραχωρείται ο Κεραμιδάς με οικονομικά ανταλλάγματα.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Προπονητής τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι ο Χρήστος Ανδρεόπουλος, με βοηθό τον Βασίλη Κατσιαούνη, οι οποίοι, παράλληλα, θα προσφέρουν και τις υπηρεσίες τους ως ποδοσφαιριστές.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ (πρόεδρος): «Πέρυσι η ομάδα έπεσε στην Α1 άδικα. Δεν θα αναφερθώ ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει. Τώρα όλοι, με σκληρή δουλειά, θα πρέπει να οργανωθούμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής - ποδοσφαιριστής): «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, έχουμε πολύ καλό υλικό και πιστεύω να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα».
ΒΟΤΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ποδοσφαιριστής): «Ήλθα σε μια ομάδα οργανωμένη, με καλό έμψυχο υλικό και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, δηλαδή καλό ποδόσφαιρο και άνοδο».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass