ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ»

Φαλανιακός: Κάθε χρόνο πιο ψηλά

* Κ. ΛΥΓΟΥΡΑΣ: ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ * Ν. ΑΝΔΡΕΟΥ: ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2010 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:03
Για το Φαλανιακό ξεκινά μια χρονιά που απαιτεί περισσότερα πράγματα από πέρσι. Η άνετη παραμονή, το καλό ποδόσφαιρο και γενικά μια πορεία αντάξια της ιστορίας του συλλόγου είναι οι στόχοι των «κιτρινόμαυρων» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
«Ξεκινάει μια καινούργια χρονιά στην οποία η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία ως προς το θέμα των μεταγραφών. Εμείς καταφέραμε να αποκτήσουμε πέντε ποδοσφαιριστές που τους χρειαζόμασταν και οι οποίοι παράλληλα είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Έτσι μαζί με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές αλλά και τους μικρότερους σε ηλικία που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής θα συγκροτήσουμε ένα σύνολο που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο Φαλανιακός έχει πάντα ως στόχο την καλή πορεία αλλά και κάτι παραπάνω» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Φαλανιακού, Κώστας Λυγούρας προσδιορίζοντας τις συντεταγμένες της ομάδας στη νέα χρονιά ο οποίος μιλώντας στη συνέχεια για το φετινό πρωτάθλημα τόνισε:
«Αναμένεται ένα ισοδύναμο πρωτάθλημα όχι όπως πέρσι που ο Οικονόμος ήταν πρωταθλητής από τη μεταγραφική περίοδο κιόλας και το μόνο ενδιαφέρον που υπήρχε αφορούσε στη μάχη της παραμονής.
Φέτος δεν υπάρχει τέτοια ομάδα. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν 4-5 ομάδες που θα ξεχωρίσουν αλλά και οι άλλες που θα παλέψουν για τη σωτηρία θα είναι ισοδύναμες. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία και να πετύχουν κατά το δυνατόν τους στόχους τους». 
Στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» θα βρίσκεται για μία ακόμα χρονιά ο τεχνικός Νίκος Ανδρέου, ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της επίτευξης των στόχων του Φαλανιακού.
«Περιμένουμε να κάνουμε μία καλή πορεία αντάξια με την ιστορία του Φαλανιακού και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πέρσι καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να υλοποιήσουμε το στόχο της παραμονής και φέτος θέλουμε αυτός ο στόχος να επιτευχθεί πιο άνετα. Περιμένουμε πολλά περισσότερα από πέρυσι» είπε ο Νίκος Ανδρέου και πρόσθεσε:
Μπροστά μας έχουμε ένα πρωτάθλημα που πιστεύω ότι θα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικό από το περυσινό. Δεν θα υπάρχει δηλαδή ομάδα που θα ξεφύγει, όπως συνέβη δηλαδή πέρσι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα γκρουπ 5-6 ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και γενικότερα θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο. Δεν υπάρχει πιστεύω φαβορί.
Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρει η κατάκτηση του πρωταθλήματος άρα πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Ο στόχος μας δηλαδή δεν θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολος αρκεί να δουλέψουμε με τους παίκτες να έχουμε καλό κλίμα και καλή συνεργασία. Αυτό θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας. Φέτος είμαι αισιόδοξος για την ομάδα αυτή».
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Οι αλλαγές που έλαβαν χώρα στο ρόστερ του Φαλανιακού έχουν να κάνουν κυρίως με την ενίσχυση της ομάδας αφού μόνο ένας ποδοσφαιριστής αποχώρησε. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ιγγλέζος, Ρίζος, Βαρσάμης, Δήμος και Παρτάλας, προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής οι νεαροί Πανταζής, Τσέτσιλας, Σγουραλής, Φατούρας, Καρυώτης, Μαχαίρας και Κόκκινος, ενώ αποχώρησε ο Δ. Μανακούσιος.
 
Τι είπαν οι παίκτες
Ας δούμε πώς σχολιάζουν τη νέα χρονιά στο Φαλανιακό ορισμένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και όχι μόνο:
Μ. Ρίζος: «Έφυγα από μία ομάδα με πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα και ήρθα σε μια ομάδα στην οποία η ατμόσφαιρα είναι εξίσου πολύ καλή. Οι εγκαταστάσεις είναι σπάνιες γι’ αυτό το επίπεδο. Αν δουλέψουμε σοβαρά και πειθαρχημένα και με βάση το υλικό που έχουμε πιστεύω ότι τουλάχιστον αν μη τι άλλο θα παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο».
Ι. Ιγγλέζος: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ξαναβρίσκομαι στο Φαλανιακό-είμαι στο χωριό μου- και βλέπω πολλά νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά.
Μπορώ να πω ότι άλλαξαν πολλά πράγματα από τότε που ήμουν στο Φαλανιακό για τελευταία χρονιά, πριν τρία χρόνια δηλαδή, και θα ξεκινήσω από τον προπονητή τον κ. Ανδρέου που είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ καλός στη δουλειά του και πάνω απ’ όλα σέβεται τον ποδοσφαιριστή.
Πιστεύω ότι φέτος το ελάχιστο που μπορούμε να δούμε από τον Φαλανιακό είναι το καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
Μ. Παπαδόπουλος: «Καταρχήν εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω ότι φέτος κάναμε κάποιες πολύ καλές προσθήκες ποδοσφαιριστών και θα πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος της ομάδας κάθε χρόνο και πιο ψηλά. Είναι ένας δύσκολος στόχος αλλά επειδή ο προπονητής μας βρίσκεται για τρίτη χρονιά στην ομάδα και γνωρίζει τα παιδιά πιστεύω ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».
Ν. Βαρσάμης: «Σίγουρα αισθάνομαι όμορφα που θα αγωνιστώ φέτος στο Φαλανιακό γιατί είμαι από αυτό το χωριό και έχω πολλούς φίλους. Άλλωστε κυρίως αυτό με τράβηξε να έρθω εδώ. Μ’ αρέσει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες και εγώ σαν πιο έμπειρος θα βοηθήσω όσο μπορώ γιατί πάνω απ΄ όλα με ενδιαφέρει το σύνολο και δεν το βλέπω ατομικά».
Ε. Δήμος: «Κατ’ αρχήν να ευχηθούμε καλή χρονιά και υγεία σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι με τις προσθήκες που έγιναν θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε σε μια καλή θέση.
Βλέποντας και τις άλλες ομάδες πιστεύω ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς το μεγάλο φαβορί όπως έγινε πέρυσι».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass