ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ψηφοφορίες χωρίς αποτέλεσμα

* ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΑΕΛ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2010 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
 Η ανάδειξη του νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα εξελίχτηκε σε ντέρμπι καθώς υπήρξαν δύο τάσεις και πλέον προέκυψε και δεύτερη αναβολή μιας και οι 16 ΠΑΕ δεν κατάφεραν και χθες να συμφωνήσουν για τον διάδοχο του Νικόλα Πατέρα.
Στην πρώτη ψηφοφορία δεν προέκυψε νικητής με τον Γιώργο Σπανό και τον Θανάση Κανελλόπουλο να συγκεντρώνουν από 7 ψήφους ενώ υπήρξαν δύο λευκά από τη Λάρισα και την Κέρκυρα.
 Ακολούθησε έτσι και δεύτερη ψηφοφορία όπου το αποτέλεσμα ήταν ξανά το ίδιο κάτι που οδήγησε σε δεύτερη αναβολή.
Πάντως ο πρόεδρος της Ξάνθης Αριστείδης Πιαλόγλου κατά την έξοδό του υποστήριξε ότι νέος πρόεδρος έπρεπε να αναδειχτεί ο Γιώργος Σπανός καθώς σύμφωνα με το καταστατικό εκείνος που προεδρεύει έχει διπλή ψήφο και επομένως ο Γιώργος Μποροβήλος που επέλεξε τον πρόεδρο του Ατρόμητου έκρινε το αποτέλεσμα.
Όπως πρόσθεσε το σώμα αποδέχτηκε ωστόσο να γίνει και δεύτερη ψηφοφορία ενώ και ο Γιώργος Σπανός έθεσε θέμα ηθικής τάξης λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος με διπλή ψήφο.
Πλέον θα οριστεί νέα ημερομηνία για την εκλογή του προέδρου που δεν αποκλείεται να είναι την επόμενη εβδομάδα.
Για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες, η ανάδειξη προέδρου αποδείχτηκε δύσκολη...υπόθεση καθώς υπάρχουν δύο τάσεις στη Λίγκα και παρά τις πληροφορίες που έφεραν τον Γιώργο Σπανό να είναι το μεγάλο φαβορί η ψηφοφορία έγινε ντέρμπι.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί το επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της 12ης Ιουλίου όπου τα μέλη της διοργανώτριας αρχής αποφάσισαν τότε την αναβολή της διαδικασίας. Υποψήφιοι ήταν τότε ο Θανάσης Κανελλόπουλος, ο Γιώργος Μποροβήλος αλλά και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος αποσύρθηκε.
Στις 15 Ιουλίου έγινε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού για την εκλογή του προέδρου αλλά τελικά αποφασίστηκε να προχωρήσει χωρίς αλλαγές στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.
Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του την Τετάρτη και φάνηκε να αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής όμως αυτή του Θανάση Κανελλόπουλου αποδείχτηκε ισχυρή με αποτέλεσμα να προκύψει ισοπαλία.
ΣΠΑΝΟΣ: «ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ...»
Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκα.
«Βάσει καταστατικού εγώ έβγαινα πρόεδρος σήμερα (σ.σ. σήμερα). Με ενδιαφέρει, όμως, η συναίνεση και η ενότητα στη Σούπερ Λίγκα.
Δεν ήταν δεοντολογικό να χρησιμοποιήσω διπλή ψήφο. Εγώ είμαι ντόμπρος άνθρωπος και σταράτος. Κάποιοι, όμως, έχουν άλλη λογική. Με έχει στενοχωρήσει η στάση κάποιων, γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων.
Θα σκεφτώ αν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Επιμένω ότι πρόεδρος πρέπει να είναι ένας ιδιοκτήτης ΠΑΕ» είπε χαρακτηριστικά.
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ»
Από την πλευρά του ο Θανάσης Κανελλόπουλος, είπε: «Δεν είναι ο Κανελλόπουλος αυτός που διχάζει τη Λίγκα.
Ένας αριθμός ΠΑΕ είναι που με κάθε τρόπο δεν θέλουν τον Κανελλόπουλο. Εγώ θα συνεχίσω να διεκδικώ την προεδρία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass