ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Σκληρή δουλειά στην ορεινή Σαμαρίνα

* ΜΙΧ. ΜΠΙΖΙΟΣ: «Τα παιδιά δουλεύουν με πολύ διάθεση και όρεξη»* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2010 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ολοκλήρωσε προχθές το απόγευμα ο Τύρναβος 2005 και από σήμερα, τους παίκτες της ομάδας περιμένει σκληρή δουλειά.
Νωρίς το πρωί στις 6.30 θα αναχωρήσει η αποστολή για την πανέμορφη Σαμαρίνα, όπου και θα πραγματοποιήσει το σωματείο του Τυρνάβου, το βασικό στάδιο, μέχρι τις 4 Αυγούστου.
Καθημερινά θα γίνονται δυο και τρεις προπονήσεις, ενώ και σήμερα στις 11.30 το πρωί οι παίκτες θα κάνουν ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα, ενώ το απόγευμα τους περιμένει, πολύ... τρέξιμο.
«Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά, τα παιδιά δουλεύουν με πολύ διάθεση και όρεξη και το ευχάριστο είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Πάμε λοιπόν αρκετά καλά και από δώ και πέρα όλοι γνωρίζουν ότι θα ανέβουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις και ουσιαστικά αυτό το διάστημα θα μπουν οι γερές βάσεις για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο», επισήμανε ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα, ο Μιχάλης Μπίζιος.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν, οι παρακάτω 26 ποδοσσφαιστές: Καραναστάσης, Γούπος, Βασίλης Σκούπρας, Κωνσταντίνος Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Αθανασούλης, Σιάτρας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Βαλαώρας, Κώστας Μάγγος, Αθανάσιος Μάγγος, Γρηγορίου, Μουρατίδης, Ξεφτέρης, Κουβελάς, Κατσαβός, Χρσιστοδούλου, Νάτσης, Λόλας, Τσιρογιάννης, Γεωργαντζάς, Γκαραγκούνης, Κωστούλας, Μουσιάρης και ο Γιολδάσης.
Επίσης είναι από την τεχνική ηγεσία οι Μιχάλης Ζιώγας, Μιχάλης Μπίζιος, Βασίλης Μπακάλης, από την διοίκηση ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Κουτίνας, ο φροντιστής Ζήσης Τσιάλτας και ο μασέρ Ηλίας Παππάς. Η ομάδα θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Σαμαρίνα».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ
Χθες ανακοινώθηκε από τη διοίκηση και η απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ Κωνσταντίνου Γιολδάση, ο οποίος είναι 21 χρονών και έμεινε ελεύθερος από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, όπου αγωνιζόταν πέρυσι.
Ο εν λόγω τερματοφύλακας έκανε την πρώτη του προπόνηση στην τυρναβίτικη ομάδα, προχθές το απόγευμα.
Οι προσπάθειες πλέον επικεντρώνονται στο να αποκτηθούν δυο ακόμη έμπειροι παίκτες και από πληροφορίες που έχουμε, οι συζητήσεις με έναν αριστεροπόδαρο μέσο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ενδέχεται έως το τέλος της εβδομάδας, να υπάρξει κάποια ευχάριστη εξέλιξη.
* Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 με ανακοινωσή της ευχαριστεί το γνωστό παράγοντα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου τον Κώστα Κανταρίνο, για την προσφορά δυο κινούμενων εστιών, που θα χρησιμοποιηθούν για τις προπονήσεις της ομάδας.
Άνθρωποι λοιπόν και έξω από την πόλη αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται στο Τυρναβίτικο σωματείο και γίνονται αρωγοί –χωρίς να έχουν κάποιο οικονομικό όφελος-στην προσπάθεια των διοικούντων, προκειμένου η ομάδα να εκπροσωπήσει επάξια το λαρισινό ποδόσφαιρο, στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass