ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (18:00)

Πρώτο δυνατό φιλικό για τον Τύρναβο 2005

*ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
Το πρώτο δυνατό φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου θα δώσει αύριο στις 6 το απόγευμα στην Πορταριά του Πηλίου ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Ο «Γηραιός» πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο βουνό των Κενταύρων και για την τυρναβίτικη ομάδα το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ, δέκα περίπου ημέρες μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα της super league, οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να αποκομίσουν εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν για την καινούργια χρονιά, στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Άλλώστε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και τα προηγούμενα χρόνια έριξε αμέσως στα… βαθιά νερά τους ποδοσφαιριστές του, έχοντας ως αντιπάλους ισχυρούς αντιπάλους στο πρώτο φιλικό (σ.σ. πέρυσι ο Α.Ο.Τ και πρόπερσι η Αναγέννηση Καρδίτσας).
«Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι και ακόμη θέλουμε πολύ δουλειά, αλλά πάντα ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να δούμε τον τρόπο αντίδρασης των παικτών», τόνισε ο τεχνικός ηγέτης του Τυρνάβου 2005, Μιχάλης Ζιώγας.
Στο αυριανό φιλικό θα χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες.
*Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί για την ορεινή Σαμαρίνα, όπου μέχρι τις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι με τον Αετό Σκύδρας το Σάββατο στις 7 Αυγούστου στον Τύρναβο, θα ακολουθήσει 12 ή 16 του ιδίου μήνα φιλικό με τα Τρίκαλα, ενώ εκκρεμούν ημερομηνίες για δυο ακόμη δυνατά τεστ, με την Αναγέννηση Καρδίτσας και τα Γρεβενά.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass