ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Σώστε τον Βουκεφάλα»

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2010 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
Φωνή αγωνίας στο facebook από πολλούς φίλους του Βουκεφάλα που ανησυχούν για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Την ομάδα που στη χειρότερη αγωνιστικά χρονιά για τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του δήμου Λαρισαίων, όπως ήταν η περσινή, κράτησε ψηλά τη σημαία αφού ήταν η μοναδική εκπρόσωπος στην Α’ τοπική κατηγορία.
Το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται μέχρι σήμερα ο Βουκεφάλας ευαισθητοποίησε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Άρη Σμυρλή ο οποίος δημιούργησε στο facebook ειδικό group με όνομα «swste ton voukefala!!!».
Με κεντρικό σύνθημα «ας μπούμε στο γκρουπ όσοι θέλουμε να σώσουμε τον Βουκεφάλα ώστε κάποιος να κάνει την κίνηση και να βρεθεί λύση στο διοικητικό» γίνεται ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δη του συλλόγου για στήριξη αυτής της προσπάθειας προκειμένου να φανεί φως στο τούνελ.
Ήδη μέχρι χθες νωρίς το απόγευμα στο group ήταν εγγεγραμμένα 113 μέλη ο αριθμός των οποίων αυξάνεται με μεγάλη ταχύτητα καθημερινά. Στον «τοίχο» του group φιλοξενούνται απόψεις των φίλων του συλλόγου για τα αίτια που οδήγησαν την ομάδα στο διοικητικό αδιέξοδο ενώ παράλληλα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις επιτυχίες του Βουκεφάλα στη μέχρι τώρα αγωνιστική του πορεία στα γήπεδα του νομού.
Εν τω μεταξύ χθες αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση παρουσία παικτών διοικητικών της απερχόμενης διοίκησης και άλλων προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις. Εκείνο που θα πρέπει να σημειωθεί είναι από πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχίσουν στο Βουκεφάλα και τη νέα αγωνιστική σεζόν παρά την οικονομική κρίση, ενώ σε ό,τι αφορά στη συγκρότηση νέας διοίκησης όπως ελέχθη τα νέα μάλλον είναι ενθαρρυντικά χωρίς ωστόσο ακόμα να υπάρχει κάτι σίγουρο.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass