ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΚΚΑΣ:

Τρομερό το αριστερό πόδι του Κανόμπιο

* ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ * ΠΑΙΖΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2010 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
Του Σωτ. Κέλλα
Ο ποδοσφαιριστής που απευθύνθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ για να διαπιστώσει την αξία αλλά και το χαρακτήρα του νεαποκτηθέντα Ουρουγουανού Φαμπιάν Κανόμπιο ήταν ο Κύπριος συμπαίκτης του (και μεταγραφικός στόχος των «βυσσινί») την περίοδο 2007-2008 στη Θέλτα της Ισπανίας Γιαννάκης Οκκάς.
Μάλιστα μέσω κοινού φίλου με τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη έδωσε τις απαραίτητες συστάσεις για τον Κανόμπιο ενώ χθες μίλησε στην «Ε» για τον ποδοσφαιριστή.
Το πρώτο που ρωτήσαμε τον Οκκά ήταν για το στιλ παιχνιδιού του Κανόμπιο. Μας είπε: « Ο Κανόμπιο είναι ένας πολύ καλό παίκτης που αγωνίζεται εσωτερικά στο κέντρο και όχι στις πλευρές και αν παίξει μια πλευρά αυτή θα είναι η αριστερή. Έχει τρομερό αριστερό πόδι και αυτό είναι το μεγάλο του ατού.
Μπορεί να φαίνεται ντελικάτος ποδοσφαιριστής αλλά έχει πάθος και δύναμη, δίνει και την ψυχή του για την ομάδα.
Επίσης εκτελεί πολύ καλά φάουλ με το αριστερό. Ξέρει να τροφοδοτεί τους επιθετικούς και αυτό το λέω με μεγάλη σιγουριά γιατί μου έδινε πολλές καλές πάσες ενώ μπορεί και τελειώνει και φάσεις.
Θα βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΛ, είμαι σίγουρος»
*Ο χαρακτήρας του πώς είναι;
«Είναι επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί, θα τον αγαπήσει ο κόσμος τόσο με το στιλ του παιχνιδιού και ειδικά είναι από τους λίγους αριστεροπόδαρους που παίζουν καλά και χωρίς την μπάλα ενώ μαρκάρει ακόμα καλύτερα. Τρέχει διαρκώς και δεν δημιουργεί προβλήματα στον προπονητή. Γενικά θα δείτε έναν σπουδαίο παίκτη. Αυτά είπα και στο κ. Πηλαδάκη μέσω ενός κοινού μας γνωστού και πιστεύω ότι επέλεξαν ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή»
Και μια και μιλούσαμε με τον Οκκά τον ρωτήσαμε και γιατί δεν προτίμησε την ΑΕΛ όταν υπήρξε μεταγραφικός στόχος πριν πάει στη Θέλτα. Μας είπε: «Ο κ. Πηλαδάκης μου φέρθηκε άψογα, δεν είχαμε διαφορά οικονομική αλλά, προτίμησα τη Θέλτα γιατί ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου σε μια ομάδα του εξωτερικού».
Τέλος, για την παρουσία του στην Ανόρθωση τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην κυπριακή ομάδα με την οποία έχω παίξει εκτός από τη φετινή και άλλα τρία χρόνια (σ.σ 1997-2000). Είναι μια πολύ καλή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλω να παίζω σε τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει γενικά να κάνω πρωταθλητισμό και η Ανόρθωση ικανοποιεί τους στόχους μου».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass