ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η ΑΕΛ πήρε τον Μακίνουα αλλά ψάχνει και άλλον...

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2010 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
Του Σωτ. Κέλλα
Η απόκτηση του Ουρουγουανού με ιταλικό διαβατήριο Φαμπιάν Κανόμπιο από την ΑΕΛ έφερε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των Λαρισαίων φιλάθλων, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη λαρισινή ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και αποτελεί μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή καθώς έχει προηγηθεί αυτή του Ταυλαρίδη.
Σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης ο πρόεδρος της ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και σχολίαζε χθες ότι το κάνει σε μια προσπάθεια να ετοιμαστεί η ομάδα άκρως ικανοποιητικά, είναι μια κρίσιμη χρονιά αφού θα μπει σε καινούργιο γήπεδο και θέλει όλοι οι φίλαθλοι να πάρουν το μήνυμα ότι θα προσπαθήσει να είναι μια περίοδος πολύ διαφορετική σε σχέση με την περσινή. Οι στόχοι είναι υψηλοί ενώ περιμένει και οι φίλαθλοι με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας να στηρίξουν τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
Ο Κανόμπιο θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του (τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά) και θα μεταβεί κατευθείαν στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες.
Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ομάδας με δεδομένη τη σοβαρότητα της χρονιάς που συνδυάζεται με τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον πήρε μια απόφαση με ρίσκο, να εντάξει στην δύναμή της ομάδας τον Στέφαν Μακίνουα, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει χόνδρο στο γόνατο αλλά παράλληλα πήρε διαβεβαίωση από γιατρούς ότι δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στη σεζόν ενώ υπήρξε και μια τροποποίηση των αρχικών όρων των συμβολαίων. Αν ο Μακίνουα παίξει στη γνώριμή του αξία θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα και αυτή είναι η εκτίμηση όλων. Πάντως και εδώ ο πρόεδρος αποφασίζει να κάνει μια οικονομική υπέρβαση
καθώς παρά την απόκτηση του Μακίνουα θα πάρει έναν ακόμα σέντερ φορ.
Έτσι λοιπόν αρχίζει νέος κύκλος επαφών για απόκτηση και δεύτερου σέντερ φορ (κάτι που δείχνει ότι ο Πηλαδάκης φέτος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και θέλει να υπάρχει εναλλακτική λύση)  και ήδη υπήρξε μια πρόταση σε παίκτη που είναι αρκετά γνωστός αλλά, προς το παρόν δεν υπάρχει θετική απάντηση.
Ο Μακίνουα θα βρίσκεται σήμερα το πρωί στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.  
ΠΕΡΙ ΤΑΛ
Ο Γαλλοσενεγαλέζος Ιμπραΐμ Ταλ ζήτησε προθεσμία δύο ή και τριών ημερών για να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΛ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση μπήκε και άλλος μάνατζερ που υποστήριξε ότι μπορεί να βρει περισσότερα χρήματα στον παίκτη.
Ο πρόεδρος της λαρισινής ομάδας έχει δυσαρεστηθεί από την εξέλιξη καθώς περίμεναν την απάντηση του ποδοσφαιριστή προχθές το βράδυ ή χθες το πρωί αλλά ακόμα η περίπτωσή του απασχολεί τη λαρισινή ομάδα και δεν αποκλείεται ο Πηλαδάκης να προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΙΣΠΑΝΟΣ   
Χθες κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης στο Καρπενήσι που γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ δοκιμάστηκε ο 23χρονος Ισπανός Κρίστιαν Γκαρσία που αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Βαλένθια και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη δεύτερη ομάδα της Θέλτα.
ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ έκανε προτάσεις (αρκετές...) σε παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού χαφ και οι περισσότερες είναι για παίκτες που αγωνίζονται σε χώρες της Μεσογείου.
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass