ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Πάει για «μπαμ» με Δούκα και Ιακωβάκη

*ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2010 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δυο ποδοσφαιριστές που αν αποκτηθούν τελικά θα προκαλέσουν αίσθηση, ενδιαφέρουν-σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- την ομάδα του Τυρνάβου 2005.
Οι παίκτες αυτοί είναι ο Χρήστος Δούκας της Αναγέννησης Καρδίτσας και ο Γιώργος Ιακωβάκης του Ολυμπιακού Βόλου.
Για τον πρώτο τα λόγια είναι περιττά, καθώς αποτελεί σημαία για την Αναγέννηση και έχει τεράστια προσφορά στο καρδιτσιώτικο συγκρότημα, καθώς βοήθησε σημαντικά και στα… πέτρινα χρόνια των «κιτρινόμαυρων».
Γεννημένος στις 6/7/1980 ο Χρήστος Δούκας με του νούμερο 4 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και παρότι επέστρεψε στον Τύρναβο ο Τσορμπατζίδης, θα ήταν ιδανική λύση για τον χώρο της άμυνας.
Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν το αν θα μείνει ο εν λόγω παίκτης ελεύθερος από μια ομάδα που αγαπά και  ο κόσμος της Καρδίτσας θα τον ήθελε-όπως μια άλλη σημαία- τον Σωκράτη Μπουντούρη, να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στην ιστορική Αναγέννηση.
Όσον αφορά τώρα στον Γιώργο Ιακωβάκη (γενν.18/2/1985), πληροφορίες που μας δοθήκαν από τον Βόλο, κάνουν λόγο ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός, στο σωματείο του Τυρνάβου.
Η αλληλοεκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στους δυο πρώην συμπαίκτες στην ΑΕΛ, στον Σάκη Τσιώλη τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου και στον Μιχάλη Ζιώγα προπονητή του Τυρνάβου 2005, ίσως οδηγήσουν σε θετική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο 25χρονος μέσος που πριν πάει στον Βόλο αγωνιζόταν στα Μετέωρα, θα έχει τη δυνατότητα να παίξει ως βασικός στην τυρναβίτικη ομάδα και με αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, να επιστρέψει πιο δυνατός στο σωμάτιο του Βόλου.
Και οι δυο περιπτώσεις όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε χαρακτηρίζονται πολύ δύσκολες, αλλά εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις, η διοίκηση του Τυρνάβου θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να πραγματοποιήσει τις μεταγραφές. 
Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές χαίρουν της εκτίμησης του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα, διότι εκτός από τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, ξεχωρίζουν και για τον άριστο χαρακτήρα που έχουν.
ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΚΜΙΕΤΣΙΚ
Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας, από τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΛ, Πολωνό Κάζιμιρ Κμίετσικ.
Ο «Κάζιο» που συνεχάρη τον Ζιώγα για την άνοδο του Τυρνάβου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, του ζήτησε εάν τον ενδιαφέρει να δει τον γιο του και εφόσον κρίνει εκείνος, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να αγωνισθεί τη νέα σεζόν στην ομάδα του Τυρνάβου.
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Ζιώγας χάρηκε ιδιαίτερα για το τηλεφώνημα του Κμίετσικ, αλλά του ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή, καθώς η νομοθεσία προβλέπει ότι μπορεί να αγωνιστεί παίκτης ως κοινοτικός, με την προϋπόθεση όμως να είναι κάτω από 25 ετών. Έτσι για έναν χρόνο, καθώς ο γιος του Κμίετσικ είναι 26 ετών, ο Τύρναβος δεν μπορεί να αποκτήσει τον παίκτη.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass