ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΑΝΑΣΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Διεθνή επιθετικό χαφ φέρνει η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2010 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:52
Του Σωτ. Κέλλα
Επιθετικό χαφ που χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι με μεγάλη άνεση, κατάγεται από τη Λατινική Αμερική και παίζει πολλά χρόνια στην Ευρώπη είναι έτοιμο να υπογράψει στην ΑΕΛ και να προκαλέσει αίσθηση η απόκτησή του.
Ασφαλείς πληροφορίες της «Ε.τ.Δ.» αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στο συγκεκριμένο παίκτη και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα αλλά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά τις 15 Ιουλίου.
Αναφερόμαστε στην καλύτερη ίσως φετινή μεταγραφή που θα γίνει μια και πρόκειται για εγνωσμένης αξίας παίκτη και αν τελικά σήμερα πέσουν οι υπογραφές θα ανακοινωθεί.  
Αυτή δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή που θα κάνει η ΑΕΛ καθώς θα αποκτήσει δύο αμυντικά χαφ, ένα σέντερ φορ και ένα στόπερ που να μπορεί να αγωνισθεί και δεξί μπακ.
ΗΡΘΕ ΓΑΛΛΟΣΕΝΑΓΑΛΕΖΟΣ
Στο μεταξύ ήρθε στη Λάρισα για λίγες ώρες ο Γαλλοσενεγαλέζος παίκτης της Ναντ (ομάδα της Β’ Γαλλίας) Ιμπραΐμ Τάλ και αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Ταλ είναι 30 χρονών (γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1981) και αγωνίζεται ως δεξί μπακ όσο και στόπερ. Τα τελευταία δύο χρόνια έκανε 22 συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα σύμφωνα με τη wikipedia αν και σύμφωνα με άλλες πηγές είχε 26 συμμετοχές μόνο την περσινή περίοδο ενώ στο παρελθόν έπαιξε στη Σοσό (2002-2005) και στη σκοτσέζικη Χαρτς (2005-2008) έχοντας συμπαίκτη τον Σκάτσελ. Με τη Σοσό έκανε 67 συμμετοχές και τη Χαρτς 51 ενώ πέτυχε και 4 γκολ.
Ο παίκτης ήρθε χθες το πρωί στη Λάρισα, είδε τις εγκαταστάσεις των Δένδρων και είχε συνομιλία με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα.
Χθες το απόγευμα επέστρεψε από τη Λάρισα στην Αθήνα για να συναντήσει τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη που εσπευσμένα επέστρεψε από τα Χανιά στην πρωτεύουσα για να συναντήσει τον παίκτη.
Κάποιες πληροφορίες θέλουν η μεταγραφή του να είναι σχεδόν ολοκληρωμένη ενώ κάποιες άλλες μιλάνε για είσοδο άλλου μάνατζερ πλην του Σιδηρόπουλου που έχει τον παίκτη (είναι ο ίδιος που έχει τον Μπλάζεκ και τον Πουρί και μέχρι πρότινος το Μετίν) για να τον πείσει να πάει σε ομάδα της Αθήνας.
Δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς έχει το θέμα η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Ταλ συζητάει με την ΑΕΛ και δεν αποκλείεται αν όλα εξελιχθούν ομαλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα.
ΠΕΡΙ ΜΑΚΙΝΟΥΑ
Δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΛ ο 27χρονος Νιγηριανός Στέφεν Αγιοντέλε Μακίνουα καθώς οι ιατρικές εξετάσεις προβληματίζουν τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να έχει χόνδρο στο γόνατο ενώ έχει κάνει και πριν τρία χρόνια αρθροσκόπηση. Με δεδομένο ότι η θέση του σέντερ φορ είναι νευραλγική και σημαντική ενώ υπάρχει χρονικό περιθώριο για εναλλακτική λύση μάλλον ο Μακίνουα δεν θα φορέσει τη φανέλα των «βυσσινί» και θα γυρίσει στην Ιταλία και στη Λάτσιο όπου ανήκει. Εκτός αν δεχθεί κάποιους ειδικούς όρους που θα βάλει η ΠΑΕ στο συμβόλαιό του και τότε υπάρξει σαν εναλλακτική λύση πίσω από το βασικό σέντερ που θα αποκτήσει η ομάδα. Το καλό για τον Μακίνουα είναι ότι μπορεί να αγωνισθεί και περιφερειακός επιθετικός.
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αναχωρεί σήμερα στις 9.15 το πρωί η ΑΕΛ για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και παράλληλα θα δοθούν και δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ατρόμητο Αθηνών στις 19 Ιουλίου και την Καβάλα στις 25 Ιουλίου.
Στην αποστολή ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας συμπεριέλαβε και δύο παίκτες από την ομάδα νέων τον Γκαμπέτα και τον Τσιλούλη παρότι έχουν λίγες μέρες στην ομάδα.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βιέρα, Αμπάρης, Μπαταβάνης, Σωτηρίου, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Καρανίκας, Κατσιαρός, Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Σίμιτς, Πούρι, Μπλάζεκ, Αμπουχατζίρα, Μετίν, Σιατραβάνης, Βούζας, Λύτρας, Τσιλούλης, Γκαμπέτας, Ρέτζας, Λούγκος, Ελευθεριάδης.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass