ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 41 ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

«Σκούπα» για τα στημένα

* ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ 9 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2011 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:47
Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας για τα άτομα που εμπλέκονται στους 41 ύποπτους-κατά την UEFA-αγώνες. Οι αρχές έχουν αρχίσει ελέγχους σε σπίτια και γραφεία των υπόπτων έχουν γίνει ήδη 9 συλλήψεις και 20 προσαγωγές σε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και παράγοντες του ποδοσφαίρου, ακόμη και της Σούπερ Λίγκας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να ασκηθούν διώξεις στους προσαχθέντες και σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Η έρευνα έγινε με βάση το υλικό της δικογραφίας από την εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος. Τα τρία αδικήματα για τα οποία πιθανώς να γίνουν διώξεις είναι η στοιχηματική απάτη, το ξέπλυμα χρήματος και η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Πρόκειται για τρία κακουργήματα.
ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
Οι 9 συλληφθέντες - σύμφωνα με αθλητικό σάιτ- είναι οι Αχιλλέα Μπέος, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιώργος Τσακογιάννης, Ζαββαδίας, Αθανάσιος Ντότσης, Νικος Χάλκος, Νίκος Παύλου, Νίκος Καραγκούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος. Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν άλλα 11 άτομα!
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ
Από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Κατόπιν εισαγγελικής έρευνας διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν, μέχρι στιγμής, εννέα (9) ημεδαποί για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ποδοσφαίρου.
Οι έρευνες συνεχίζονται».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass